*VIDEO: Doctors & Medical Experts Worldwide Warn Humanity Against Taking the COVID19 Vaccine

Sprid kärleken

Uppdatering av senaste informationen:

DRINGANDE CDC-rapport om Covid-19-vaccinet, anafylax efter m-RNA COVID-19

Läkare och medicinska experter världen över varnar mänskligheten mot att ta vaccinet COVID19

Priory of Salem, Institute of Health

Som speglat från World Doctors Alliance

All ära, tillsammans med vårt uppriktiga tack, kommer till den ursprungliga källan till den här videon. Hitta och stödja deras arbete här:
https://worlddoctorsalliance.com/

Originaltitel: Ask The Experts: Covid19 Vaccines

Kära vänner i Kristus,
Vi har ett mycket viktigt budskap till dig.
Är du redo att se människor få en permanent förändring av sitt DNA, ändra deras DNA för att anpassas på ett nytt oproverat sätt och permanent inducera denna störning för alla deras ättlingar? Det så kallade Covid-vaccinet kommer att vara (eller är redan lag i vissa länder att det måste tas) det första testet av mRNA-vacciner någonsin.
 Man sa att det aldrig skulle kunna finnas ett koronavirusvaccin, men president Bush drev fram SARS-programmet och undantog alla vaccinproducenter från stämningar. I 18 år sedan har den medicinska läkemedelsindustrin försökt göra ett koronavirusvaccin, och de misslyckades vid varje tur. I varje studie på jämförbara värddjursimmunsystem (illrar, kaniner etc) som efterliknar det vuxna humana immunsystemet var resultaten desamma. De slutade vart och ett med ett paradoxalt immunsvar där antikroppsnivåerna som var mycket höga, faktiskt påskyndade infektionen, gjorde det mycket värre och tillät bitarna av viruset att gå in i cellen och införlivas i DNA: t mottagaren av det vaccinet genom en process som kallas transduktion. Den transduktionen sätter irreversibelt ett utdrag av det viruset i ditt DNA och förvandlar dina celler. Även om detta är känt överallt valdes koronavirusvaccinet fortfarande. "Nödsituationen" har gjort det möjligt för detta att gå framåt i alla fall och ökat det med fler nya experiment som aldrig har gjorts.
Det nya vaccinet kringgår den normala 5-åriga testperioden och rusar för att göra oss alla marsvin. För att göra saken värre kommer de att distribuera den som RNA flera andra oprövade metoder (baserat på kortsiktig information, inte långsiktiga studier av nya autoimmuna sjukdomar som händer från denna permanenta DNA-förändring).

Hör det från experterna vad de har att säga om det nya otestade (första gången på många otestade metoder) kovid falskt vaccin:
https://celticorthodoxy.com/2020/12/doctors-medical-experts-worldwide-warn-humanity-against-taking-the-covid19-vaccine/

Hundratals medicinska experter har godkänt ovanstående video, och många av dem är huvudtalarna. Denna information är inte lätt tillgänglig och censureras av Big Tech, så det är upp till dig att vidarebefordra den.