Slutar Juneteenth någonsin? från Dixie Heritage

Sprid kärleken
Washington och Lee University-fakulteten diskuterade en resolution om att ta bort alla referenser till Confederacy och Lee från campus för liberal arts college i Lexington samt till skolans namn.
Inga åtgärder vidtogs under det virtuella mötet onsdag kväll. Men de över 100 professorerna på grund- och juristnivå som deltog i mötet planerar att skicka en formell begäran till skolans president och dess förvaltningsråd i slutet av månaden.
Skolan namngavs efter George Washington, en tidig välgörare, och Robert E. Lee., Den tidigare konfedererade generalen och universitetets president som är begravd i ett kapell i hjärtat av campus.
En framställning till W&L president Will Dudley och styrelsen kommer att skapas i slutet av månaden.
Det diskuterades också att ge akademiker möjlighet att få ett diplom utan porträtten av Washington och Lee.
I NÄRHETEN RICHMOND
Konfedererade statyer längs Monument Avenue började komma ner. På onsdag tog besättningarna bort Stonewall Jackson-statyn och torsdagen kom Matthew Fontaine Maury-monumentet ner.
POLITIKER LITAR INTE VÄLJARE
Mississippi State Legislature röstade på söndag för att ersätta sin statliga flagga.
Lagförslaget godkändes med en omröstning på 91-23 i kammaren och 37-14 i senaten.
Guvernör Tate Reeves, som på lördag morgon sa att han skulle underteckna lagstiftningen, gjorde det på tisdag och vred sitt tidigare motstånd mot att ändra flaggan.
Mississippians kommer att rösta om en ersättningsflagga i novembervalet. Enligt lagstiftningen kan det inte vara något alternativ att behålla den nuvarande flaggan.
ALABAMA GOVERNOR ÄNDRAR OCH KURS
Kay Ivey tillkännagav genom sin pressagent att hon är öppen för att diskutera förändring av Alabamas konfedererade helgdagar men sade att i slutändan måste frågan avgöras av lagstiftaren.
I GEORGIA
Oz Nesbitt, ordförande för Rockdale County Commission, meddelade på tisdag att han planerade att ta bort monumentet från 1913 på platsen för Rockdale County Courthouse 22:00 tisdag.
”Jag har fattat ett verkställande beslut att ta bort det konfedererade monumentet här på domstolsfastigheten i hjärtat av Olde Town Conyers,” sa han i en video på länets Facebook-sida.
Med andra ord, Mr. Nesbit är en svart man som har tagit på sig att förstöra ett monument utan hänsyn till allmänhetens önskan, utan rättslig process, utan en omröstning från den kommission som han är ordförande för, och att göra det medvetande om att han bryter mot en Statlig lag som skyddar monumentet.
Vi har bett guvernören att distribuera statlig polis för att gripa herr. Nesbitt när han gör gott om sitt hot. Vi håller inte eller andas.
Också i Georgien
Gwinnett County advokat har kallat en staty i Lawrenceville som hedrar konfederationen en ”allmän olägenhet”. lämnade in en begäran att få monumentet avlägsnat från stadens torg.
Brian Whiteside, advokat general Gwinnett, sade i ett tisdagsklagomål att omplacering av monumentet "kommer att förhindra skador och oroligheter samtidigt som monumentet skyddas och bevaras i överensstämmelse med - och faktiskt uppfyllelse av - Georgiens lag."
Detta är ett viktigt fall, för om denna framställning beviljas kommer den att skapa ett prejudikat som man bara tror är möjligt i ett bizzaro-motsatt alternativt universum. dvs. statens monumentskyddslag kunde nu användas för att ta bort alla monument som lagen antogs för att skydda.
I TEXAS
Black Lives Matter, som ännu inte har använt våld, har inlett en framställning om att ta bort det enda konfedererade monumentet i Texas som omfattar kvinnor.
Det är monumentet 1918 i centrala Texarkana.
Enligt framställningen finner gruppen att "denna symbol inte längre är kompatibel med värdena och principerna för dagens medborgare i Texarkana."
GEORGE FLOYD'S FARN GÅR EFTER FLAGG
Selwyn Jones, vars syster var George Floyds mamma, är en av en handfull svarta invånare som bor i präriestaden Gettysburg, South Dakota. På måndagen krävde han att kommunfullmäktige skulle ändra logotypen med den konfedererade flaggan som finns på stadssköldar och polisuniformer.
"Bill, vi har verkligen den konfedererade flaggan på våra polisuniformer?" Jones sa till borgmästaren William Wuttke, "Man, det måste gå."
Borgmästaren svarade med "Vi får se om det."
Så Jones tog in muskler utanför och på tisdag. Borgmästare Wuttke har rapporterat att polisavdelningen "arbetar på något annat", men det händer mot hans önskemål och mot viljan hos nästan alla i staden på ungefär 1 200 som vill att utomstående bara ska få helvetet ur sin stad.
Zip-a-Dee-Doo-Dah
Min åh, Disneylands ikoniska Splash Mountain-resa baserad på 1946-filmen Song of the South kommer att byggas om runt filmen The Princess and the Frog från 2009, som spelas i New Orleans och spelar Disneys första svarta prinsessa, Tiana.
Enligt Disney är farbror Remus och Brer Rabbit rasister!
PRESIDENT TILLGÅNGAR MOT ”DUMHET”
President Trump sprängde demokrater på måndag över ett försök att ta bort John Waynes namn från en flygplats i Kalifornien.
Han kritiserade också Princeton University för sitt måndagsbeslut att byta namn på ett minnesmärke för president Woodrow Wilson.
UNDER TIDEN
Armén, marinen och marinkåren har alla utfärdat förbud igen för att visa den konfedererade flaggan. Men det var inte tillräckligt bra för kongressen.
Medlemmar av House Armed Services antog enhälligt en ändring onsdag till försvarspolitiken 2021 som skulle förbjuda visningen av den konfedererade stridsflaggan på alla försvarsdepartementets fastigheter.
