Goth Battleaxe Tribal Connection with Dan, Prophecy, Scriptures of the Identity of the true Kingdom of Israel

Sprid kärleken


Som Jacob sa skulle inträffa under "de sista dagarna". 1 Moseboken 49: 1

"Det som skall hända dig under de sista dagarna."

Tillsammans med de andra tolv stammarna ger Jacob en fantastisk profetia för Dan-stammen om vad de kommer att göra i slutet.

1 Moseboken 49:16"Dan ska döma sitt folk som en av Israels stammar."Som vi vet (eller borde veta) säger 3/4 av de israelitiska profetiorna att det är för de 12 icke-judiska stammarna efter att de har kommit tillbaka i förhållande till YAHWEH genom Kristus för stammarna under tolv troner där de två två apostlarna dömer de tolv stammarna. Som det upprepade gånger står i "i den sista änden av ändtiderna", innan slutet kommer vid Kristi återkomst som det står först skulle vi vara en ".. vittne om evangeliet om kungarikets styrelse för alla nationer, och då ska slutet komma". Upprepat som det står 12 000 av var och en av de 12 stammarna kommer att bevaras vid hans ankomst, * kallad 144 000, och nästa ålder med 12 grundstenar 1 för var och en av de 12 stammarna för den nya Jerusalem-staden, med namnet på varje stam skriven i varje portal till den himmelska staden. 
Liksom hedningarna kan ta in sin skatt om dagen. Vi kan fortfarande säga när allt är sagt och gjort, efter att allt kött har bränts upp, att NÅDEN ENDAST kommer att råda eftersom det står att innerstaden är massivt guld, vilket är ren kärlek (1 Kor 13 ovillkorlig kärlek / agape), kommer varje ord och arbete i detta liv att bli guld, silver, ädelstenar, trä, hö eller stubb, prövade med eld. Innerstaden är rent guld, ytterväggarna är silver och ytterportarna är ädelstenarna. All den inre naturen som den säger att vi kan vara.  
Här är profetian om Dan mest igen, "Den som förstorar Gad (Goth)."
[Deu 33: 20-21 KJV] 20 ”Och om Gad sa han: Välsignad [han] som förstorar Gad: han bor som ett lejon och riva armen med huvudets krona. 21 Och han skaffade den första delen för sig själv, för där, i en del av lagstiftaren, satt han; och han kom med folkets huvuden, han fullgjorde HERRENS rättvisa och hans dom med Israel. ”
"Riva armen med huvudets krona" skulle vara ingen annan än den stora stridsyxan från goterna. En av de mest kända stamarmarna är stridsyxan som kan orsaka en sådan skada som riva huvudet ".Kom med folkets huvuden" att bryta den från axlarna skulle bara vara med ett sådant slag från den stora stridsyxan. Ingen annan är så känd för detta element av sin natur. Att de också samarbetar med Dan eller den danska ger den starka korrelationen, eftersom de bodde nära och med de större saxiska stammarna. Det finns mycket mer om att detta kan vara känt av hans sanna Israel ”Hans stridsyxafolk”:
[Jer 51:20 KJV] 20 "Du [är] min stridsyxa [och] krigsvapen; ty med dig kommer jag att bryta nationerna i stycke och med dig förstöra jag riken, och Manasse var den enda stammen som fick Josef namn genom Josef som en “Stor nation och nationernas företag”, den angelsaxiska tyska majoriteten i Amerika är också med massor av dess profetior som utgör den största delen av nationen. Så många av de profetior och fysiska verkligheter som Manasse tyska Israel handlar om att ha flest vapen och hålla våra gränser, herravälde etc, och framför allt sprida de goda nyheterna om Jesus Kristus evangelium över hela världen, budskapet om frihet i honom, hans lagar som ges för mänskligheten att lyckas

Som vi läser i de första delarna att Dan är en lagstiftare eller domare. Historien berättar om den här platsen för Dan eller de danska vikingarna etc som väckte domar och det rådande rättssystemet i vår gemensamma lag. Mer om detta här: http://celticorthodoxy.com/2013/12/the-glorious-future-for-the-viking-tribe-of-dan/
En "lagstiftare" nämns som inte Juda men av Judastammarna, som vi känner till år 400 f.Kr. transplanterade Nordväst enligt skrifterna och historien: "Spiren kommer inte att avvika från Juda, inte heller lagstiftaren mellan hans fötter, tills Silo kommer och folks lydnad till honom." (1Mo 49:10)

