Hundratals äldre tyska runartiklar demonstrerar det skythiska gotiska släktskapet i Viking och de saxiska nationerna, direkt kopplade till Wolfenbuettel-Brunswick

Sprid kärleken

I vissa delar av det saxiska riket, som i Frisien (genom den sena perioden av Brunoid Kindred Emperors), var dessa äldre runor (äldste Futhark) folks officiella skriftliga alfabet, och på mynt etc.

Här kan du se hundratals artefakter från RUNES från TYSKLAND (Större Sachsen främst)  https://www.schleugerhard.com/deutschland-a-n/ .

De kallar dem inte ”Saxon Runes” för ingenting. De äldsta och mest originella runorna (alfabetet till våra förfäder) finns över de tyska världarna. Men när vi väl har kommit till de nyare versionerna av runorna finns de mest i de yngre gotiska områdena som Norge / Sverige / England etc. Allt detta visar att det är helt korrekt att kalla även de äldsta av runorna alla som "angelsaxiska ”Som de officiellt kallas överallt. Det finns bara en familj som har alloidialt blodarv från dessa ursprungliga saxiska (och Ostrogoth / Visigoth och Billunger gotiska) världar, och en ensam, D'Este Guelph Brunswick-Wolfenbuettel-Oels, Senior Branch, Welf House

Här är några av de frisiska runmynten (från perioden Brunoid Dukes of Frisia and Saxony, som valdes till kejsare i hela Tyskland)

900AD frisiska runmynt

Denna information är något censurerad, men det är viktigt för dig att veta. För att känna till de verkliga stamidentifieringarna kan du säga vem som är vem och vem egentligen inte är, som Kristus sa att han skulle ta kungariket från judarna och ge det till en stam som bär fram dess frukter.

Jämför Runorna med Paleo Hebreiska. Det är inte så annorlunda. Ju äldre du blir desto mer är det en.

jämför viking runor med paleo hebreiska

Frisier är dokumenterade att de är några av de tidigaste med denna typ av mynt som banade väg för vår stora civilisation. Här är ett annat mynt under perioden av de tyska kejsarna Brunoid som var hertigar av Frisien och den högsta kejserliga monarken med full besittning av Gottingen-Brunswick alloids, som Brunswick fortfarande är idag.

Från Harlingen Frisia-Brunswick 900 e.Kr., nedan är ytterligare ett runmynt i guld från Saxon Frisia. Huvudstaden flyttade senare från Gottingen till Wolfenbuettel där den viktigaste kejserliga mynten har förblivit officiellt i drift som ett märke för den brunswick saxiska suveräniteten fram till 1918 när (de flesta av) de facto monarkerna abdikerade.

De senaste saksiska mynt från Brunswick har den stora vapenskölden av Witukind, kungen av Sachsen, (den vita hästen) på mynten, som de enda blodarvingarna till hans alloider, tillsammans med de andra namngivna husen, som deras sista blodarvingar, dvs. av den gotiska alloid som kallas Gottingen (eller Gutingi i de officiella dokumenten i originalskrivningen). Dessa landgränser försvarades av vårt hus fram till 1935 i officiella fördrag och domstolsärenden som hänvisade till uppdaterade fördrag med vårt hus och olika fortfarande regerande regeringar. Synd att dessa partier nu är en del av FN.

Fram till slutet av första världskriget och efter att ha undergått den röda kommunistiska partirevolutionen 1918 hade vårt hus full suverän juridisk kontroll över Furstendömet Östfriesland (Ost_Friesland). Det pågår nu en självständighetsrörelse där.

Furstendömet Östfriesland (Ost-Friesland)

Förutom dessa fantastiska frisiska saxiska / gotiska runor (och med uppdaterade alloidiala ärftliga markkrav där, för det nuvarande "Furstendömet Östfrisland") kan vi gå till en del av den uppdaterade östra gränsen vid alloidiala ärftliga gods från vår Billunger-linje (också en sista Amelung-gotisk linje), Polen föredrar emellertid sitt eget blod (som vi har i Brunswick-linjen), och så måste vi vända oss till vad som har varit de accepterade normerna för alla parter i internationell rätt och vårt mest aktuella GILDA landkrav hittas genom vår Piast Dynastisk följd, såsom dokumenterad häri. Och njut av dessa runarmband från denna Pommerska region (Storpolen). Inte bara de sista blodarvingarna utan höll det uppdaterat i internationell lag för klar återvinning (bevarad i flera fördrag från nuvarande regeringar). Njut av artikeln, notera att den också påverkar Ryssland och Ukraina: http://orthodoxchurch.nl/2018/10/brunswick-being-the-only-probable-successor-of-the-piasts

mer information om dessa polska (skytiska / saxiska) runor på http://www.mpov.uw.edu.pl/en/thesaurus/terms/runes-runic-alphabet-