President Trump har hittills bibehållit sitt hot mot veto i årets $740 miljarder årliga försvarspolitiska lagförslag över en bestämmelse som antogs av senaten som kräver att Försvarsdepartementet byter namn på baser och andra militära tillgångar som är uppkallade efter konfedererade ledare.
Detta betraktas som "måste godkännas" lagstiftning. Det är därför dessa åtgärder fästes specifikt till det.
BASNAMN HAR OFFENTLIG STÖD
Senaste undersökningar visar att många fler amerikaner vill behålla namnen än att skrota dem. De allra flesta republikaner vill inte ha någon förändring.
SLEEPY CREEPY UNCLE JOE ON MONUMENT REMOVAL
Tidigare VP Joe Biden sa på tisdagen att konfedererade minnesmärken och andra sådana stötande eller ”osmakliga” statyer borde tas bort. Men han drog gränsen till figurer som George Washington och Christopher Columbus. Dessa statyer borde stanna.
Icke-arvsnyheter som påverkar Sydlandet:
Minst fem döda i massiv jordbävning
Mexikos sydkust skakades av en jordbävning på 7,4 som följde av 147 efterskalv. S
Sjukhus tappar bud för att hålla priserna hemliga
Trump-administrationen vann en laglig seger igår när en amerikansk tingsrätt stötte sig mot sjukhusgrupper som hade ifrågasatt nya regler som krävde att de skulle avslöja de priser de förhandlar med försäkringsgivare. Dessa räntor har länge ansetts som affärshemligheter, och kritiker av den nya politiken fruktar beslutet med ytterligare belastning på den redan kämpande sjukhusindustrin. "Det här kan mycket väl vara större än sjukvården i sig", tweetade president Trump. American Hospital Association säger att man planerar att överklaga beslutet.
Kalifornien regler lastbil måste gå elektrisk
Kalla det "utsläpp" omöjligt. Golden State har blivit den första i Amerika som tvingar lastbilsindustrin att gå nollutsläpp, och alla nya lastbilar i staten måste vara elektriska till 2035. Andra stater förväntas följa Kaliforniens ledning.
MÖJLIGT BÖDT PICK
Hon hade en barsk barndom och gick senare med i Illinois National Guard. Hon förlorade benen i en raketdriven granat explosion i Irak 2004. Hon har valts till båda kongresshusen och blev den första senatorn som föddes under sitt ämbete, liksom en av endast en handfull kvinnor i färg. någonsin att tjäna i senaten. Hon är Tammy Duckworth och hon är bland kandidaterna Joe Biden funderar på som vice president.
På begäran om en kommentar Sen Duckworth hjälp, "Jag kan skjuta tillbaka mot Trump på ett sätt som andra inte kan."
BÖDT VINNANDE FUNDRAISING-Tävling
Joe Biden och Demokratiska partiet uppskattade Trump och republikanerna för den andra raka månaden i juni med en $141 miljoner drag. Trumps kampanj samlade $131 miljoner. Båda summorna var nästan dubbelt så stora som i maj.
Airbus planerar att minska antalet anställda, vars antal motsvarar en liten stad. Siffran, sade flygplanstillverkaren, blir 15 000. Anledningen är det kraftiga nedfallet av efterfrågan på kommersiella flygplan, som orsakas av resans nös. Rival Boeing Co.
POLITI ÄR RUSTADE PÅ LAGARET
Miami Herald erhöll filmfilmer från polisens svar på en protest den 31 maj genom en begäran om offentliga register.
"Slå det, lilla f-er," kan en officer höras säga efter att ha skjutit på en demonstrant. Sedan frågade en officer en annan om hans kroppskamera var avstängd, och den andra tjänstemannen sa felaktigt att det var. "Såg du mig f-k upp dessa moder-rs?" säger en av poliserna på videon.
”Jag fick den ena, svarar den andra tjänstemannen medan de två officerarna skrattar.
En polis i Fort Lauderdale som fångades på en video som tycktes skjuta över en knäböjande demonstrant under samma protest laddades med batteri tidigare i veckan.
Även fångad på video, en polis i Miami står inför disciplin efter att ha slagit en kvinna i ansiktet.
CHAZ / CHOP INTE MER
Polisen kom in med trubbig kraft, enligt uppgift till och med förgasade barn, för att utföra borgmästarens verkställande order för att rensa gatorna.
ROBOT UMPIRES?
Den här är ju lite ute. Fläktar, smiskare och till och med domare har länge vetat att en bra fångare kan förvandla en boll till en strejk. I själva verket såg 22 MLB-kannor 2019 mer än 50 procent av planerna som borde ha varit bollar som kallades strejker, tack vare fångare som behärskade inramningskonsten. Men medan subtilt flyttar sina kroppar för att få en boll att verka som om den är i strejkzonen kan lura det mänskliga ögat, testar MLB nu RoboUmp.
PASSAD @ 98
Carl Reiner, en av de mest produktiva underhållarna i showbranschens historia dog måndag kväll i sitt hem i Beverly Hills.
ÅTERHÄMTNING? ELLER KOLLAPP?
USA: s arbetslöshet sjönk till 11.1% i juni när ekonomin tillförde solida 4,8 miljoner jobb, rapporterade regeringen torsdag. Men återhämtningen på arbetsmarknaden kan redan hänga på grund av en ny omgång av nedläggningar och uppsägningar som utlöses av en "återuppkomst" av koronaviruset.
Låsa ner och öppna igen upprepade gånger
Babylon Bee rapporterar en undersökning av ledande läkare som enhälligt enades om att det bästa svaret på COVID-19 är att regeringen låser allt, sedan öppnar igen, låser igen, sedan öppnar igen och bara fortsätter att göra det tills alla helt tappar deras sinnen. "Mänsklighetens vilja att leva är inte oändlig", säger Dr Fostein vid Columbia Medical University. "Jag är övertygad om att vi kan krossa den kollektiva mänskliga andan till ett fint pulver med bara några fler lockdowns och reopenings."
Fostein säger att mänskligheten är på väg att gå in i en kollektiv nervösa uppdelning efter flera ytterligare lockdowns och återöppningar, som läkare är överens om kommer att leda till en ny tidsålder för efterlevnad. "Vid den tidpunkten kan vi bara spänna fast alla, lugna dem och göra vad som måste göras för att få Amerika tillbaka på rätt spår."
