Israelier ropar till världen för att stoppa obligatoriska COVID-injektioner eftersom rättegång inlämnas i Internationella brottmålsdomstolen på grund av överträdelse av Nürnbergkoden

Sprid kärleken
ISRAELISK BRING NUREMBERG KODLAGSTIFTNING OM MEDICINSKA EXPERIMENTER PÅ MÄNNISKOR SOM ÄR OBLIGATORISKA, EXPERIMENTELA COVID-INJEKTIONER I ISRAEL
En annan stor utveckling

Vi publicerar detta utöver de många artiklar vi har lagt upp här på denna webbplats, för Priory of Salem, Institute of Health-medlemmar. Alla har citerat och publicerat officiellt innehåll från vaccinmyndigheterna och experter som talar emot det farliga covid19-vaccinet. Vi fann att följande artikel överensstämmer med dessa slutsatser av en stor del av det medicinska samfundet:

 

Israelier ropar till världen för att stoppa obligatoriska COVID-injektioner eftersom rättegång inlämnas i Internationella brottmålsdomstolen på grund av överträdelse av Nürnbergkoden

 Måndag 22 mars 2021  

förbi Brian Shilhavy
Redaktör, Health Impact New

Hela världen ser skrämmande när dödstalet har skjutit i höjden i Israel sedan den israeliska regeringen förhandlade ett hemligt avtal med Pfizer för att injicera hela befolkningen med sina experimentella COVID-skott, som nu får mandat som ett villkor för att delta i samhället.

National File rapporterades den senaste veckan att en grupp israeliska läkare, advokater, kampanjer och berörda medborgare har anställt tjänsterna från det Tel Aviv-baserade företaget A. Suchovolsky & Co. Law för att lämna in ett straffrättsligt klagomål vid Internationella brottmålsdomstolen, där det anges att de obligatoriska vaccinationslagarna är ett brott mot Nürnbergkoden.

Israel blev en av de första nationerna i världen som gav mandat till COVID-19-vacciner och införde ett COVID-passsystem som bara skulle tillåta individer att delta i samhället - inklusive handel - efter att de fick vaccinet och godkändes för att gå med i systemet.

Nu stämmer en grupp israeliska judar Netanyahu-administrationen i en internationell domstol, vilket gör att Israel bryter mot Nürnbergkoden genom att i huvudsak göra israeler föremål för ett medicinskt experiment med de kontroversiella vaccinerna.

Rapportering för Church Militant, Jules Gomes skrev:

De Anshe Ha-Emet (People of the Truth) gemenskap - bestående av israeliska läkare, advokater, kampanjer och berörda medborgare - klagade till ICC: s åklagare i Haag och anklagade regeringen för att genomföra ett nationellt ”medicinskt experiment” utan att först söka ”informerat samtycke”.

”När cheferna för hälsovårdsministeriet och premiärministern presenterade vaccinet i Israel och började vaccinera israeliska invånare, fick de vaccinerade inte råd, att de i praktiken deltar i ett medicinskt experiment och att deras samtycke krävs för detta enligt Nürnbergkoden, ”Anshe Ha-Emet kostym stater.

Tel Aviv-baserade företaget A. Suchovolsky & Co. Law hävdar att premiärminister Benjamin Netanyahus överenskommelse med Pfizer och Netanyahus eget erkännande gör det klart att Israels varvhastighetsvaccinationskampanj ”verkligen är ett medicinskt experiment och att detta var kärnan i avtalet . ”

Klagomålet har nu accepterats av Internationella brottmålsdomstolen (ICC) och kommer att behandlas.

Nürnbergkoden ”skrevs efter att nazistläkare hade ställts inför rätta för att utföra sina medicinska experiment på koncentrationslägerfångar, säger att det är djupt oetiskt att tvinga eller tvinga en person att delta i medicinska experiment”, enligt en judisk antropolog. De som står bakom rättegången anser att detta är särskilt relevant efter att Pfizers VD Albert Bourla kallade Israel ”världens laboratorium” på grund av att det färdigt godkänts av företagets COVID-19-vaccin.

