Bubba fångas i falskt hatbrott, attackerar NASCAR och alla amerikaner, lögner och förstörelse av amerikanska monument pågår

Sprid kärleken

Dr Stephen K. Brunswick som förra veckan behandlade dessa ämnen långt, inklusive de bibliska lagarna och många förbannelser som var inblandade i att ta bort monument och byta namn på landmärken, etc, som citeras i Bibeln “Att inte ta bort det gamla landmärket”. Han kastade också mycket ljus över de många förmaningarna från Nya testamentet att avstå från blandras blandning, men att "Kom ut ur dem och var åtskilda".

Watchman News publicerar denna Dixie Corner-uppdatering i avtal med vår USA: s president, "det var dåligt för betyg" att förbjuda den konfedererade flaggan, och "var är ursäkt från Bubba?" för alla dem som stod vid honom, bara för att ta reda på att det var en annan helt Smollett-stil Fake hat-crime Hoax! ett riktigt hatbrott mot NASCAR och de oskyldiga utsatta befolkningarna i söderna som aldrig haft sådana olagliga lynchingar, och de flesta vet inte att sådana Sydliga konfedererade stater var de FÖRSTA som förbjöd slaveri. Lincoln lade inte ens till slaveri som en del av krigsansträngningen förrän in i kriget, långt efter att ha invaderat de fria unionen av södra stater. Slaveri idag har tagit en annan form utan att statens rättigheter har erkänts. Läs om detta djupare ämne Perpetual Confederation innan tiden för Dixie på vår webbplatsavdelningKonfedererade Amerika“.

En konfedererad flagga flyger på inmarken innan en NASCAR Xfinity-bilrace vid Darlington Raceway i Darlington, SC Bubba Wallace, den enda afroamerikanska föraren i NASCARs toppnivå, kräver ett förbud mot den konfedererade flaggan i sporten som är djupt rotad i söder.
Foto: Terry Renna / AP

Trump slår ut mot Bubba Wallace, NASCAR över Förbunds flaggförbud

hela artikeln på https://www.ajc.com/sports/trump-lashes-out-bubba-wallace-nascar-over-confederate-flag-ban/

SCV-pressmeddelande

Sons of Confederate Veterans kräver att NASCAR ber om ursäkt till det amerikanska folket i allmänhet och södra folket i synnerhet för att ha stött en uppenbar bluff. Detta bedrägeri har använts av radikala vänstern för att främja sin hatkampanj mot traditionella amerikanska värderingar och Southlands sanna historia. Sons of Confederate Veterans, en veteranorganisation med ett varierat medlemskap, stöder fullt ut det amerikanska begreppet friheth och uttryck. Vi fördömer därför NASCAR: s hatdrivna ansträngningar för att baktala södra arvet och kommer att fortsätta vår flyover-protestkampanj vid NASCAR-evenemang. Våra flyover visar Confederate Battle Flag och meddelandet, SCV.ORG. Vi uppmanar NASCAR att stoppa hatet och omfamna alla amerikaner, inklusive sydländer.

(Kopiera och skicka till din lokala nyhetskälla)

Paul C. Gramling, Jr.
Befälhavare
Sons of Confederate Veterans

På en annan anteckning, en uppdatering från Miss Dixie: 

God eftermiddag södra bror och syster! Hoppas att alla har det bra, det går inte mycket i Kennesaw, Ga. just nu. Het och sumpig känsla, satsa att det är värre i 'Hot Lana'! Nationell vakt i tjänst för att skydda monument och byggnader. Guvernör Kemp kallade upp dem. Marxistisk borgmästare upprörd för att han inte bad henne om tillstånd! Hon är för upptagen med att marschera med blm och gasa alla! Skojar du?? Hej dum kvinna, han har mer makt än du, har du det ??

Dr. Brunswick skrev också: 

Är det OK att riva ner våra landmärken? Gatunamn, stadsnamn, skolnamn, etc? Det händer och väldigt verkligt. Låt oss inte ens nämna de konfedererade statyerna ett ögonblick. Just nu omfattar förstörelsen alla grupper av människor och alla icke-kommunistiska monument och landmärken. Detta inbegriper vanhelgelse av gravar som "skriver att de är rasistiska" över irakiska krigshjältens gravar, sådana som dog i strid, etc. etc. Columbus-statyer, Washington-statyer, Teddy Roosevelt-statyer, Abraham Lincoln, Grant, flera helgon osv. kyrkor, attacking alla kyrkor som har religiösa ikoner eller statyer av Jesus, etc. listan fortsätter och blir vanhelgade och förstörda när dessa bör respekteras som alla landmärken bör.

5 Moseboken 19:14

”Du ska inte flytta din nästas gränsmärke, som dina förfäder har satt, i din arv som du kommer att ärva i det land som Herren din Gud ger dig att äga.

Ordspråksboken 23:10

Flytta inte den gamla gränsen
Eller gå in på faderlösa åkrar,

5 Moseboken 27:17

'Förbannad är den som flyttar sin gräns gränsmärke.' Och hela folket ska säga: 'Amen.'

Apostlagärningarna 17:26

"..Och han lät varje mänskligt folk leva på hela jordens yta, efter att ha bestämt deras bestämda tider och gränserna för deras bostad,"

Ordspråksboken 22:28

”Flytta inte den antika gränsen
Vilka dina fäder har satt. ”

Jobb 24: 2

”Vissa tar bort landmärkena;
De griper och slukar hjordar. ”