Läkare försvarade strategin ”lockdown-reopen infinite loop” med hänvisning till att inte alla lyssnar på absolut varje ord de säger utan tvekan. "Vi är trötta på att bli ifrågasatta", säger Dr. Whiltern från Newbury Medical Authority. "Det kommer också att bli en explosion att titta på alla gå nötter."
De flesta läkare tror att de inledande faserna av mental nedbrytning redan har börjat. ”Människor har tappat det ganska mycket. Plundra, avbryta moster Jemima, riva ner statyer av legitima amerikanska ikoner, försöka avskaffa poliser ... men det här är bara början. Vi kan göra bättre. Vi kommer att göra bättre. ”
EN SAN STATSMAN INTE EN POLITIKER
Robert Livingston Jr. fungerade som en amerikansk representant från Louisiana från 1977 till 1999. Han valdes till Newt Gingrichs efterträdare som talman för USA: s representanthus, en position som han avböjde.
Under sina sista år i kongressen var Livingston en stark anhängare av Bill Clintons anklagelse.
Som befälhavare för de olika miliserna under revolutionskriget betjänade general George Washington sitt land utan kompensation, med undantag för en ersättning för vissa utgifter han ådragit sig. Han gjorde detta frivilligt och gärna.
När hans arbetsuppgifter på stridsfältet var över skulle han ha varit nöjd med att gå i pension till sin gård vid Mt. Vernon, Va. Men hans landsmän uppmanade honom att fortsätta sin tjänst i åtta år till.
Torsdagen den 30 april 1789 svor Washington in som landets första president. Efter att ha avlagt edens ordförande adresserade Washington ett gemensamt kongressmöte som samlades inuti senatkamrarna.
I sin anförande uppgav han att han kallades ”från en reträtt som jag hade valt med den bästa förkärlek.” Hans kärlek till landet överträffade hans önskan om ett liv hemma efter år av krig och strid.
Men han avvisade återigen någon ersättning:
”När jag först blev hedrad med en kallelse till mitt lands tjänst, inför en hård kamp för dess friheter, krävde det ljus i vilket jag övervägde min plikt att avstå från varje ekonomisk ersättning. Från denna resolution har jag under inga omständigheter avvikit; och fortfarande är under de intryck som skapade den, måste jag avstå från att vara otillämplig för mig själv varje andel av de personliga ersättningarna som oundgängligen kan ingå i en permanent avsättning för den verkställande avdelningen och måste därför be att de ekonomiska uppskattningarna för stationen där Jag är placerad kan under min fortsättning på den vara begränsad till sådana faktiska utgifter som det allmänna godset kan tänkas kräva. ”
Visste du att en ryttarstaty av Washington låg på Confederacy's Great Seal, och "Washington" betraktades allvarligt som namnet på det föreslagna landet? Han var verkligen vördad.
Washington satte alltid nationen först och gick i pension efter två perioder eftersom han tyckte att det var bäst för nationen. Han fruktade också att "anklagas ... för dold ambition" och inrättandet av ett kejserligt presidentskap.
Hans avskedsadress talades med uppmaningar att sätta Amerika i första hand, värna allmän kredit, använda den så sparsamt som möjligt och undvika ”kostnadstillfällen genom att kultivera fred.” Han varnade också, ”Observera god tro och rättvisa gentemot alla nationer; odla fred och harmoni med alla. ”
För Washington var belöningen i tjänsten. Idag verkar det som de som innehar valt ämne se saker helt annorlunda.
Oavsett om det är en lokal kommunfullmäktige, en statlig lagstiftare eller en kongressmedlem, verkar varje vaken tanke på den valda klassen ägnas åt att kompensera från den offentliga statskassan en särskild intressegrupp, med det yttersta målet att belönas för det på vägen , antingen genom något underhantat pay-for-play-system eller med en cushy lobbyverksamhet när han lämnar regeringen.
Den som vinner, du förlorar. Politiker är politiker under alla varumärken. De betalas och pensioneras av korruptionsdistriktet. Var tror du att deras lojalitet ligger?
Ju snabbare vi överensstämmer med verkligheten om politik i Amerika och hur långt det är från idealen för Washington och grundarna, desto närmare kommer vi allvarliga åtgärder för att återställa individens frihet.
Vi är i krig med regeringen och dess politiker, men de är de enda som vet det.
Hur många amerikaner som faktiskt vet att regeringsmäklare ”kan gripa, söka utan en teckningsoption, beslagta egendom utan anledning och inte återlämna den när inget brott hittas och frysa bankkonton så att juridiskt försvar inte kan anställas. Allt detta och de kan aldrig anklaga dig för ett brott. Och nu ser vi att de kan stänga ditt företag, stänga domstolarna och lämna dig utan rättelse och under kvasi-krigsrätt via "verkställande ordning".
Vi är fullt medvetna om att få kan förstå gränserna för frihet som införs för amerikaner. Vi har fått lära oss "frihet och demokrati" så länge att vi älskar storebror oavsett vad.
Endast ett bestämt sinne kan läsa och uppfatta tillräckligt för att komma nära att lösa detta mysterium. Vi bevittnar en militär maktmanifestation just nu. Observera, för det har blivit bastardiserat till en rasfråga för att hålla oss i strid med varandra så att vi inte ifrågasätter etableringen och deras politiska makt som polisen tvingar. Prata om "dold ambition."
Så länge det amerikanska folket betraktar det politiska systemet som två sidor, med en grupp människor mot en annan, kommer val att manipuleras och folket kommer att luras. Detta är en absurd front för vad amerikanerna tror är ett politiskt tvåpartssystem. Det täcker bedrägerier och hjälper charlataner och psykopater att hålla fast vid makten när de leder det verkliga kriget - dem mot oss.
Regeringen använder sin militär för att attackera sitt eget folk för att behålla makten. Varför det plötsliga behovet av att bemyndiga den amerikanska militären att agera inhemskt enligt upproret?
