Biovapen (dåligt / falskt vaccin) för massförstörelse "Kan utplåna befolkningar" säger före detta Gates Scientist

Sprid kärleken

Många exakta citat från grindar skrubbas från internet. Så spara ned följande youtube-video eller börja byta till brighteon.com för viktiga videor. 

 

Bara ta bort några miljarder människor från planeten, om vi gör ett riktigt bra jobb (Säger Gates, huvudfinansiär för Kinas Bioweapons-anläggning, och byrån WHO som säkerställer att all tillgång är förbjuden för utomstående att se hur eller vad de gör där i deras militärlaboratorium i Wuhan. Biologiska massförstörelsevapen)
Se dessa citat av Gates här och spara en kopia innan den här också tas offline: https://www.youtube.com/watch?v=8BobKXkrt8M
Försök hitta den här videon på google eller youtube och du hittar bara hundratals videor som säger att Gates aldrig sa det här. En stor coverup pågår, big time lögnare.
Räkningen Gates varnade kinesiska ledare 2017 på höjden av amerikanska spänningar och berättade för våra militära fiender #1 i Kina om anläggningen för biovapen han byggde i Wuhan. Gates förklarade för alla att den nämnda biovapenanläggningen skulle kunna utrusta terrorister av deras terroristpolitiska skäl (till exempel ett politiskt uppdrag av någon ”green deal” -politik, vilket är #1: befolkningsminskning).
Varför har Kina fortsatt att begränsa forskningen till ursprunget för CORONAVIRUS? (Biden bryr sig inte, han gjorde det bara olagligt genom verkställande order att kalla det ett kinesiskt virus). Även om vi alla vet säger Gates att om hans vacciner lyckas kommer han att minska några miljarder människor från jordens befolkning. Det ber oss fortfarande att fråga: ”Vad visste Bill Gates om Kinas biologiska vapenprogram?” Vi vet att han samtidigt finansierade sina viktigaste biovapenanläggningar som han gick runt och varnade människor i den kinesiska regeringen https://www.theguardian.com/technology/2017/feb/18/bill-gates-warns-tens-of-millions-could-be-killed-by-bio-terrorism att dessa virus han finansierade kunde användas av terrorister eller i krigföring. Samtidigt finansierade hans stiftelse deras mest utrustade anläggning i Wuhan för att utveckla och experimentera med fladdermusvirus som gör just detta. Han överförde i själva verket vapenteknologi till Kina, sådana som är svårare att utveckla än kärnkraft, och skulle behöva mycket hjälp för att underlättas. Om en välgörenhetsstiftelse, som han, tog över en anläggning i Nordkoreas kärnvapen, skulle den då tas på allvar?

TIDIGARE PORTAR STIFTNING VACCINE VETENSKAPLIGA SAMMANFATTNINGAR FÖR HALT TILL VACCINATIONER, FÖRUTSÄTTNINGAR "TORKA UT" AV FOLK

https://coronanews123.wordpress.com/2021/03/13/former-gates-foundation-vaccine-scientist-calls-for-halt-to-vaccinations-predicts-wipe-out-of-populations/

En före detta Bill and Melinda Gates Foundation Senior Program Officer in Vaccine Discovery, tidigare chef för Vaccine Development Office för den tyska motsvarigheten till CDC, och universitetsprofessor, har släppt ett öppet brev till det vetenskapliga samfundet och till världen som varnar för att det nuvarande massvaccinationsprogrammet kan "utplåna stora delar av vår mänskliga befolkning."

Dr. Geert Vanden Bossche skriver i sin Öppet brev, som han överlämnar till världsvetenskapssamhället för öppen diskussion:

”... det blir allt svårare att föreställa sig hur konsekvenserna av det omfattande och felaktiga mänskliga ingripandet i denna pandemi inte kommer att utplåna stora delar av vår mänskliga befolkning. Man kunde bara tänka på väldigt få andra strategier för att uppnå samma effektivitetsnivå för att förvandla ett relativt ofarligt virus till ett massförstörelsevapen ... ”

Dr. Bossche säger beslutet att publicera brev var "upprörd" och att han förstår att han sätter "allt mitt rykte och trovärdighet på spel." Han sa att han förväntar sig att andra forskare gör detsamma om deras samvete dikterar.

Medan vetenskapen bakom hans förklaring är något komplex, menar Bossche att vaccinerade personer och Covid-19-seropositve-människor kommer att förlora "båda, deras förvärvade och medfödda immunförsvar mot Covid-19."  (Dr. Bossche Open Letter-inlägg på Twitter)

Den nya tekniken inom vacciner, som aldrig tidigare har prövats på människor, mRNA-teknik, har hittills, enligt en rapporteringsplattform som drivs av CDC, resulterat i över 1600 dödsfall möjligen, men inte säkert, relaterat till vaccinationerna och nästan 20 000 "biverkningar".

covid
Du kanske också vill läsa: