Avsluta det röda fascistiska kommunistiska ockupationen av "Systemic White Supremacist" Nation. Priory of Salem, Institute of Peace Studies

Sprid kärleken

En kort föreläsning av Rev Dr Stephen MK Brunswick, dekan, Priory of Salem, Institute of Peace Studies:

https://www.youtube.com/watch?v=VhKHOAfiK6k 

Fram till Immigration Act av 1965 förblev prejudikatet att endast vita kunde bli amerikanska medborgare. Människor födda efter Obama på Hawaii på 1960-talet har också avskaffats sitt amerikanska medborgarskap så sent som 1990-talet. Det är när vi är en nation av lagar snarare än en nation av kaos.

1923 hade USA: s högsta domstol beslutat att de som "inte härstammar från Adam / White" inte kunde bli amerikanska medborgare. Detta inkluderade en dom om att de från Indien inte är av den sanna kaukasiska ariska grenrace. Detta högsta domstolsärende "USA mot BHAGAT SINGH THIND" citerade 1790-lagen att endast "fria vita" kan vara medborgare, och enligt denna lag strippade indianen för hans medborgarskap. Detta fall skapade prejudikat att alla sikher i Amerika också är frångående sitt amerikanska medborgarskap. Fram till 1965 Immigration Act fortsatte all tredje världs (icke-vit) invandring till Amerika att förbjudas och kraven på naturalisering och medborgarskap förblev exklusiva för kaukasier. Fram till 1968 hade de flesta amerikanska stater lagar mot interracial äktenskap, och 28 stater förblev med lagar om att det är ett brott (5-10 år i fängelse) för en svart att gifta sig med en vit. Denna och andra sådana kristna lagar i Amerika, som lagarna mot sodomi, berörs i videon av Dr Brunswick.

Trotsky var långt före kurvan när han uppfann termen ”rasism” och skickade sin svarta afroamerikanska armé utbildad i Ryssland som kommunismambassadörer att ockupera Amerika (Gog - Magogs armé redan i början). De satte upp den nuvarande Red Fascist ockupationsbok som används av Antifa, BLM och andra fanatiska vänsterkommunistiska grupper. Då skulle alla som anklagas för rasism (oavsett om det finns något bevis eller inte) avrättas av staten. I många fall förlorar människor sina jobb och livet förstörs även om de kämpade för svart bemyndigande hela livet, bara ett uttalande var vridet för att få en alternativ mening av de radikala vänsterkommunisterna. Allt de behöver göra är att uttrycka ordet. De använder den mest favorit Röd fascist Kommunistiskt ideologiskt ord "rasistiskt". De som papegojar denna ideologiska attack (syftar till fördomar mot europeiska härstammande kristna) bör utredas för felkonspiration med den förbjudna Antifa och andra kommunistiska terroristgrupper. Gud sa att endast 1/6 av denna utländska armé kommer att fly, de andra 5/6: e kommer att hitta gravar.

Det finns ingen begränsning av bedrägerier och tidens gång gör därför inte dessa falska medborgare berättigade till vad de har fått. Men för att bevisa att vi bryr oss om alla har ingen protesterat. Vårt fridfulla beteende bör berömas och vi bör börja se en viss rättvisa nu när övergrepp pågår under mycket lång tid och går väldigt långt i andra riktningen. Åtminstone en viss sanning och försoning som ska återställas i regeringssystemet, med dess politiska öppna och officiella statliga politik. Alla kristna måste överväga att vara involverad i politik för att hjälpa till att få ärlighet, nykterhet och vår vinnande ordning av vår Guds lag inför det förlorande kaoset.

Sedan "Kriget mot fattigdom" 1965, som inleddes under president Johnson och den amerikanska kongressen, har svarta fått mer än 15 biljoner dollar i ersättning för slaveri. Detta har dock inte löst de utestående problemen.

The forced (integration) mixing programs have costed untold Trillions more. Each time a new program is launched it creates so many problems that more are required to deal with the new chaos. The results of such programs have not amounted to an overall reconciliation, but (as is shown daily even by the leading sports figures and other leaders, including Oprah, and several former Obama cabinet members calling for total extermination) has proven to feed the case that it has only fed the problem. The solution is proven on each case that the true peace comes through peace with God, and God told us all ”Kom ni ut ur dem och håll er åtskilda”. Alla dessa grupper vill ha en egen regering som inte har något att göra med White Society, och särskilt inget att göra med vår kristna civilisation känd från Engelska gemensam lag och andra system av lag och ordning från de europeiska kristna härstammande nationerna. Även vid Harvard University säger de "vithet måste utrotas" för att svarta ska känna sig fria.

More:

Avsluta det röda fascistiska kommunistiska ockupationen av "Systemic White Supremacist" Nation

Vi citerar bara vad de vanliga sportfigurerna etc kallar "Systemic White Supremist Nation". De säger också att eftersom Amerika grundades av sådana och endast för sådana, är det anledningen till att de plundrar, förstör monument, böjer / knäböjer och respekterar nationalsången, flaggan och lagarna och lovar deras trohet till den röda fascisten tvingade integrationister, böjer sig i trohet mot Antifa och böjer sig i trohet mot LGBT-anti-familjeorganisationen som kallar sig Black Lives Matter.

Se och lyssna på några av de goda nyheterna hur detta kommer att sluta:

RÖDA FASCISTiska HBT-DIKTATORER Höjer sina absolutistiska ideologiska flaggor över alla regeringsbyggnader och tvingar städer att göra en politik som tvingar medborgarna att sluta respektera deras etablering av religion, som säger att alla synder måste avvisas, erkännas och ångras från.

Vi har nu hundratals foton och videor av halvnakna män i underkläder (och ibland full naken) som gör sexuella gester och sexuella danser i grundskolans miljöer. Detta är en del av den "obligatoriska" "säkerhetsutbildningen" och "mänskliga rättighetsutbildningen" för barnen. I hälften av staterna i USA undertecknas detta nu av guvernörer eller andra omstridda av Renegade-domare (utsedda av den olagliga utomjordingarna Obama) och görs till okonstitutionella och ofattbara obligatoriska brott mot alla lagar.

I många regioner kräver skolområdena nu minst 10 gånger per år för att alla elever ska besökas, och alla får lika "sexuell identitet" -utbildning från en mycket ung ålder. De säger att detta är för att minska skamkänslorna. Besöken är uteslutande för att höra från ena sidan, från "stolthetspedagogerna", från dessa godkända grupper som dessa på dessa foton, och lär barnen sin absolutistiska fanatiska ideologi, även om det strider mot vetenskap och grundläggande hälsa:

 

Allt detta förnekar de kristna mänskliga rättigheterna att umgås utifrån kriterierna för deras trosbekännelser, att alla synder måste avvisas och människor kan botas från alla slags syndar. Pastorer hotas av dessa låtsas i regeringen och använder färg eller lag (okonstitutionella lagar) för att trakassera och tvinga fram ett nytt trossystem och förbjuda alla andra trosuppfattningar. De troende (som i varje kyrka världen över alltid har haft definitionen av synd för att inkludera dessa och andra sexuella synder) terroriseras. Detta är dock inte exklusivt för religion, eftersom även läkare missbrukade och hotade för att citera de vetenskapliga fakta som:

Du är ”200 GÅNGER Sannolikt att få hiv” och många andra mer dödliga smittsamma sjukdomar, 15 gånger mer dödliga än att röka cigaretter, och ändå ger regeringen ingen varning, men tvingar faktiskt medverkan till det motsatta.

Renegader vid makten främjar dessa ohälsosamma metoder, av en huvudsaklig anledning, det görs med hat och avsikt att förstöra det kristna samhället och görs med extrem fördom mot alla institutioner av religion.

USA "förbjuder fri utövande av religion", sodomi som förbjuds att kallas synd, men måste berömmas / TILLBEDRAS som bra, annars kastar kongressen dig i fängelse eller värre!

 

Disney utser ny absolutistisk bisexuell huvudperson

Allt detta är en del av den röda ockupationen av vårt kristna lagssamhälle. Vi vet att BLM grundades också av 2 lesbiska. Här är en ny Disney Demonic korsögd HBT-karaktär skickad för att manipulera, hjärntvätta och kontrollera våra barn.

Vi ber om frihet att göra som det upprepas i Nya testamentet att "komma ut ur dem och vara åtskilda" OCH "lära alla nationer att lyda buden (den stora uppdraget)."

Vid Watchman News spelade Dr Brunswick in sin version av deras snart Röda FASCIST-ockupation. De erkänner alla att de är här för https://www.youtube.com/watch?v=VhKHOAfiK6k

Disney har gjort historia med sin första bisexuella huvudperson i en barnshow, enligt rapporter. Luz Noceda, den 14-åriga huvudrollen i Disney Channel's animerade serie "The Owl H ...

 

De vita är rädda för att protestera eftersom de kommer att kallas rasistiska och förlorar sina jobb. Denna tvångsblandade ideologi är den kultstatliga religionen som kommunisterna förde in. Den "systemiska vita supremistiska" nationen attackeras och ockuperas. 1923 upprepade högsta domstolen 1790-lagen att endast vita kan vara medborgare. Det var först efter invandringslagen från 1965 att en del av detta upphävdes. Invasionen och ockupationen av den "systemiska vita supremistiska" nationen är på sin höjdpunkt. Vi kan inte säga mycket mer om allt detta, bara de citerande ledande sportfigurerna etc.

 

Fler relaterade artiklar:

För nu, vad kan du göra? Vidarebefordra detta e-postmeddelande till någon du bryr dig om. Använd kanske "google translate" av den onlineversionen av detta meddelande som finns på https://celticorthodoxy.com/ You can join our Templar Order anywhere in the world. Join the Priory of Salem – Institute of Peace Studies, or for now help the persecuted Europeans who have been undermined for agreeing with our lawful US President. Join our Européer och britter för Donald Trump Group.