Vi kan vrida klockan mot mänsklig frihet genom att göra en enkel sak: att begränsa villkoren för representanter och senatorer till högst två, som Washington frivilligt gjorde, utan pensioner. De bör också vara föremål för samma socialförsäkringsbegränsningar och få samma medicinska förmåner som det amerikanska folket. Det bör inte finnas några särskilda privilegier förknippade med valt ämbete. Washington förväntade sig inget. Vi borde inte heller.
Videor skickade av våra läsare:
Privilegiet de raderade från historien.
Privilegiet de raderade från historien
Trailer för filmen Other Losses
Trailer för filmen Other Losses
ANNONSERING SPECIAL - PRAKTISKA DIN HÄNDELSE, BOKA, HEMSIDA, ETC.
Varje vecka når Dixie Heritage Letter tusentals. Och växer! Vår 2020-infogningshastighet för banner är $16 ett problem. Men nu, under en begränsad tid, har vi en special, som låter dig köpa en veckovis insättning i ALLA återstående utgåva 2020 för den låga hastigheten på bara $250.
Om du inte redan har en banner kan vi designa en för dig!
Bannern nedan köptes av en av våra läsare. Hur vill du ha en banner för att öka medvetenheten för din grupp eller tjänst? Dixie Heritage-banners kan nå över 10 000 personer per vecka.
Kommer att ta bort konfedererade symboler att främja social fred? Självklart inte.
Mike Scruggs är författare till The Un-Civil War: Shattering the Historical Myths; och lärdomar från Vietnamkriget: Sanningar som media aldrig berättat för dig, och över 600 artiklar om militärhistoria, nationell säkerhet, intelligent design, genealogisk genetik, invandring, aktuella politiska frågor, islam och Mellanöstern.
En dekorerad stridsveteran från Vietnamkriget, han innehar Distinguished Flying Cross, Purple Heart och Air Medal.
Kommer att ta bort konfedererade flaggor, monument och namn främja social fred eller rasläkning? Hur länge skulle en fred baserad på undertryckande av ett folks omhuldade arv vara? Hur länge skulle en fred byggd på att undertrycka minnet, modet och dygden hos ett stort antal sydliga folks vördade förfäder ha? Vad kan möjligen vara en säkrare orsak till enorma stridigheter, bitterhet och ekonomisk och politisk oro? Tror någon utanför ett galenhus att fred och välstånd kan uppnås genom att kasta arvet från ett stort antal människor för att få en annans politiska fördel? Det är mer troligt att krossa allt hopp om fred. Kan ett samhälle sätta sig mot tolerans och ömsesidig respekt och ha fred? Ingen rättvisa kan acceptera sådana korrupta resonemang.
Jag tror att vi alla kan vara glada att slaveriet ligger bakom oss, men att dra ut det år efter år för att manipulera väljarna, både svarta och vita, har en stor chans att förstöra oss. Att förstöra omhuldade symboler för södra och amerikanska arv för att lugna laglösa folkmassor är ingen sund bedömning. Att tilltala en grupp genom att respektera en annans arv är inte vägen till rättvisa. Det manipulerade hatets flammor skapar inte fred utan oändlig osäkerhet och nationell förstörelse.
Generalmajor Patrick R. Cleburne, CSA, en irländsk invandrare, som motsatte sig slaveri men fann fel med den nordliga politiken som ignorerade konstitutionen och lade hård och förödande ekonomisk politik mot södra jordbruket för att berika norra tillverkare, varnade sina män i januari 1864 om att:
”Varje människa bör sträva efter att förstå innebörden av underkastelse innan det är för sent ... Det betyder att historien om denna heroiska kamp kommer att skrivas av fienden; att vår ungdom kommer att utbildas av nordliga lärare; lär sig från norra skolböcker deras version av kriget; kommer att imponeras av historiens och utbildningens inflytande att betrakta våra galna döda som förrädare, och våra lemlästa veteraner som lämpliga föremål för hån ... Det sägs att slaveri är allt vi kämpar för, och om vi ger upp det, ger vi upp allt . Även om detta var sant, vilket vi förnekar, är inte slaveri alla våra fiender kämpar för. Det är bara förevändningen att upprätta sektionsöverlägsenhet och en mer centraliserad regeringsform och att beröva oss våra rättigheter och friheter. ”
Henry Carey, Lincolns Chief Economist, initiativtagare till ”American System” of Developmental Capitalism and Government Intervention, skrev i ett brev till House Speaker Schuyler Colfax i mars 1865:
”För brittisk frihandel är det, som jag har visat, att vi står i skuld till det nuvarande inbördeskriget.”
Brittarna såg ganska mycket genom det falska nordliga anspråket på moralisk överlägsenhet. Detta sammanfattades av den berömda engelska författaren Charles Dickens, en motståndare till slaveri:
"Det nordliga angreppet på slaveri är inte mer än en del av en besviken humbug som är utformad för att dölja sin önskan om ekonomisk kontroll över de sydliga staterna."
Slaveri var ett problem men inte i moralisk mening har de flesta fått tro. Norra arméer marscherade inte söderut till fria slavar. 1860 Lincoln och republikanska valkampanjen visade tydligt att tarifffrågorna var de viktigaste. Slavfrågan var den andra och var helt enkelt att begränsa slaveriet till söder. Detta kommer att vara chockerande för dem som bara vet tillräckligt om kriget för falsk politisk dygdsignalering, men många nordstatliga lagar (särskilt Illinois) avskräckt starkt från att föra svarta till sina stater. Mycket av detta var bara en naturlig lag för arbetsekonomi. Amerikanska arbetare tycker inte om att deras jobb tas eller löner undertrycks av billigt utländskt eller slavarbete. Den religiösa uppdelningen mellan norr och söder var också mycket viktigare än vad folk inser. Det var relaterat till slaverifrågan, men ännu viktigare, södra präster och församlingar trodde starkt att de norra kyrkorna snabbt föll bort från Bibelns ofelbara sanningar och togs över av antibibliska ismer, och ersatte biblisk sanning och värden med rent mänsklig visdom och politiserade ”högre” värden.
