DROOGTE (torka): YAHWEH förbannar grunden för ondskans skull, vloekt de grond omwille van de goddeloosheid

Sprid kärleken
Nederländerna måste återvända till Gud, också som du har ingen tro.
Jag skriver och förklarar som ärkebiskop (OCC) i Nederländerna och tillhörande den bos regentsfamiljen d'Este-Guelph (Brunswick-Wolfenbeuttel), kungens kamrat. I århundraden har min familj innehaft säte för huvudstaden i Brabant samt en ledande plats i Haag. Jag skriver att det pågår ett stort straff i Nederländerna. Det kommer inte att sluta förrän hela landet kommer på knä på ett ödmjukt och angrande sätt, och bekänner och omvänder sig från de stora nationella synderna på hån mot sina fäders Gud.

 

”Och han ska vända fädernas hjärta till barnen och barnens hjärta till deras fäder, så att jag inte kommer och slår jorden med en förbannelse.” Mal 4: 6

 

Berättelsebild för DROUGHT NEDERLÄNDERNA LANDBRUKSVATTEN AUGUST SHORTAGE från The Bobr Times

Torka i Europa: vilket land led mest?

Bobr Times20 augusti 2018
... av “extrem torka”, Som sträcker sig från Belgien och Nederländerna till Finland ... Forskare föreslår den globala uppvärmningens inverkan och höga temperaturer vattnenav … Jordbrukare över hela Europa förbereder sig för en av de värsta årgångarna i ... jordbrukare lider av en brist av hårt mat ”, erkände han tidigt Augusti, …
Det här är riktiga bilder på vad som var holländska Nordsjön, 10 foton som visar den extrema torken vid de nederländska kustlinjerna 
Är en Real Zombie Apocalypse vid horisonten?
”Han förvandlar floderna till en öken och torkar upp vattenkällorna. Ett fruktbart land gör han oförskämd för ondskan hos dem som bor där. ” Ps 107: 33-34
YAHWEH är riktigt upprörd över Nederländerna. * riktiga bilder. värsta torkan i all inspelad historia. Deras HBT-firande ligger i framkant av allt. De kan inte mata djuren eller vattengrödor. Helvetet närmar sig.
”För se, dagen kommer, som ska brinna som en ugn; och alla stolta, ja och alla som gör ondskefullt, skall vara stubb. Och den dag som kommer kommer att bränna upp dem, säger HERREN Sebaot, att det varken lämnar rot eller gren. ” Mal 4: 1

... ..GROOT DROOGTE ...… Nederländerna och de omkring dig, hur länge, hur länge. Återställ de ortodoxa gudomliga tjänsterna. Det fanns ingen hednisk religion i dig på mer än 1200 år. Din etniska religion har varit kristenhet i 2000 år. Ni förföljer nu ert eget folk. Marken ropar nu med tidernas största torka! Ditt boskap dör och dina grödor misslyckas med de episka numren i din inspelade historia. Kasta bort alla falska gudar avgudar, bekänna och ångra alla synder. Tjäna Gud, bekänna namnet Jesus Kristus och han kommer att rädda dig och förlåta eftersom han har betalat för din inlösen med sitt utgjutna blod. Kom tillbaka, kom tillbaka till honom ...

Marken kan fortfarande läka, det är inte för sent, ”Om mitt folk, som kallas vid mitt namn [Kristus-ian], ödmjukar sig och ber och söker mitt ansikte och vänder sig från deras onda vägar; då ska jag höra från himlen och förlåta deras synd och läka deras land. ” 2Kr 7:14

(detta är ett engångsmeddelande till nya vänner, om du vill få fler uppdateringar prenumerera på http://orthodoxchurch.nl en pak meer gratis böcker över vårt volk.

Hans framstående ärkebiskop Dr Stephen Michael
PS I Amerika blir det också ganska dåligt som folk gör

”200 GÅNGER Sannolikt att få hiv” om de är inblandade i sodomi, ändå främjar regeringarna det med extrem fördom mot alla religioner.

USA "förbjuder fri utövande av religion", sodomi som förbjuds att kallas synd, men måste berömmas / TILLBEDRAS som bra, annars kastar kongressen dig i fängelse eller värre!

 

 

Denna rapport visar fler skäl till varför Gud hade rätt att vi alla måste bekänna och omvända oss från alla synder innan vi får delta i nattvarden. Först efter att ha tvättats och rengjorts, och även med bevis på dop och bekännelse, får någon delta i nattvarden, en väsentlig del av vår tillbedjan. Omvändelse från alla synder är ett grundläggande grundläggande krav för gudstjänster i alla delar av kristendomen världen över. Om synd krävs av statlig politik är det dyrkan som attackeras. Kongressen har gjort försvunna okonstitutionella lagar (stuntpolitik) som förbjuder fri utövande av religion (att erkänna sodomi är en synd, vilket är grundläggande i vår religion). 

SPRIDA MEDVETENHET ** När regeringens lagar tvingar barn till nakna homosexuella parader som en del av statliga obligatoriska kurser för "säkerhetsutbildning" och "mänskliga rättigheter". Dessa är föreskrivna i statliga lagar som tolkas av Obamas Safe School Czars tolkning av pedofili