Vi väntar på att Shiloh (Kristus) ska återvända för att vara vår domare. Fram till dess står det att Dan kommer att fortsätta att döma. 
[Psa 149: 5-9 KJV] 5 ”Låt de heliga vara glada i härlighet: låt dem sjunga högt på sina sängar. 6 [Låt] Guds höga [beröm] vara i deras mun och ett tvådegat svärd i deras hand; 7 att hämnas på hedningarna, [och] straff på folket; 8 att binda sina kungar med kedjor och deras adelsmän med järnband. 9 Att verkställa på dem den skriftliga dom: denna ära har alla hans helgon. Prisa HERREN. ”
[Mat 11:12 KJV] 12 ”Och från Johannes Döparens dagar till nu utsätts himmelriket för våld, och de våldsamma tar det med våld.”

[Dan 7:18 KJV] 18 "Men de Högstes heliga ska ta riket och äga riket för evigt, till evighet och evighet."

Om du är i honom och han Kristus är i dig, i hans enda kropp, hans enda tempel, måste vi inse att vårt liv är att stanna i Kristus. Att falla ur det går tillbaka till död och förstörelse. Dagligen har vi nåd och välsignelse av många böner som han har gett oss att be, syndares bön och Herrens böner, ”Shama Israel” eller ”lyd Israel” som han kallade det största budet, och det andra budet liknade det, att älska vår nästa som oss själva. Förhoppningsvis hör de till vårt troshus, eftersom det står att göra gott mot dem först och mot ”Kom ut ur babylon så att ni inte får del av hennes plågor eller hennes sjukdomar”.
Han ville att vi skulle känna till vår historia, precis som Paulus önskade att ingen av oss skulle vara okunniga om vårt israelitiska arv, och eftersom vi i hela Skriften uppmanas att "se till klippan varifrån ni blev huggen", och komma ihåg att HERREN håller förbundet och placerar hans ord över hans namn.
Så om du vill stanna kvar i honom som vi borde vara ett med honom, eftersom vi är ett med kyrkan, på samma sätt var Kristus ett med sin Fader, 
[Joh 17:11 KJV] 11 ”Och nu är jag inte längre i världen, men dessa finns i världen, och jag kommer till dig. Helige Fader, behåll de som du har gett mig genom ditt eget namn, så att de kan vara en, precis som vi är. ”
Kyrkan * Hans faktiska bokstavliga kropp bör göra det bra att se till sina förfäder och vara ett med dem: 

Jer 6:16 ”Så säger HERREN: Stå på vägarna och se och be om de gamla stigarna, var är den goda vägen, och gå därifrån, så skall du finna vila för dina själar ...”

Vi får höra att detta också är något som Elia kommer att göra innan YAHWEHs stora och fruktansvärda dag:

Mal 4: 5-6 ”Se, jag kommer att sända dig profeten Elia innan HERRENS stora och fruktansvärda dag kommer. Och han kommer att vända fädernas hjärtan till sina barn och barnens hjärtan till sina fäder. Annars kommer jag och slå landet med en förbannelse. ”

Se även:

Matteus 5:14 ”Ni är världens ljus. En stad som ligger på en kulle kan inte döljas. “

Ef 1:18 ”Din uppfattnings ögon blir upplysta; så att ni får veta vad som är hoppet på hans kallelse och vad rikedomen i hans arvs härlighet hos de heliga, ”Överväg att gå med i ortodoxa kyrkan i dag. www.OrthodoxChurch.nl


Jes 58:12 Och de som kommer från dig ska bygga de gamla ödeläggen; du skall bygga upp grundarna i många generationer; och du skall kallas, reparatorn av brottet, återställaren av vägar att bo på.
noIsaiah 58 - Och [de som kommer att vara av dig] skall bygga de gamla ödeläggen; du skall upprätta grunden ...