Rätten till statlig avskiljning byggdes in i vår självständighetsförklaring. Revolutionskriget var en avskiljning av 13 amerikanska kolonier från brittiskt styre. Både sydliga, brittiska och många nordliga ledare såg den tydliga analogin. Rätten till avskiljande undervisades vid West Point. Till och med Lincoln gick med på 1848. Två dagar före Lincolns val i november 1860 sammanfattade Charleston Mercury sydlig känsla:
”De verkliga orsakerna till missnöje i söder med norr är den orättvisa beskattningen och utgifterna för skatterna från Förenta staternas regering, och den revolution som norr har genomfört i denna regering, från en konfedererad republik, till en nationell sektion despotism."
President Woodrow Wilson erbjöd denna förklaring till varför frågan om slaveri var så överdriven under och efter kriget:
"Det var nödvändigt att sätta söderna i en moralisk nackdel genom att förvandla tävlingen från ett krig mot stater som kämpar för deras oberoende till ett krig mot stater som kämpar för att upprätthålla och utvidga slaveriet."
Att ta bort konfedererade symboler uppfyller inte fyra grundläggande etikregler. Det är inte baserat på sanningen. Den är baserad på många år av förtalig propaganda, agitation och raspolitisk pandering. Är det rättvist mot alla berörda? Nej, det är en fördelning av politiskt byte baserat på otrevlig agitation och mobbning. Amerikanerna avvisar de monströsa begreppen bestraffande kollektiv rättvisa och ärvt skuld som orättvist och socialt destruktivt. Kommer det att bygga goodwill och bättre vänskap? Skapar en felaktig framställning, förtal och förnedring av den konfedererade saken, konfedererade soldater och deras ättlingar välvilja och solida vänskap? Kommer det att gynna alla berörda? Det skulle troligen bara gynna de som söker makt, pengar och berömmelse på medvetslösa sätt och främjar och ursäktar lögner, hat, trots och hämnd. Att kliva på någon annans arv är aldrig vägen till fred och sällan vägen till bestående välstånd. Dessutom är det ett extremt farligt prejudikat med stor sannolikhet att multiplicera enorma oförutsedda beklagliga konsekvenser. Krossning och mobbning är vägen för den marxistiska vänstern och de som bygger sina hus på sand.
Jag tycker att det är anmärkningsvärt hur många politiska, media-, affärs-, akademiska och religiösa ledare reagerar på tragedi eller mobbning av kraftfulla agitatorer av särskilt intresse med ogrundade och hysteriska fördömanden av länge erkända traditioner och institutioner. Dessutom tycker jag att det är störande att sådana fördömanden och proklamationer i allt högre grad görs utan en lick av allvarlig läxa om de berörda frågorna. I detta hysteriska tillstånd verkar sanning och logiskt resonemang alltid trumpas av skakiga känslomässiga uppfattningar. Känslomässiga anekdoter dominerar all kommunikation, och fakta och statistik ignoreras. Man tänker lite på logiska primära eller sekundära konsekvenser eller risken för allvarlig förolämpning och orättvisa till följd av bråttom emotionella beslut.
Politisk korrekthet påminner mig alltid om hysteriet kring Salem Witch Trials 1692, där oskyldiga människor avrättades på grundval av visioner eller drömmar om sina anklagare. Många dömdes till döds på grund av att en anklagare hade vittnat om att se den anklagades "spöke" göra skada eller trolldom. Hysteriska unga flickor pekade ett finger mot den som de hävdade var en häxa, och det togs som ett trovärdigt bevis. Många av de anklagade torterades tills de erkände trolldom. Under mycket av 1692 styrdes lögner i Salem. Historiskt perspektiv visade senare att många av de 19 påstådda häxorna hängde och en torterades till döds i Salem inte bara var oskyldiga utan bland de mest gudfruktiga i samhället. Ett betydande antal anklagare hade otrevligt rykte eller led akut psykisk sjukdom. Andra analyser tyder på att avund och långvariga nagg i Salemsamhället spelade en viktig roll i detta tragiska missförhållande av rättvisa. Vad har Salem 1692 att göra med Washington eller Minneapolis? Politiskt korrekta lögner och moralisk feghet resulterar sällan i bara regering och leder ofta till totalitär regering.
I vår moderna kultur kommer lögnerna vanligtvis som politiskt korrekta falskheter som måste omfamnas som ”sanning” för att undvika social fördömelse och dess sannolika ekonomiska påföljder. De som strävar hårt för att uppfylla de sanningskonfliktiga normerna för politisk korrekthet är särskilt benägna att hysteriska fördömande av de oskyldiga. Syndebocken fördöms för att undvika att kränka den heliga konen, som ofta är en viktig men falsk historisk berättelse. Historien om "inbördeskriget" har alltid drabbats av en hög dos unionspropaganda om krigets orsaker, men den nuvarande dominansen av kulturell marxism (politisk korrekthet) i amerikansk historia och särskilt "inbördeskriget" har hjälpt till att hindra all lönsam diskussion av många viktiga och lättunderbyggda sanningar som strider starkt mot den politiskt korrekta berättelsen.