Detta kommer efter att en israelisk grupp avfärdat landets gröna passsystem, som endast tillåter dem som har tagit COVID-19-vaccinet eller utvecklat immunitet mot viruset att bedriva handel och lämna sina hem, som ”demoniska” och en ”andra förintelse. ”

Läs hela artikeln på Den nationella filen.

I en intervju som nu har visats av över en halv miljon människor, Ilana Rachel Daniel har gjort ett emotionellt skrik om hjälp från Jerusalem, Israels huvudstad.

"Medborgerliga rättigheter läggs åt sidan och människor kan bara delta i samhället igen efter vaccination," berättade Ilana till Flavio Pasquino i BLCKBX-studion via en livestreamanslutning, som spårade Ilana efter ett - ännu - mer emotionellt ljudklipp på Telegram.

Ilana talar om Green Pass, Freedom Armband, mRNA-vaccinet och kränkningar av de mänskliga rättigheterna.

"För närvarande påminner om förintelsen", sa judinnan som emigrerade från USA till Jerusalem för 30 år sedan.

Ilana Rachel är aktiv i Jerusalem som hälsorådgivare och informationsansvarig för ett nytt politiskt parti (Rappeh) som är starkt emot av regimen.

 

Israelisk rabbin Chananya Weissman's 31 skäl till varför jag inte tar vaccinet

1.

Det är inte ett vaccin. Ett vaccin ger per definition immunitet mot en sjukdom. Detta ger inte immunitet mot någonting. I ett bästa fall minskar det bara chansen att få ett allvarligt fall av ett virus om man får det. Därför är det en medicinsk behandling, inte ett vaccin. Jag vill inte ta medicinsk behandling för en sjukdom jag inte har.

2.

Läkemedelsföretagen, politiker, medicinsk verksamhet och media har gått samman för att allmänt hänvisa till detta som ett vaccin när det inte är ett, med avsikt att manipulera människor till att känna sig säkrare när de genomgår en medicinsk behandling. Eftersom de är bedrägliga litar jag inte på dem och vill inte ha något att göra med deras medicinska behandling.

3.

De förmodade fördelarna med denna medicinska behandling är minimala och skulle i alla fall inte hålla länge. Etableringen erkänner detta och talar redan om ytterligare skott och ständigt ökande antal nya ”vacciner” som skulle krävas regelbundet. Jag vägrar att förvandla mig till en kronisk patient som regelbundet får injektioner av nya läkemedel helt enkelt för att minska mina chanser att få ett allvarligt fall av ett virus som dessa injektioner inte ens förhindrar.

4.

Jag kan minska mina chanser att få ett allvarligt fall av ett virus genom att stärka mitt immunsystem naturligt. Om jag får ett virus finns det vitaminer och väletablerade läkemedel som har haft underbara resultat för att avvärja sjukdomen utan risker och okända med denna medicinska behandling.

5.

Anläggningen insisterar på att denna medicinska behandling är säker. De kan omöjligt veta detta eftersom de långsiktiga effekterna är helt okända och kommer inte att vara kända på många år. De kan spekulera i att det är säkert, men det är avskyvärt för dem att göra ett sådant påstående som omöjligt kan vara känt. Eftersom de är otrevliga litar jag inte på dem och jag vill inte ha någon del av behandlingen.

6.

Läkemedelsföretagen har inget ansvar om något går fel och kan inte stämmas. Samma för politikerna som driver denna behandling. Jag kommer inte att injicera mig med en ny, experimentell medicinsk anordning när människorna bakom den inte tar något ansvar eller ansvar om något går fel. Jag riskerar inte min hälsa och mitt liv när de vägrar att riskera någonting.

7.

