Öppna diskussionen om situationen för störningen av George Washingtons monumentala staty, som vanhelgar sin kyrka och nation

Sprid kärleken

Watchman News höll en öppen mikrofonkväll och en öppen diskussion om situationen för att kasta av George Washingtons monumentala staty och vanhelga hans kyrka och nation

Är det OK att riva ner våra landmärken? Det händer och är väldigt verkligt, och jag pratar till och med inte om några konfedererade statyer utan om alla grupper av människor, förstörelsen av amerikanska monument och landmärken. Detta inbegriper vanhelgelse av gravar som "skriver att de är rasistiska" över irakiska krigshjältens gravar, sådana som dog i strid, etc. etc. Columbus-statyer, Washington-statyer, Teddy Roosevelt-statyer, Abraham Lincoln, Grant, flera helgon osv. kyrkor, angripa alla kyrkor som har religiösa ikoner eller statyer av Jesus, osv. listan fortsätter och blir vanhelgade och förstörda när dessa bör respekteras som alla landmärken bör.
5 Moseboken 19:14
"Du ska inte flytta din gräns gränsmärke, som dina förfäder har satt i din arv, som du kommer att ärva i det land som Herren, din Gud, ger dig att äga."
Ordspråksboken 23:10
”Flytta inte den antika gränsen
Eller gå in på faderlösa fälten, ”
5 Moseboken 27:17
”'Förbannad är den som flyttar sin gräns gränsmärke.' Och hela folket ska säga: 'Amen.' "
Apostlagärningarna 17:26
"..Och han lät varje mänskligt folk leva på hela jordens yta, efter att ha bestämt deras bestämda tider och gränserna för deras bostad,"
Ordspråksboken 22:28
”Flytta inte den antika gränsen
Vilka dina fäder har satt. ”
Jobb 24: 2
”Vissa tar bort landmärkena;
De griper och slukar hjordar. ”

På Watchman News-sändningen berörde vi den mest grundläggande lagen i landet som "avrättas av den oorganiserade milisen" enligt lagarna i vår republik. Att beröra vår grundläggande religion och den grundläggande tillämpningen av lagstiftningen som folkets slutliga plikt.

Som det ses på Watchman News Channel:
https://www.facebook.com/watch/?v=197768474747751

Detta är ett meddelande i rätt tid medan många statyer av Abraham Lincoln, Christopher Columbus och många människor som kämpade för svarta rättigheter också besegras av BLM Mob. Många monument för medborgarna i vår stora kristna republik förnedras och förstörs.

Texas lag säger att du kan använda dödlig makt för att hindra någon från att vanhelga ett monument. Det här är inte vad vi rekommenderar överallt, men vi hoppas att respekten för våra äldste återställs, eftersom det är ett av de tio buden som kommer med en välsignelse för att göra det, ”hedra din far och din mamma så att du kan leva länge på jorden ”. Detta betyder fäder och mödrar som också hedrar sina förfäder och "landmärken som de sätter upp".

 

Du kanske vill fortsätta studera om ämnena: 

Avsluta det röda fascistiska kommunistiska ockupationen av ”Systemic White Supremacist” Nation. Priory of Salem, Institute of Peace Studies

de jure (sann frihetsälskande) Amerika förbjöd alltid rasblandning, Alabamas lag och 28 andra stater kallade det för ett brott


För studenter från Priory of Salem, en referensartikel om amerikansk lag om "vem som är ansvarig för att verkställa unionens lagar, göra medborgare arresterade, (om du först kontaktar lokal brottsbekämpning) etc": http://st-andrewsocc.org/2018/07/time-to-revitalize-the-constitutional-militias-priory-of-salem-peace-institute/