MEDDELANDE: Sen Bp Pastor Leroy Crouch Undervisningar går online

Sprid kärleken

Meddelanden finns nu på youtube: Pastor Leroy Crouch, Restoration Ministries Youtube-spellista

 

Ett stort tack till vår biträdande minister Rev Jeff Smith, House of Joseph Ministries, som var mest gästvänlig mottagande av mig vid sitt kontor i Republic of Texas. På sabbaten fick jag framgångsrikt relikerna vår vår sena och stora biskop pastor Leroy Crouch. Detta inkluderade hans shofar, konstverk, böcker och 2000+ kassettband av hans föreläsningar och mer. Dessa kommer att bevaras av vårt institut, YAHWEH villig, i kommande generationer.

Pastor Leroy Crouch of Restoration Ministries

Detta är mycket speciellt för mig, eftersom jag har varit tillägnad hans läror tio år före hans bortgång och har varit trogen mot dem de senaste 20 åren efter hans bortgång.
Vi kommer snart upp på årsdagen av att han gick till himlen för hans 17: e gång (den här gången för att stanna kvar), så det här är ett fantastiskt ögonblick.
Han hade kallat sig själv som en far för mig och kallat mig att vara evangelist för kyrkan och assisterande pastor (enligt överenskommelse). Det var en välsignelse att få honom i mitt liv. Jag är välsignad och glad att ha fått hans minnesobjekt. Webbsidorna görs om och återställs fortfarande online efter den senaste hackingen.
Men redan på youtube har vi uppladdningar av meddelanden pågår.
Under de kommande timmarna bör du se totalt 72 ytterligare meddelanden laddade upp på följande kyrkans webbadress:

https://www.youtube.com/user/TheBrunswickers/videos

Be för våra volontärer som kommer att få resten av meddelandena upp online i sinom tid. YouTube-webbadressen är den jag har använt längst så det är lättare att bli godkänd för andra youtube-funktioner. Jag kommer att leta efter fler saker att lägga till hela tiden, för att förbättra det.
2.000 - 3.000 fler läror framöver (det kommer att ta år att få dem alla digitaliserade, men jag vet att det är mycket värt det för hela Kristi kropp / Meschiac YAHWEH Yahshua).

Beröm YAHWEH!

Hälsningar och YAHWEH välsignar
++ Rev Stephen MK Brunswick
Primace, ortodoxa kyrkan i Culdees
Dean, Priory of Salem