Israels premiärminister har öppet medgett att det israeliska folket är världens laboratorium för denna experimentella behandling. Jag är inte intresserad av att vara marsvin eller donera min kropp till vetenskapen.

8.

Israel gick med på att dela medicinska uppgifter om sina medborgare med ett utländskt läkemedelsföretag som en grundläggande del av deras avtal om att få denna behandling. Jag samtyckte aldrig till att mina personliga medicinska uppgifter skulle delas med någon sådan enhet, och jag blev inte ens ombedd. Jag kommer inte att bidra till detta lömska företag.

9.

Ledarna och styrelseledamöterna på Pfizer är registrerade att de inte har tagit sin egen behandling, trots all fanfare och försäkringar. De hävdar att de anser att det är orättvist att "klippa linjen". Det här är en orolig ursäkt, och det krävs en otrolig mängd chutzpah för att ens säga en sådan sak. En sådan ”linje” är en fantasi av deras egen fantasi; om de slog ett par injektioner för sig själva skulle ingen gråta illa. Dessutom är miljardärer med privata jetflygplan och privata öar inte kända för att vänta i kö förrän hundratals miljoner bönder över hela världen först tar emot allt som dessa miljardärer vill ha för sig själva.

10.

Etableringsmedia har accepterat denna otäcka ursäkt utan tvekan eller oro. Dessutom lovordar de Pfizers ledare för deras förmodade självuppoffring genom att inte ta sin egen experimentella behandling förrän vi går först. Eftersom de anser oss vara sådana dårar, litar jag inte på dem och vill inte ha deras nya behandling. De kan ha min plats i kö. Jag går längst bak på linjen.

11.

Tre fakta som måste sammanställas:

  • Bill Gates utreder dessa vacciner som viktiga för människosläktets överlevnad.
  • Bill Gates anser att världen har för många människor och måste ”avfolkas”.
  • Bill Gates, kanske den rikaste mannen i världen, har inte heller injicerats. Ingen brådska.

Nej, nej. Jag kommer att vidarebefordra alla medicinska behandlingar han vill att jag ska ta.

12.

Etableringen har varit helt ensidig för att fira denna behandling. Politiker och media uppmanar människor att ta det som både en moralisk och medborgerlig plikt. Fördelarna med behandlingen överdrivs kraftigt, riskerna ignoreras och de okända borstas åt sidan. Eftersom de är bedrägliga och manipulerande kommer jag inte att spela mitt personliga välbefinnande på deras integritet.

13.

Det finns en intensiv propagandakampanj för människor att ta denna behandling. Politiker och kändisar tar selfies av sig själva för att bli injicerade (kanske i vissa fall låtsas att de injiceras), medierna hypar detta som den coolaste, smartaste, mest glada och roliga saken att göra. Det är den mest utbredda marknadsföringskampanjen i historien. Det här är inte alls lämpligt för någon medicinsk behandling, än mindre en helt ny, och det får mig att dra tillbaka.

14.

Massorna följer på släp och lägger upp bilder av sig själva som injiceras med ett läkemedel och matar massgruppstrycket för att göra detsamma. Det finns något mycket alarmerande och sjukt över detta, och jag vill inte ha någon del av det. Jag tog aldrig droger bara för att "alla gör det" och det är coolt. Jag ska verkligen inte börja nu.

15.

De som väcker oro över denna medicinska behandling mobbas, förtalas, hånas, censureras, utstötas, hotas och avskedas från sina jobb. Detta inkluderar sjukvårdspersonal som har vetenskapligt baserade bekymmer om läkemedlet och vårdgivare som har bevittnat att människor under deras avgift lider av hemska reaktioner och död strax efter injektionen. När anläggningen rensar bra människor som riskerar allt för att bara oroa sig för en ny medicinsk behandling - även om de inte direkt motsätter sig det - kommer jag att lita på dessa modiga människor över etableringen varje gång. Jag kan inte tänka mig ett enda liknande fall i historien när sanning och moral visade sig vara på institutionens sida.

