Bibelns konstverk är befalt av Gud för kyrkor

Sprid kärleken
För alla våra tvivelaktiga Toms / protestantiska vänner där ute, vill vi att du ska veta fakta om bibliska konstverk. De flesta ortodoxa teologer har inte gett dig några svar utan lämnat dig ute i kylan. Detta är en första insats i historien av den kanoniska ortodoxa kyrkan i Culdees. Slutligen har protestanter nu svar från ortodoxa, i ett publicerat arbete om varför kyrkor måste använda bra konstverk. Detta har kommit som första avslöjat från den ortodoxa kyrkan i Culdees.
Observera att det var några av våra främmande Neo Culdees som bildade rörelsen som kom till Amerika. Alla universitet och kyrkor i Amerika (som inte är anslutna till någon statskyrka) använde fortfarande våra Ortodox engelsk liturgi (BCP). Därför är det fortfarande de ortodoxa kuldernas ansvar att leda dem tillbaka till återintegrering.

Bibliska hebreiska mosaiker avslöjade i forntida (kristna) Jerusalem-kyrkor / AKA-synagogor.

PATTERNSOFEVIDENCE.COM
Bedövning bibliska mosaiker upptäcktes i forntida synagogan av Steve Law | 20 juli 2018 | Bevis, Moses-serien | En mosaik från synagogan på 500-talet i norra Israel som visar de israelitiska spionerna som återvänder från Kanaans land. (Foto: Jim Haberman, U. North Carolina vid Chapel Hill) Och ...

Här är några av de många formerna av bibliska konstverk för kyrkor

· Cherubimer är befallda att huggas in i helgedomarna. Många keruber och omgivande konstverk är dekorerade över YAHWEHs tempel i Bibeln (dvs. Moses, Salomos och Hesekiels tempel) med mest listiga konstverk avbildade på slöjan i 2 Mos 26: 1 och 36: 8. I 1Kungaboken 6: 23-29 huggas de in i alla husets väggar runt omkring med keruber, palmer och öppna blommor, både inom och utanför. Med större skildringar och fler dekorationer i 2Kronik 3. I Hesekiel 41: 18-20 står det att de också avbildades "genom hela huset runt".
· Träsnidade konstverk nämns vara ständigt i alla helgedomar i Psaltaren 74: 4-9, och säger i vers 6 "emellertid" (starka sidorna 6256), de ogudaktiga har försökt bränna ner den. · Snyggt konstverk av “guld, silver och mässing” 2 Mos 31: 3-4 · Försköning av templet Esra 7:27 · Det är också vanligt att hugga ”Fäderns husens tecken”, Vapensköldar och andra befallade bibliska symboler vi ska montera under, som används för civila byggnader och för genealogiska ändamål i 4 Mos 2: 2.
· Skildringar av de heliga i helgedomen som de "finaste guldstenarna i helgedomen" som kallas "Sions heliga söner" och upprepar "finaste guld" som har blivit "uppskattat som lerkrukor, krukmakarens händer" och "hälls ut i varje gata. ” Klagböckerna 4: 1-2 · Keruberna är avbildade på tio vagnar och tio tvättstugor 1Kungebok 7:29, 36 · Keruberna är förknippade med platser Hans närvaro manifesterades Psaltaren 80: 1; 99: 1. Som David sa att han alltid skulle stanna kvar i templet, kan det hända att han tog bilder av keruberna vart han än gick. Utan tvekan är detta en av inspirationerna för att dekorera vår "bönskåp". · Hans majestätiska prydnad (troligen korset) har missbrukats av den onda Hesekiel 7:27. (Observera att korset är mycket gammalt eftersom Yahshua "dödades från världens grundläggande" som det står i Uppenbarelseboken 13: 8 och 1Peter 1:20 som vårt offerlamm. De hebreiska påsklammen placerades alltid på en balk som såg ut som korset. Ett dussin fler skäl till att dekorera med eller bära ett kors finns också.)
· Graven staty konstverk av kors användes för att komma ihåg Han är uppvuxen som en orm på ett kors, som vår läkare i 4 Mos 21: 8. (Som Människosonen ska lyftas upp Johannes 3:14.)
· KORSET. Det tecknet var vi förseglade är Tau- eller T-korssymbolen, som användes vid alla hebreiska dop ”Och YAHWEH sade till honom (keruben vid altaret): Gå genom staden mitt genom Jerusalem och sätt ett märke (tav) på männens pannor som suck och som ropar över alla styggelser som görs mitt i dem. ” (Hesekiel 9: 4)
Så det råder ingen tvekan Cherubim (eller Seraphim) kommer att följa kors, som seraferna gjorde i sitt första bibliska utseende. Korssymbolen påminner om Kristi seger på korset (den främsta aspekten av evangeliet) och förseglingen som han har återlöst för deras seger över det onda. Uppenbarelseboken 5: 9 säger att dessa keruber (nu förvandlade sig till högre serafer) är återlösta genom Lammets blod, och att det finns hundratusentals av dem ”på tronen, på tronen och runt tronen”. Därför är dessa skildringar av keruber av dem som är heliga. De fyra viktigaste keruberna kallas också Matteus, Markus, Lukas och Johannes manifestationer av Kristus i deras evangelier. Härlighetens keruber, bevingade symboler för lejon, oxe, man och örn. Dessa manifestationer av Kristus kommer att framgå i hans bokstavliga kropps liv, de heliga kyrkans medlemmar.
Förr i tiden, före TV, hade de bara ikoner, så ikoner användes annorlunda för att animera dem med ljus / ljus, etc, men inte tillbedjan. De skulle också dekorera dem etc som hittades var bibliskt befalld, som finns i denna artikel. Inreda inte bara utan prata om deras härliga verk ... och måla det för några som inte kunde läsa, och kalla det ädelstenar i hans tempel, som befaller.
Att titta på TV skulle vara mycket mer hädligt om man tillämpar standarderna för dem som är emot ikoner. Människor som tittar på TV blir mycket mer känslomässiga och ändå är det inte dyrkan, så vi fördömer inte våra vänner som försöker hålla alla buden. Vi borde alla prata om de härliga verk som gjorts av resten av kyrkan som fortsatte före oss. Inte falla i falska stigmas.
Vår engelska liturgi finns främst i Book of Common Prayer. I det nämns inte ikoner, men det finns alltid tid att komma ihåg de stora vittnen och inspirationerna från dem som var före oss.