Holiday Address, från Chief of the House, Rev Dr Stephen MK d'Guelph, von Wolfenbüttel-Brunswick

Sprid kärleken

Många högtidshälsningar från huschefen, HMSH Rev Dr Stephen MK d'Guelph, von Wolfenbüttel-Brunswick, videoadress för våra rösträtt befolkningens rätt till frihet att lyda Gud i fred. Chef och chef för flera dynastier av det kejserliga och kungliga blodet i Europa och Storbritannien, med kontinuerlig juridisk rätt upprätthålls i många effektiva fördrag och lagar.

Videoadress ges till medlemmar och medarbetare.

Som i alla årets tradition uppmuntrar vi människor att fira vår kung och hans ankomst till världen så många dagar som möjligt, men inte att glömma den befallade tabernakelsfesten! Vår keltiska och folkliga tro har alltid observerat tecknen i himlen, liksom Didascalia beställde nymånarna, och erkände den första nymånen efter jämviktningsperioderna (och deras halvvägs punkter på solsticerna trots, lika viktigt för att känna skördar och de dagar som Gud sa " allt kött kommer att tillbe ” Jes 66:23 etc). Som den tidiga kyrkan hade fader St Methodius förklarat att Tabernacles är befallade. Tidigare artikel av vår Primace, Stephen MK d'Guelph von Wolfenbüttel: Många hälsningar på många dagar för Kristi födelse och återställande av de ursprungliga högtiderna

Boken om den fantastiska statusen för vårt hus Wolfenbüttel är nu på förbeställning. Det inkluderar de många effektiva internationella fördragen och lagarna som håller vår dynasti och hus aktivt i lag (framför allt mänskliga åsikter) och är nu tillgängligt på förbeställning. Du kan beställa genom att skriva till SM@wolfenbuttel.info. En liten presentation (teaser) om detta ämne finns i videon. Du kan höra mer om det också på vår Facebook sida eller vår Youtube-kanal https://youtube.com/thebrunswickers eller genom förfrågan på SM@wolfenbuttel.info, som alla nu är i det tolvte året av registrering, lokal besittning och fullständigt rättsligt antagande enligt de internationella fördragen om att återfå de specifika ärftliga gods och herravälden. Som hålls i ständig protest och anspråk, överförd genom internationellt fördrag, och lagar som reglerar hemvistet som nämns i fördragen från Brunswick ärftlig arv, och genom tydlig lag för arvsrätt i Wolfenbüttel.

Vi fick status erkänd officiellt och enhälligt som frågor om obestridliga fakta att Hannover inte längre ansågs vara den naturliga familjen Wolfenbüttel-Brunswick, den äldre filialen, och att Hannover inte längre var en del av juniorgrenen i huset efter deras uppror. och officiella förordningar av överhertigen Charles II von Wolfenbüttel under det tio år av hans obestridliga de facto och de jure regerar på tronen. Han förblev lagligt 1: a (eller om Hannover överlevde rättegångarna 3: e) i följd av den brittiska tronen efter drottning Victoria. Detta var för den högsta rätten att styra Storbritannien såväl som våra polska och centraleuropeiska gods och herravälden. Detta stod ovanför vårt huss åsikter eller önskemål, men suveränitetslagarna.

Vi hälsar dig den här säsongen med de trevliga nyheterna om vår senaste bok om "Sabbat i den sanna ortodoxa kyrkan" har diskonterats från $7.77 nu ner till $4.99. Alla bör få en kopia av detta inspirerande ämne som bevisar Guds sanna israeliska kristenhet.

Som tillgängligt på den här länken: Den heliga ortodoxa sabbatsboken eller kopiera / klistra in det som https://www.amazon.com/dp/B07ZN5MHBJ

Copyright © 2008, 2013, 2018, 2020 Med ensamrätt.

Teaser-citat från boken (även angående vårt äldre ortodoxa juldatum):

+ Biskop St Methodius från Olympus (3: e århundradet) förklarade: ”För eftersom Gud på sex dagar skapade himlen och jorden och fullbordade hela världen och vilade på den sjunde dagen från alla sina gärningar som han hade gjort och välsignade sjunde dagen och helgade den, så genom en figur i den sjunde månaden ..., den stora uppståndelsedagen, det är befalet att högtiden för våra tabernakler ska firas för Herren ...”(Methodius. Bankett av de tio jungfrurna (diskurs 9, kapitel 1).

Denna hälsning är från Seniorgren i Brunswick Wolfenbüttels hus (d'Este-Guelph), lyckades vi enligt huslagen enligt vår kadettgren, den gren som efterträdde vår farbror Ulric d'Este Guelph Brunswick 1935 som kämpade tappert i enlighet med många fördrag mot den Hannoveriska och preussiska ockupationen av våra gods.

Order av Charles II (Herzog von Wolfenbüttel-Brunswick och Wolfenbüttel-Lüneburg, 1825-2021, 1: a i följd av den brittiska tronen efter drottning Victoria.)