Många (tusentals) Anglo Israel böcker har skrivits om ämnet som länkar till Skyter med de saxiska och släktingarna som är Guds Israel. Endast norra kungariket kallades Israel (även kallat Israels hus), medan det separata södra kungariket Juda kallades Judas hus. Norra huset gick in i avgudadyrkan och av den anledningen skilde sig från Yahweh Gud, men var som det står i Nya testamentet, gifte sig tillbaka till Gud igen genom Sonen (Jesus / Yahshua Kristus).

Observera att Jacob bara gav namnet Israel till sina två barnbarn Efraim och Manasse (dagens angelsaxiska nationer, uppfyllande av sina nationella profetior osv.), Och profetiorna säger "regeringen ska vara på hans skuldra", Onyx-stenriket, Manasses stamädelsten bar på översteprästernas axlar. Det är en sten av bara vikter och mått. En sten av lag, av försoning, av resonemang, av nykterhet och av dom och rättvisa. Den största etniska gruppen i Amerika är angelsaxisk tysk, nationen med vapen och representerar det verkliga ursprungliga icke-judiska Israel, även om det är upproriskt som alltid, och därför straffas av vår kärleksfulla himmelske Fader. Straffas för att bli överskridna av utlänningar och de som hatar vår Gud och kultur, och nu med plågor.

De alloidiala arvingarna till dessa saksiska (inklusive frisiska och danska) världar som sträckte sig över större delen av Tyskland) var Guelfernas land faktiskt hav till hav (från Sicilien till Östersjön). Huset har hållit dessa påståenden vid liv och har alltid haft mycket tvist om denna del. Familjenamnet och heraldiken bevarar dessa påståenden. Det pågick en kontinuerlig protest för att hålla våra rättigheter vid liv för en riktig suverän tysk nation, som hertigarna i Brunswick förvärvade många befintliga (nyligen) fördrag för att återfå ett sådant tyskt imperium. Inget av gårdarna (inte ens de gotiska alloidiska länderna överfördes till posten 1815 nya skapelser av Hannover Brunswick, alla sattes under förbudet och om de fångades under dödsdomar): https://www.facebook.com/houseofguelph/photos/a.637696052975277/2818688734875987/?type=3&theater

I en annan relaterad artikel “DEN GLORIOUS FRAMTIDEN för Dan Vikingstammen”Du kan läsa hur mycket av detta som kommer att ske i framtiden. Också av några nya tecken i himlen, som det står att Gud skulle ge,

Den 29 april 2020 kan du se ännu ett omisskännligt "tecken i himlen" som visar att DANELAWs regering är av Gud (dansken och saxen har en stark kejserlig stamallians för alla tider). Läs vidare för information där du kan se den inkommande asteroiden: -) 29 april 2020.
Det påminner oss otvetydigt om detta förbund med Danelaw härskare. Vad det kokade ner till är att vår gamla Gud givna rättigheter skyddades av svärdet mot tyrannen. http://orthodoxchurch.nl/2013/12/the-glorious-future-for-the-viking-tribe-of-dan/ Den här artikeln är avsedd för dem som är bekanta med den brittiska israelismens (och släktingarnas) sanningar. Kanske har du ett dussin, eller kanske har du HUNDRADE böcker om Guds sanna israelitiska nationer, som inte kallas judar (som 99.5% ändå avlägsnades år 400 f.Kr.).

 

Du kanske också gillar dessa artiklar:

Ostrogoth och Visigoth United Royal Successor House, Brunswick-Wolfenbuettel, alloidial arvingar till Amali och Balti Dynasties

Viking (Goths) hjälmar i våra germanska vapensköldar (särskilt Brunswick)