God’s law is for Celto-Saxon Israel exclusively, Christ says avoid other tribes or ethnos

Sprid kärleken

A Study by the Priory of Salem, Institute of Peace Studies (“SIN ÄR ÖVERTRÄDELSE AV LAGEN“, SEE 1JOHN 3:4. SO SIN ONLY APPLIES TO ISRAEL, THE REST CANNOT BE IMPUTED WITH ANY SIN!)

(Re-printed in the Good News of the Kingdom Newsletter Pub. 2008)

”För där ingen lag finns, finns det ingen överträdelse” (Romarna 4:15)

”Ty fram till lagen var synden i världen, men synden tillskrivs inte när det inte finns någon lag.” (Romarna 5:13)

I den här artikeln försöker jag lägga fram ett dussin verser som tydligt säger att lagen är exklusiv för Israel. De flesta vet redan det faktum, men först måste jag ge en viss viktig bakgrund. Vi kommer lätt att täcka över hur de västkristna nationerna under de senaste två årtusendena identifieras som Israels bokstavliga säd som lagen gäller för. Dessa är viktiga ämnen eftersom att älska Gud, hans ord och hans folk är sådana kärnämnen i Bibeln.

I denna generation säger många pastorer nu att Guds lag avskaffades. Den romersk-katolska kyrkan försökte göra detta påstående under en tid och försökte få människor att inte läsa Guds ord utan bara lyssna på kriminella tyranner, påvar, kardinaler och biskopar. Tyranernas mål har alltid varit att hålla människor okunniga om Guds lag, för det är så de dödar, stjäl och förstör genom att bryta mot det. Som i Romarbrevet 4:15 ser vi att om lagen inte längre finns, är det omöjligt för någon att synda och därför inte längre behöver en frälsare eller lamm för att vara deras offer. Endast lagen säger att vi behöver ett blodoffer för vår synd, dödsstraffet är för all synd, som först började med Adam.

Vad gör dessa upproriska kyrkor med verserna:

”Synd är överträdelse av Guds lag” 1Johannes 3: 4

”Genom lagen är kunskapen om synd” Rom 7: 7, Rom 6: 1, Mat 5:19

Doktrinerna om sådana verser har inte funnits sedan den omoraliska revolutionen på 1960-talet. Det blev för stötande med den populära sex- och interkulturella icke-kristna kulturen och pastorer ville inte förlora tiondebelopp från det omoraliska. Vi måste återvända till de grundvalar som gjorde våra nationer stora och det var Guds goda ordlag som har styrt vårt folk.

Endast Israel kan synda eftersom bara Israel fick Guds ord :, resten av världen har hanterats annorlunda. Bevis är Guds sanna för Israel är att endast de västra kristna nationerna har haft Guds ordlag och vår Gud Jesus Kristus i 2000 år, för bara de är Israel, Guds utvalda folk som välsignar och tjänar resten av världen.

Det förklarar följande verser, varför Gud bara förlossar dem just nu:

Romarna 9: 4-5 läser, ”ANTAGET gäller Israel ... och för deras FLESH kom Kristus”
Matt 10: 6 lyder, ”gå inte till de andra ETNITETERNA utan gå snarare till de förlorade fåren från Israels hus”
och Matt 15:24 läser: "Jag är inte sänd utan till de förlorade fåren från Israels hus."

”Ty så säger Herren HERREN: Se, jag, ja, jag ska både söka efter mina får och söka efter dem. ” Hesekiel 34:11
Kristus kom ”För att återlösa de som var under lagen, så att vi skulle få adoptera söner (Galaterna 4: 5) Dessutom förklarar den gudomliga historien. Jesus kom bara för att återlösa de som var under lagen (Galaterna 4: 5)

Lagen gällde Israel och INGEN ANNAN SOM VI LÄSER i Psalt 147: 19-20: ”Han visar sitt ord åt Jakob, hans stadgar och sina domar till Israel. Han har inte gjort så med någon nation: och hans domar känner de inte till dem. Prisa HERREN. ” För ytterligare skriftliga bevis, se Psalm 78: 5, Psalm 103: 7, Jesaja 51: 7 och Exodus kapitel 19, 20, 21, 22, 23 och 24. Lagen, som bekräftats av St Paul i Romarbrevet 9: 4 var exklusivt för Israel.

Profeten Hosea registrerar att de tio stammarna i Israel var skilda. I Jeremia 3: 8 står det att Israel både avskaffades och fick ett skilsmässobrev.
Israel försonades sedan i Kristus. Se Hosea 2:16, Hosea 2:20, Hosea 3: 5, Jes 54: 5-8, Jes 62: 4-5, Jeremia 3:12; & Jeremia 14. Det tydliga budskapet från profeterna är att YAHWEH skulle vara helt förenad med sin brud och att ett framtida äktenskap skulle genomföras:

Ty Människosonen har kommit för att söka och rädda det som gått förlorat. - Lukas 19:10

Låt därför hela Israels hus med säkerhet veta att Gud har gjort samma Jesus, som ni har korsfäst, till både Herre och Kristus. - Apostlagärningarna 2:36

1Jo 2:4 “He that saith, I know him, and keepeth not his commandments, is a liar, and the truth is not in him.” (And Mat 7:23 “He will say depart from Me I never knew you, ye who practice laglöshet.”

His Nationalistic laws are only understood by His own kind. Other people’s are unable to understand or even “hear” His word:

Jhn 10:27 “My sheep hear my voice, and I know them, and they follow me:”

Jhn 8:43 “Why do ye not understand my speech? [even] because ye cannot hear my word.”

Christ was asked whey He spoke to the masses in Parables but spoke to His Apostles plainly. He said He didn’t want to forgive their sins if they only halfway believe so He speaks to them only in parables but “unto you it is given to know the mystries.. for the rest they will only get parables (cloaked information).” This agrees with all the doctrines of Predestination. Many are called, but few are chosen. God doesn’t lose any that He truly has called.

Christ repeatedly admonished His Apostles to stay away from the other non-Israel tribes:

Mat 10: 5-6 ”Dessa tolv sände ut Jesus och befallde dem och sade: 'Gå inte in på hedningarnas väg, och gå inte in i någon stad av samariterna, utan gå snarare till de förlorade fåren från Israels hus. ”

Mat 15:24 ”Men han svarade och sade: 'Jag är inte skickad utan till de förlorade fåren från Israels hus.'

We either Obey God or man. The Apostles said we ought to obey God rather than men.

Du kanske också vill läsa: