EU Covid Vaccine Supervisor NÄTTAR ALLA Vacciner, säger att det inte skulle ta det även om det erbjuds $1 miljoner euro!

Sprid kärleken
ANSVARSFRISKRIVNING: Rådfråga alltid din läkare om medicinska tillstånd. Du kanske också vill fråga dem om de och deras familjer får detta oproverade vaccin. Fråga någon expert var som helst om de kan peka dig på någon enskild vaccinsäkerhetsstudie som har avslutats angående någon form av mRNA- eller Coronavirus-vaccin om "säkerhet". Fråga om de också kan peka på resultaten av det nuvarande så kallade vaccinet (som hittills är alla överens om att NOLL "säkerhetstester" gjordes). Om någon försöker trycka på dig för att ta det, begär att de undertecknar ansvaret för alla tillstånd (eller skador) som har visat sig uppstå från det inom de kommande två åren, eftersom vaccinproducenterna är undantagna och kringgick alla säkerhetstester (med 20 år av misslyckade tester). Det enda som de mätte var två månaders återinfektionshastighet, ingenting om säkerhet. Biverkningar kommer bara att registreras av en liten grupp under 2 år, eftersom rullande tester var det enda sättet detta kunde bli godkänt genom att kategorisera de obligatoriska testerna och kringgå de flesta normala 5-åriga testkrav.

Covid Vaccine Doctor and Expert säger att hon inte skulle ta vaccinet om hon erbjöds $1 miljoner euro, även om det är om 5-10 år framöver. experter på mRNA-vaccin verkar hålla med.

 

Hon citerar 20 år av misslyckad covid (exempel på koronavirus där alla djuren dog och aldrig ett vaccin lyckades). Viktig vaccininformation från en av de många många vaccinexperter som säger detsamma.
titta på intervjun:
speglad: