Gissa vem har finansierat företaget som äger Dominion Röstmaskiner?

Sprid kärleken

Kinesiska kommunistiska surrogater i media.

Smollet, falskt hatbrottskådespelare (vänster) och Lemon, CNN-propagandisten som främjar antiamerikansk hat mot det han kallar ”den systemiska vita supremacistnationen” (höger). Alla som konspirerar med förbjudna kommunistiska (antifa) terroristgrupper bör arresteras och prövas enligt lagarna på böckerna. Samma grupper har kontroll över städerna med rösträtt, se: https://orthodoxchurch.nl/2018/07/philadelphia-mayor-conspires-with-outlawed-communist-terrorist-groups/

Al Benson, Jr., är redaktör för Copperhead Chronicle.
Förutom att skriva för Southern Patriot och andra publikationer, är han medlem av Confederate Society of America och League of the South.
Du får tre gissningar och de två första räknas inte.
En rapport vi fick just igår, 12/2, konstaterade att ”En undersökning av SEC-arkivering har visat att företaget som äger Dominion Voting Systems fick $400 miljoner dollar från en schweizisk bank med nära anknytning till den kinesiska regeringen mindre än en månad före valet . ” Kom ihåg nu, folk, det finns absolut inget att se här, så gå bara vidare till nästa uppsättning tomfoolery som CNN, MSNBC och resten av de riktiga falska "nyhetssidorna" skickar till dig.
Rapporten fortsätter: ”Utredningen är inriktad på Staple Street Capital, som förvärvade Dominion Voting Systems 2018. Dominion Voting Systems driver röstmaskiner i 28 stater och har anklagats av president Trump och hans anhängare för att vara inblandade i att radera miljoner röster för Trump förutom att byta röster till Biden på valnatten. Den 8 oktober 2020 lämnade Staple Street Capital in SEC Form D-erbjudanden och försäljningsbelopp på $400,000,000 med säljkompensationsmottagaren identifierad som UBS Securities ... UBS Securities är en schweizisk investeringsbank som äger 24.99% från UBS Securities Co LTD, en kinesisk investeringsbank. De återstående 75% från UBS Securities Co LTD ägs av den kinesiska regeringen. ” Rapporten listar sedan alla ägare av UBS Securities. Det finns fem av dem listade, UBS är en av dem. Rapporten fortsätter:
"Bortsett från UBS är de andra fyra ägarna av UBS Securities alla kinesiska kommunistiska frontgrupper."
Inget att se här, folk, bara ett gäng kinesiska kommunister, via deras frontgrupper, som arbetar med att hantera och påverka resultatet av vårt val 2020. Inget att vara orolig över här alls. Det skulle bara vara alarmerande om Trump och republikanerna gjorde det. Om Harris / Biden och demokraterna gör det - hej inget problem vad som helst! Inte ens värt att nämna och "nyheter" media kommer att ta extra ont för att se till att de inte gör det!
Den prostituerade pressen försökte få allmänheten att sparka upp på grund av Trumps förmodade samarbete med Putin för att påverka valet 2016 och de har sällan vänt sig från att driva den falska berättelsen under de senaste fyra åren. Men när bevis som detta om det kinesiska kommunistiska inflytandet i vårt val 2020 visar sig, varför är det lite mer än en stor gäspning för dem - inget behov av att vara orolig för det. Putin är det verkliga monsteret men de trevliga, vänliga kinesiska röda skulle inte drömma om att göra något för att skada detta land - eller hur ???
När allt kommer omkring delade de i sin storslagna inställning till oss sitt kinesiska virus med oss och såg till att vi skulle njuta av dess positiva effekter i detta land. Vad mer kan du fråga dem än så? Rätt?
Rapporten drog slutsatsen att ”Uppenbarelsen att Dominion Voting Systems har ekonomiska band till den kinesiska regeringen via UBS Securities kommer att stärka Trump-anhängares påståenden om att utländska aktörer som arbetar på det kommunistiska Kinas vägnar kan ha försökt blanda sig i presidentvalet för att hjälpa Joe Biden. Andra förbindelser mellan Dominion Voting Systems och den kinesiska regeringen har också dykt upp under de senaste veckorna, inklusive företagets Core Infrastructure Manager of Information Technology, Andy Huang, som tidigare arbetat för China Telecom, som helt drivs av den kinesiska regeringen, rapporterade National Pulse . ”

Denna artikel är faktakontrollerad och BigTech-bevis.