16.

Detta är det största medicinska experimentet i mänsklighetens historia.

17.

Det framställs medvetet inte som det största medicinska experimentet i människosläktets historia, och det faktum att det alls är ett medicinskt experiment nedvärderas allvarligt.

18.

Om de var framför massorna skulle mycket få komma överens om att delta i ett sådant experiment. Att manipulera massorna för att delta i ett medicinskt experiment under falska förevändningar bryter mot grunden för medicinsk etik och demokratisk lag. Jag tillåter inte oetiska människor som bedriver sådant uppförande att spruta mig med någonting.

19.

Läkemedelsverket informerar inte människor om något av detta. De har blivit marknadsföringsagenter för ett experimentellt läkemedel som betjänar stora företag och politiker som har gjort affärer med dem. Detta är en direkt konflikt med deras mandat att uteslutande ägna sig åt människors välbefinnande. Eftersom det medicinska institutet har blivit korrupt och har blivit inget annat än ett företags- och politiskt verktyg, litar jag inte på det experimentella läkemedlet de så gärna vill injicera mig med.

20.

Vi pressas på olika sätt för att injiceras, vilket bryter mot medicinsk etik och grunden för det demokratiska samhället. Det bästa sättet att få mig att inte göra något är att pressa mig att göra det.

21.

Regeringen har förseglat sitt protokoll relaterat till viruset och behandlingarna under trettio år. Detta är information som allmänheten har rätt att få veta och regeringen har ett ansvar att dela. Vad täcker de? Förväntar de mig verkligen att jag tror att allt är kosher om allt detta, och att de först och främst berör min hälsa? Förra gången de gjorde det var det jemenitiska barnaffären. Om du inte känner till det, slå upp det. Nu drar de samma skott. De lurade mig inte första gången, och de lurade mig definitivt inte nu.

22.

Regeringen kan dela våra personliga medicinska uppgifter med utländska företag, men de kommer inte att dela sitt eget protokoll om saken med oss? Jag är ute.

23.

Etableringen har rekryterat läkare, rabbiner, media och massorna för att förfölja människor som inte vill injiceras med ett nytt läkemedel. Vi kallas den värsta typen av namn. Vi får höra att vi tror på galna konspirationer, att vi är emot vetenskapen, att vi är själviska, att vi är mördare, att vi inte bryr oss om äldre, att det är vårt fel att regeringen fortsätter att införa drakoniska begränsningar för allmänheten. Det beror på att vi inte vill injiceras med en experimentell behandling, inga frågor ställs. Vi får till och med höra att vi har en religiös skyldighet att göra detta, och att vi är allvarliga syndare om vi inte gör det. De säger att om vi inte går med på att få injiceras bör vi tvingas stanna kvar i våra hem för alltid och bli utstängda från det offentliga livet.
Detta är hemskt, äckligt, en förvrängning av sunt förnuft, moral och Torah. Det får mig att slå tillbaka och bara ytterligare cementera min misstro mot dessa människor och mitt motstånd mot att ta deras experimentella läkemedel. Hur vågar de?

24.

Jag känner till många människor som fick injicering, men ingen av dem studerade vetenskapen på djupet, vägde noggrant de potentiella fördelarna mot riskerna, jämförde detta alternativ med andra alternativ, informerades verkligen och bestämde att denna medicinska behandling var det bästa alternativet för dem . Tvärtom blev de injicerade på grund av hype, propaganda, tryck, rädsla, blindt förtroende för vad "majoriteten av experter" förmodligen trodde (förutsatt att de alla studerade allt på djupet och var helt objektiva, vilket är mycket tveksamt ), blindt förtroende för vad vissa inflytelserika rabbiner uppmanade dem att göra (ditto ovan), eller hysterisk rädsla för att det enda alternativet var att bli injicerad eller att bli allvarligt sjuk av viruset. När jag ser masshysteri och kultliknande beteende kring en medicinsk behandling kommer jag att vara extremt misstänksam och undvika det.

