29 april 2020 Inkommande asteroidtecken i himlen och en biblisk profetia bekräftad igen för vikingarna och släktingarna

Sprid kärleken

Den 29 april 2020 kan du se ännu ett omisskännligt "tecken i himlen" som visar att DANELAWs regering är av Gud (dansken och saxen har en stark kejserlig stamallians för alla tider). Läs vidare för information där du kan se den inkommande asteroiden: -) 29 april 2020.
Det påminner oss otvetydigt om detta förbund med Danelaw härskare. Vad det kokade ner till är att vår gamla Gud givna rättigheter skyddades av svärdet mot tyrannen.

Du kanske vill läsa följande artikel. Platsen som den långsamma stjärnan / kometen flyttar in är ett totalt tecken från Gud:

Glorious Future For the Viking Tribe of Dan http://orthodoxchurch.nl/2013/12/the-glorious-future-for-the-viking-tribe-of-dan/
Den här artikeln är avsedd för dem som är bekanta med sanningar från brittisk israelism (och släktingar). Kanske har du ett dussin, eller kanske har du HUNDRA böcker om de sanna israelitiska nationerna av Gud, som inte kallas judar (som 99% ändå avlägsnades år 400 f.Kr. och Jeremiah "transplanterade kungariket och flyttade större delen av prästadömet till Irland" , medan Judas stam redan länge hade flyttat om som Bibeln sa att de skulle göra, långt före den egyptiska och babyloniska fångenskapen).