Mark Dice har haft en uppdelning underlag för grupptryck som fördömer många märken som tycker om bilder av minoriteter. Värd en WATCH PARTY på din GROUP! bra grejer

Sprid kärleken
Vi vet inte varför dessa produktmärken plötsligt kallas rasistiska. Många av våra reportrar och tillhörande korrespondenter har letat efter tillgänglig information för ledtrådar. Ingenting har varit mer meningsfullt än Mark Dices återgivning av de vita massornas självskuld. Detta kan helt enkelt bero på att människor inte har gått i kyrkan på ett tag eller erkänt sina synder regelbundet som alla kristna, så de känner behov av att böja sig i trohet mot BLM och antifa, eftersom de vet att något saknas i deras liv. Endast Kristus kan fylla det hålet de känner.
Denna parodi är bara en titt i spegeln på exakt vad som händer. En komisk Mark Dice som belyser den typiska västerlänningen som ger efter för dagens grupptryck. De som inte deltar i att fördöma sådana ”rasistiska produkter” anses rasistiska och vissa kan till och med avfärdas från sina jobb utan återverkningar. Så många följer nu med status quo för att fördöma alla som köper dessa olika produkter, som ursprungligen ägdes av de minoriteter de skildrade i ett gott ljus, i sin ära. Men någon som väljer logotyperna anses nu vara rasistiska logotyper. Verklig mångfald är förbjuden. Detta spelas ut i Mark Dices "Jag är ledsen, avslöjande av mental upplysning". Såsom finns på Mark Dice.
Det här är Satire men det är gott att tänka på för att se hur allvarliga dessa krav på att dessa märken ska undertryckas verkligen är. Ska de tas på allvar eller är detta bara trakasserier mot andra vita minoriteter, samtidigt som man offrar minoritetsägda företag? Låt oss visa folk hur dumt allt detta är. Den här videon finns nu på vår Watchman News facebook-sida. Värd en WATCH PARTY på din GROUP! bra grejer, njut av att sprida sanningen.
En anmärkning: förstöra landmärke statyer är mycket dålig:

Det händer och är väldigt verkligt, och jag pratar inte om några konfedererade statyer utan om alla grupper av människor, förstörelsen av amerikanska monument och landmärken. Detta inbegriper vanhelgelse av gravar som "skriver att de är rasistiska" över irakiska krigshjältens gravar, sådana som dog i strid, etc. etc. Columbus-statyer, Washington-statyer, Teddy Roosevelt-statyer, Abraham Lincoln, Grant, flera helgon osv. kyrkor, attacking alla kyrkor som har religiösa ikoner eller statyer av Jesus, etc. listan fortsätter och blir vanhelgade och förstörda när dessa bör respekteras som alla landmärken bör.

5 Moseboken 19:14

"Du får inte flytta din gräns gränsmärke, som dina förfäder har satt, i din arv som du kommer att ärva i det land som Herren din Gud ger dig att äga."

Ordspråksboken 23:10

”Flytta inte den antika gränsen
Eller gå in på faderlösa fälten, ”

5 Moseboken 27:17

'Förbannad är den som flyttar sin gräns gränsmärke.' Och hela folket ska säga: 'Amen.'

Apostlagärningarna 17:26

"..Och han lät varje mänskligt folk leva på hela jordens yta, efter att ha bestämt deras bestämda tider och gränserna för deras bostad,"

Ordspråksboken 22:28

”Flytta inte den antika gränsen
Vilka dina fäder har satt. ”

Jobb 24: 2

”Vissa tar bort landmärkena;
De griper och slukar hjordar. ”