25.

Läkemedelsföretagen har en lång och härlig historia av att orsaka massbad med underliga droger som de kastar på intet ont anande folk, även efter att allvarliga problem redan hade blivit kända. Istället för att trycka på pausknappen och stoppa marknadsföringen av dessa läkemedel tills dessa frågor kunde undersökas ordentligt, gjorde läkemedelsföretagen allt för att undertrycka informationen och fortsätta att trycka på sina produkter. När företag och människor har visat en sådan grov brist på omtanke för människolivet kommer jag inte att lita på dem när de sprutar ett nytt underdrog. Det här är inte vår första rodeo.

26.

Faktum är att skräckhistorierna redan kommer in i varvshastighet, men politikerna är inte minst bekymrade, den medicinska institutionen borstar dem åt sidan som orelaterade eller försumbar, media ignorerar det, läkemedelsföretagen ångar framåt i full fart , och de som lyfter en röd flagga fortsätter att mobbas, censureras och straffas. Uppenbarligen är mitt liv och mitt välbefinnande inte deras främsta problem. Jag blir inte deras nästa marsvin i deras laboratorium. Jag riskerar inte att bli nästa ”slump”.

27.

Även om många människor har dött strax efter att de injicerats - inklusive helt friska unga människor - får vi inte antyda att injektionen hade något att göra med det. På något sätt är detta antivetenskapligt och kommer att få fler att dö. Jag tror att förneka alla möjliga länkar, missbruka människor som spekulerar i att det kan finnas en länk och visa inte den minsta nyfikenheten att ens utforska om det kan finnas en länk är det som är antivetenskapligt och mycket väl kan få fler att dö. Samma människor tror att jag också är skyldig att injiceras. Inget freaking tack.

28.

Jag avvisas av den religiösa, kultliknande tillbedjan av en läkemedelsprodukt och kommer inte att delta i denna ritual.

29.

Min ”vårdgivare” fortsätter att skämma bort mig för att få injicering, men ändå har de inte gett mig någon information om denna behandling eller några möjliga alternativ. Allt jag vet lärde jag mig av andra utanför anläggningen. Informerat samtycke har blivit överensstämmande medgivande. Jag avböjer.

30.

Jag ser alla lögner, korruption, propaganda, manipulation, censur, mobbning, brott mot medicinsk etik, brist på integritet i den vetenskapliga processen, undertryckande av obekväma biverkningar, avskedigande av legitima problem, hysteri, kultliknande beteende, okunnighet, fördomsfrihet, rädsla, medicinsk och politisk tyranni, döljande av protokoll, brist på sann omtanke för människan liv, brist på respekt för grundläggande mänskliga rättigheter och friheter, förvrängning av Torah och sunt förnuft, demonisering av goda människor, det största medicinska experimentet genom tiderna som utförs av giriga, opålitliga, gudlösa människor, bristen på ansvar för dem som kräver Jag riskerar allt ... Jag ser allt detta och jag har bestämt att de alla kan ha min plats i kö. Jag kommer att lita på Gud. Jag kommer att använda det sinne han välsignade mig med och lita på mina naturliga instinkter. Vilket leder till den sista anledningen som sammanfattar varför jag inte blir "vaccinerad".

31.

Det hela stinker.

Detta dök ursprungligen upp på Gates of Vienna.

Nyckel: Många länder vill ha Pharmapengar, eftersom de fortsätter att köpa ut politiker. Men allt de behövde göra var att köpa ut ett större land. Flera artiklar har publicerats där ute som visar att den amerikanska kongressen ägs av big Pharma, och kongressen övervakar FDA (inklusive ramning genom det aktuella experimentet). Israelier stämmer nu på grund av överträdelser i Nürnberg, vilket tvingar medicinska experiment!