Pastorn James Power Smith, den sista överlevande medlemmen av Stonewall Jacksons personal, hade detta att säga 1907:
”Ingen feghet på något slagfält kan vara lika bas och skamlig som den tysta samtycke i systemet som lärde barnen i sina hem och skolor att det kommersiella värdet av slaveri var orsaken till kriget, som krigsfångar höll i söder svältades och behandlades med barbarisk omänsklighet, att Jefferson Davis och Robert E. Lee var förrädare till deras land och falska för sina eder, att de unga männen som lämnade allt för att motstå invasion och klättrade uppför Gettysburgs sluttningar och dog villigt på hundra fält var rebeller mot en rättfärdig regering. ”
Detta adresserades också av pastor Robert L. Dabney vid den årliga inledningsadressen som hölls den 15 juni 1882 vid Hampden Sidney College i Virginia. Det hade titeln "The New South." Dabney var en av de mest framstående teologerna, forskarna och sociala och politiska kommentatorerna i sin tid, som hade tjänat som en konfedererad kapellan och som Stonewall Jacksons stabschef under kriget:
”Det behövs det nya söderna, när de avfärdar fiendskapen från det förflutna, att se till att de behåller allt som var sant i dess principer eller fördjupning i dess exempel. Det finns de som låtsas tillhöra detta företag som utropar: 'Låt oss begrava det döda förflutna. Dess utgåvor är alla föråldrade och har ingen mer praktisk betydelse. Låt oss glömma det förflutnas passioner. Vi är i en ny värld. Bara de nya frågorna gäller oss. ' Jag återförenar mig: Se till att de tidigare numren är döda innan du verkligen begraver dem! Det finns frågor som inte kan dö utan folkets död, deras ära, deras civilisation och deras storhet. Se till att du inte begraver för mycket, medan du begraver det döda förflutna: att du inte begraver de inspirerande minnena från stora patrioter, vars handlingar, oavsett om de är framgångsrika eller inte, är din ras och sektions eviga ära; påverkan av deras dygder, de vägledande prejudikaten för deras historier. Kommer du att begrava namnen och minnena på en Jackson och Lee och deras adliga armé av martyrer? Kommer du att begrava sann historia vars år är sanningens Gud? ”
Vi lever nu i en tid där omoderna sanningar, förnuft och vanlig sunt förnuft kraftigt undertrycks av onda former av politisk korrekthet och ekonomisk tvång. Orkestrerade lögner genomsyrar och förorenar den akademiska världen, media - till och med nyligen Fox - och internet, manipulerar eller begraver även historiens fakta. Manipulerade folkmassor upphöjer demagogiskt nonsens och undviker verkligheten och tydligt tänkande. Som gudarna skulle förstöra, gjorde de först "vaknade". Det onda kallas gott och gott ont. Dabney avslutade sitt tal 1882 vid Hamden Sidney med:
”Även om minnet av de besegrade inte hade några rättigheter; om historisk sanning inte hade några befogenheter; om det vore detsamma för dig att släktarna vars blod fyller dina vener och vars namn du bär, skrivs ned som förrädare av den förtalande historiens penna, är det fortfarande viktigt för din egen framtid att du ska lära dig historien om förr i tiden. ”
De som främjar sin sak genom att skada andras arv bygger sitt hus på sand.
ELEFANTEN I RUMMET
Jonglering av äpplen och apelsiner - En diskussion om de mest uppenbara villkoren bakom denna Covid-verksamhet och hur människor luras genom att slå dem samman.
Dr Jerry Smith är en yrkeslärare, kapellan, högskoleprofessor (sekulär), författare och författare.
Han är också en stridsveteran.
Dr Smith har varit en långvarig abonnent på Dixie Heritage.
Kanske har många läsare hört uttrycket "elefanten i rummet." Lärdomen från berättelsen är att även om det finns en elefant i rummet så ser folk inte den för att den är så stor - de är mer fokuserade på detaljerna istället för den stora bilden. En annan förklaring är att det är något uppenbart, men obekvämt för människor att erkänna, så de ignorerar helt enkelt denna massiva varelse som står precis framför dem.
Oavsett vad du tar på uttrycket är det något liknande som händer med oss när det gäller "Covid-19" och "coronavirus" i global skala. De två termerna sammanflätas. Och för mig är det den mest uppenbara frågan i hela denna "pandemi".
Redan från början har jag observerat att det går från rapporter om "Covid-19" till "coronavirus" tills de två termerna användes synonymt i media. Men de är inte synonymer. Och en stor befolkning i världen vilseleds av sammansatt statistik, dras in i rädsla och till och med panik på global skala.
Jag har gjort min egen forskning. Verkligheten är att informationen, precis som elefanten, är uppenbart framför våra ansikten om vi bara vill undersöka den. Om du tittar på nästan vilken autentisk och pålitlig medicinsk ordbok som helst online, kommer du att upptäcka att koronaviruset har många former (t.ex. SARS, MERS, H1N1, andra typer av vanlig influensa etc.). Covid-19 är bara en av dem. I detta sammanhang jämför jag det med frukt. Låt mig förklara med hjälp av tabellen nedan.
Tabell 1 Verkligheten
Typer av frukt
Typer av Coronavirus
Äpplen
SARS-CoV
Bananer
SARS-CoV-2
Apelsiner
MERS-CoV
Druvor
H1N1
Mango
HKU1 (beta-koronavirus)
Vattenmeloner
Olika typer av "vanlig" influensa *
* Människor runt om i världen smittas vanligen med mänskliga koronavirus 229E, NL63, OC43 och HKU1 (Källa: Center for Disease Control and Prevention, "coronavirus," https://www.cdc.gov/coronavirus/types.html).
Fruktkategorin har många underkategorier. Till exempel är bananer frukt, apelsiner är frukt, äpplen, päron, mandariner etc. Du får idén. Termen coronavirus är en kategori av virus, som frukt, med olika underkategorier: SARS, MERS, 229E, HKU1, (det finns många av dem), plus olika stammar av vanlig mänsklig influensa.
De flesta människor i världen har smittats av en form av koronavirus någon gång. De kanske ärligaste läkarna kommer att berätta det för dig. Därför testar de flesta naturligt positivt för kvarvarande DNA från koronavirustester. Våra kroppar har besegrat viruset men det finns fortfarande små mängder av det i våra kroppar.
Om det finns en enda enhet bakom denna "pandemi", valde den / den perfekta sjukdomen, för de flesta kommer att testa positivt för koronavirus. Låt mig upprepa det - de flesta människor i världen kommer att testa positivt för koronavirus. Varför? Eftersom de flesta människor i världen har fått förkylning eller influensa någon gång i livet.
Tänk på att tester inte kan berätta vilken typ av koronavirus du har, såvida de inte är mycket specialiserade tester, om någon finns där (jag kan ha fel). Men de vanliga, genomsnittliga massproducerade testerna - de som används för att öka siffrorna - kan bara berätta positivt eller negativt för DNA som finns i våra kroppar från "a" coronavirus. De kan inte berätta om det är Covid-19 eller inte. Det är ett utmärkt sätt att öka siffrorna för Covid-19, för om de två termerna (coronavirus och Covid-19) kan ses som synonyma kan stora siffror användas för att manipulera statistik och en pandemi uppstår.
