mRNA Covid Vaccines Target and Destroy Brain Cells, Neuroscientist's Accurate Tests Confirm

Sprid kärleken
 (Endast medlemmar och studenter är nöjda. Priory of Salem, Institute of Health)
Viktig information från Neuroscientist Chris Shaw PhD, professor vid University of British Columbia:
Vad vår analys av hans avslöjanden bekräftar är att mRNA för vilket mRNA-vaccin som helst reser till hjärnan i alla utförda studier.
Detta skulle innebära att det kommer att finnas ett immunsvar. MRNA kommer att träna cellerna i hjärnan för att döda sig själva som en del av viruset. Samma teori fastställs genom att gravida kvinnor som utvecklar moderkakan i livmodern inte kan ta vaccinet eftersom mRNA programmerar placentiecellerna för att döda sig själva. Samma effekt händer i hjärnan. Det har länge funnits en större oro för autoimmuna störningar som utvecklas i hjärnan från de nuvarande vaccinerna mot pfizer och moderna.
Även om det i alla studier var avgörande att hända testpersonerna, har fortfarande det senaste pfizer- och modernavaccinet kringgå djurfasförsöken. Även minimitesterna kringgicks på mänsklig nivå, så det kan rullas ut på ett akut sätt. I själva verket gör det oss alla marsvin. Först under några år kommer grundnivåer av testgrupper att uppnås, och det är då de kommer att börja titta på människor närmare för de symtom de utvecklar i ökande takt.
Dr Shaw säger att det bara skulle ta ett års djurstudier för att stänga denna oro över de nuvarande vaccinerna. Han säger att det är en giltig normal rutin som han hade genomfört för moderna och andra vaccinproducenter 2012. Han sa att ett antal kvalificerade forskare (andra än han själv) också kan göra testerna ännu snabbare, men kanske inte lika omfattande.
I vilket fall som helst bekräftas det att Covid-vaccin mRNA går till hjärnan för att rikta och förstöra hjärnceller.