Confederate Grandfathers of Rev Stephen MK Brunswick, Confederacy Soldiers

Sprid kärleken

Från pastor Dr Stephen MK Brunswick, på vårt kontor i Dixieland Rd: 

Räknar här bara mina amerikanska konfederationsförfäder, de som kämpade som soldater. Dessa är oftast bara GG farfar. Men vissa var GGG (3x!), Och en är min GGGG-farfar.
(Min Konfedererade Amerika Nott-linjerna är grundare av den ursprungliga amerikanska regeringen som en "Perpetual * Confederation" (före och efter den engelska dominansen som den sanna de jure regeringen i Amerika innan staterna ändrades till företagsenheter) och familjen i Virginia såväl som söder Carolina (Dr. Josiah Nott, flyttade till Alabama) leder de största antropologiska studierna (böcker används fortfarande idag i Eugenics-studier, medicinska fall mot interracial äktenskap etc.). Dr. Josiah C Nott var en konfedererad kirurg och chef för flera sjukhus i Alabama). Dessa andra vapensköldar är av mina konfedererade GG-morföräldrar som var konfedererade soldater (mest officiella) i Tennessee, South Carolina och ytterligare i Alabama.
Det bör noteras att alla stater var suveräna länder och att den amerikanska konstitutionen fortfarande i dag säger att den federala agenten bara ska garantera en republikansk regeringsform för varje stat, och att makten finns i staterna, inte centralregeringen.
I alla fall vill jag nämna det sydliga arvet som kämpades för av dessa mina farföräldrar.
               
Morfar Williams / engelsk adel morfar howle / walisisk adel

                                   

Farfar Nott / Saxon-Norman Nobility Morfar Cochrane / Scottish Nobility

Farfar Barker / engelsk adel
Få våra hattar! GÖR DIXIE STOR IGEN