Så, personer med rinnande näsa, sniffles, hostar, nysningar eller andra förkylnings- / influensaliknande symtom märks automatiskt Covid-19 positivt. Även de som inte uppvisar några symtom (asymptomatiska) är märkta Covid-19 positiva. Varför? Eftersom det antas att människor har Covid-19, men obevisade. Eftersom det är trenden, men inte baserat på hardcore-bevis från tester. I själva verket skulle det vara en intressant studie att se hur många registrerade fall av vanlig influensa har minskat och gett plats för alarmerande antal Covid-19; ett mycket bekvämt virus för statistiska ändamål, detta coronavirus är.
Vi hör hela tiden om siffrorna som går upp (eller nedåt). Det gör de naturligtvis. Vi är mänskliga - vi blir sjuka och vi blir bättre.
Ett samtal jag hade med en ”frontlinje” läkare på ett ”hotspot” sjukhus för inte så länge sedan hjälpte mig att förstå denna sammanslagning tydligare. Han sa att hans sjukhus var överväldigat av coronaviruspatienter. När jag frågade honom om det var Covid-19 eller coronavirus sa han att de var desamma. Jag var oense och förklarade att coronavirus är en kategori och Covid-19 är bara en av många typer. Han var tvungen att gå med (eller kanske ses som en inkompetent läkare). Han ändrade sedan sitt svar till "coronavirus" - det vill säga att patienterna på sjukhuset inte var Covid-19-patienter utan "coronavirus" -patienter.
Jag misstänkte att detta är detsamma på sjukhus över hela världen, så jag frågade varför sjukhus, med vetskap om skillnaden, behandlar patienter som är positiva för koronavirus som Covid-19-patienter. Han sa för att det är trenden just nu; eftersom vi befinner oss i en pandemi. Så, vagnen ligger framför hästen, all frukt kallas apelsiner, och elefanten sitter i rummet och jonglerar med äpplen och apelsinerna. Under tiden tror folk på det. Tabellen nedan hjälper till att illustrera den felaktiga logiken.
Tabell 2 Den felaktiga logiken
Apelsiner
Covid-19
All frukt är apelsiner.
Alla koronavirus är Covid-19.
Alla bananer är apelsiner.
Alla fall av SARS-CoV är Covid-19
Alla äpplen är apelsiner.
Alla fall av SARS-CoV-2 är Covid-19
Alla päron är apelsiner.
Alla fall av MERS-CoV är Covid-19
Alla mango är apelsiner.
Alla fall av H1N1 är Covid-19
Alla vattenmeloner är apelsiner.
All förkylning och influensa är Covid-19.
Ser du elefanten i rummet? Det jonglerar också äpplen och apelsiner. Allmänheten vilseleds. Fixen är inne. Och det händer precis framför våra ansikten.
Kanske finns det några ärliga läkare där ute som kliar sig i huvudet som kan känna sig ensamma när de talar. Förhoppningsvis kommer vissa läsare att bli motiverade och skina ljuset i mörkret (jfr Efesierna 5:11).
Det skulle också vara värt att undersöka hur många verkliga fall av hjärtsjukdomar, cancerrelaterade dödsfall, influensa, denguefeber, tuberkulos och andra sjukdomar har minskat medan Covid-19 har ökat. Men det är en annan artikel och en utmaning som kastas ut till forskningsmedveten medicinsk personal.
Titta på elefanten i rummet. Det jonglerar äpplen och apelsinerna men vi ser ingenting. Det är precis framför våra ansikten och har varit sedan början. Under tiden tvingas vi frukta på grund av enorma siffror och bristfällig statistik, när sanningen är uppenbar ser vi den bara inte. Men det större hotet mot våra liv, våra grundläggande mänskliga rättigheter, vår ekonomi och vårt välbefinnande är rädslan som skapas av denna sammanslagning av villkor.
TOO LITT för sent
Al Benson, Jr., är redaktör för Copperhead Chronicle.
Förutom att skriva för Southern Patriot och andra publikationer, är han medlem av Confederate Society of America och League of the South.
Noterade just i morse en artikel om hur National Guard mobiliseras för att skydda statyer i Washington DC och i Wisconsin. I Washington försökte några vänsterprotestanter, utan framgång, att störta Andrew Jackson och i Wisconsin antar jag att de lyckades dra ner en staty av någon avskaffande. Det är åtminstone så som jag hörde det.
I flera veckor har de tagit ner statyer av historisk person som råkar ha vit hud, inte bara de konfedererade utan också andra. Till och med vissa som motsatte sig slaveri har fått sina monument sönder.
Jag har inte hört mer om statyerna av Marx och Lenin i Oregon och Washington. Hur mycket vill du satsa på att de fortfarande är uppe? Till och med en staty av Ulysses S. Grant revs, även om Grant hade varit slavägare och vägrat att befria sina slavar tills han tvingades göra det genom den 13: e ändringen. Hans påstående för att vänta så länge på att bli lös från sina slavar var ”bra hjälp är svårt att hitta.”
Jag hörde också att president Trump utfärdade en verkställande order som skyddade monument, åtminstone veteranmonument, och jag är allt för det, men jag börjar undra varför det tog så lång tid att komma runt för att göra detta.
Nu när statyer för Yankees och avskaffande rivs, plötsligt ser vi ett behov av att stoppa denna galenskap. Vad sägs om när konfedererade statyer och monument rivdes och störtades? Och om vi ska skydda statyer av veteraner, hur många av de män som slutade vara konfedererade hade varit i unionsarmén innan Lincoln blev federal diktator, eller kanske var det Stanton som var federal diktator och Lincoln bara den villiga medbrottslingen .
Hur många konfedererade statyer blev förstörda och ingen sa mycket om någonting? Nu när de avskaffande statyerna plötsligt går ner måste vi stoppa allt detta för plötsligt förstör vi fel historia! Och du kan knappast förvänta dig att de tanklösa marxisterna som förstör alla statyer ska skilja mellan dem. Allt de vet är "Om han är vit, dra ner honom." De skulle inte kunna en avskaffare från en tjurgroda!
Jag undrar om de få kvarvarande konfedererade statyerna och monumenten som fortfarande finns någonstans kommer att skyddas av det nya förbudet som nästan tycks vara för lite för sent.
The Old Camp Meeting Time fortsätter att sändas på missionsstyrda radiostationer i Centralamerika, Afrika och Filippinerna.
2020-27 - Old Camp Meeting Time
I veckans radioshow Old Camp Meeting Time delar Dr. Ed inspelningen av söndagens liveström. Förkunnelsen, bönen, sången, till och med offret.
Dr Eds meddelande heter: "Att ta med en."
Vi är glada att göra dessa meddelanden fritt tillgängliga för missionsradiostationer och mikroföretag över hela världen.
I den här veckans TBR Radio presenterar: Dixie Heritage Show, Dr Ed pratar med Paul Angel, verkställande redaktör för TBR.
Paul talar om sin ledare i juli / augusti-utgåvan av tidningen The Barnes Review, "The Church of White Guilt."
Dessutom diskuteras det senaste utslaget av monumentborttagningar och vad som kan vara de långsiktiga effekterna av nuvarande politiska bränder på södra kulturen.
Klicka för att "titta" den här veckans  TBR Radio presenterar: Dixie Heritage Show:
TBR'S DIXIE HERITAGE SHOW, 3 JULI 2020 - Paul Angel
Vi erbjuder en special för abonnenter som vill annonsera på showen.
Maila mig genom att klicka nedan och be om AD-specialen:
I denna 27: e sändning av TBR Radio Presents: TBR History Hour, Intervjuar Dr. Ed Paul Angel, verkställande redaktör för TBR.
Ed och Paul diskuterar tidningen The Barnes Review i juli / augusti.
Klicka för att "titta" den här veckans  TBR Radio Presents: The Barnes Review Radio Hour:
TBR HISTORY HOUR - 7/3/2020 - Paul Angel
Vi erbjuder en special för abonnenter som vill annonsera på showen.
Maila mig genom att klicka nedan och be om AD-specialen:
FRÅN REDAKTÖRENS BORD
Dr. Ed är en pastor, högskolepresident, historiker, författare till över 30 böcker, en efterfrågad allmän talare och värd för tre radioprogram.
Han är en aktiv lobbyist och framställer outtröttligt stads-, län-, delstats- och federala tjänstemän på uppdrag av våra södra monument och arv.
Han startade Dixie Heritage i mars 2015.
Människor som sa att riva konfedererade statyer bara var början för några år sedan blev hånade som "kulturkrigare", dvs "rasister" som höll fast vid det förflutna. Men ett misslyckande med att erkänna de verkliga motiven för de vandalernas verkliga motiv har oss på en plats där ingen staty i Amerika är säker.
På tisdagskvällen i Portland slog rioters en staty av en älg. En älg. Är det så vi avslutar rasism?
Förra veckan, i min kolumn, sa jag att det nattliga juni inträffade det otänkbara för att vi trodde att den enda statyn som aldrig kom ner var general Albert Pike. Men vad vi har upptäckt är att byråkrati inte matchar en våldsam pöbel.
Statyn av Pike är en av 19 konfedererade statyer i DC-tunnelbanan. Det är också det enda monumentet som vi i alla våra lobbyverksamheter på Dixie Heritage helt enkelt ägde lite uppmärksamhet åt. Varför? Eftersom vi hade försäkrat oss om att det bokstavligen är det sista "konfedererade" monumentet som någonsin kommer att tas ner. Inte för att människor inte försökte ta bort det. Många har. Till exempel har Eleanor Holmes Norton, DC: s delegat till USA: s representanthus, infört flera räkningar för att statyn ska tas bort. Varje gång upptäcker hon snabbt hur många murare som finns i regeringen och dess byråkratier.
Vad delegaten Norton upptäckte, och varför vi aldrig har trott att monumentet någonsin har varit i någon verklig fara, är att den nästan 30-fots struktur med en 11-fots bronsgjutning av gädda uppsättningar på federalt land vars användning aldrig var tillåtet för monumentet. 1901 uppförde den skotska freemasonry-riten monumentet till sin mest älskade ledare och den handlingen utmanades aldrig.
Monumentet, som visar frimurarnas ledare, inte i hans konfedererade uniform, utan i kläder av en civil, är faktiskt ett frimurarmonument. Det är inte ett "konfedererat" monument alls. Men vad är "detaljer" för en arg mobb?
Hur som helst hänvisade presidenten till när han sa att de var en skam för landet och borde arresteras? Hänvisade han till den arga pöbeln? Eller till polismännen från tunnelbanepolisen som underlättade deras brott? Förhoppningsvis hänvisade han till båda!
Som sagt, den arga pöbeln gjorde bara vad arga pöbbar gör. Polisen å andra sidan ... .. Skam? JA! Arrestationer? Håll inte andan!
Men jag antar att det inte fanns några murare bland tunnelbanepolisen den kvällen. Om det hade varit, slår jag vad om resultatet kan ha varit annorlunda. Eftersom gädda statyn, till murarna inom vår federala regering, är en helgedom. Masons vördar gädda statyn ännu mer än katoliker gör statyer av Jungfru Maria. Det är därför som avlägsnandet av Pike-statyn aldrig skulle hända - åtminstone inte på rätt och officiellt sätt hur som helst. För en arg folkmassa å andra sidan ... ingenting är heligt.
Och det verkar vara den "nya normalen" i Amerika. "Åh, vackert, för patriotens dröm," har blivit patriotens mardröm.
Min bön är att de arga folkmassorna som bränner våra städer och allt som en gång var heligt i dem kommer att göra vad alla arga folkmassor så småningom gör - vända sig mot sig själva. För allt som fortfarande är heligt, får de göra det snarare än senare!
Gud kommer att bekräfta!
Kapellan Ed