SANN amerikansk regering är en evig gudomlig teokrati, under Jesus Kristus och för framsteg för hans regering på jorden, vår dagliga bön

Sprid kärleken

Amerikas första konstitution förklarade att vår regering är en evig Gudomligt inrättat teokrati under kungen Jesus Kristus för att hans kungarike ska utvecklas på jorden. I den här artikeln kommer jag att bevisa det för dig att det fortfarande är i kraft som rättsligt bindande och att det är den rättsliga grunden för vår regerings legitimitet idag.

Denna konstitution som definierar vår union under Kristus har uthärdat som en rättslig grund för amerikanskt statskap långt före den engelska dominansen och har fortsatt långt efter att ha kastat bort det engelska oket. Denna ram fortsätter som en grund för lagliga stater i Amerika fram till denna tid. Vissa utländska interventionalistiska makter har tagit till sig denna ursprungliga rättsliga (de jure) grund för våra stater och har installerat utländska företagsenheter som kallar sig stater i stället för nämnda kristna lagliga stater. Friheten att vara ansluten till de ursprungliga staterna förblir för oss alla som håller fast vid vårt skydd och välstånd under Kristus.

Vid en tidpunkt då Connecticut sträckte sig över alla länder i det som idag kallas staten Ohio, ratificerades dessa förbund inför Gud som evigoch föregick den engelska dominansen. Den sträckte sig senare över alla kolonier och förblev landets lag i 150 år obestridd, som den enda fackförening som verkade inne i Amerika i ännu 400 år (och räknade).

Även om nationen idag är i förvirring, kan dessa juridiska verkligheter hjälpa till att väcka folket ur sin sömn för att veta vad som har hänt oss. Inte bara för att vakna eftersom fakulteterna under de tidiga timmarna av att vakna fortfarande fattar. Så vi vill sätta tillbaka människor på det ursprungliga sättet att hålla det ortodoxa sättet att leva i Kristus i sin kyrka, göra de dagliga bönerna och sabbaterna i kyrkan eller i våra böneskåp som det är i boken med vanlig bön (eller engelsk liturgi) . Detta kommer att bidra till att ge den inre andliga styrkan för tålamod och fred (som bara Kristus kan ge) för att se igenom saken till lösningarna. Då vi naturligtvis börjar sin dag med en process av sann uppvaknande ser vi lugnt en god och nykter bearbetning av de lösningar som ska genomföras, allt med Guds hjälp. Sedan växte vi upp i Kristus genom att använda de nycklar som finns i den här artikeln för att låsa upp dörren.

Vi har oss själva att skylla för våra problem. Att peka fingrar och attackera andra är inte vad det handlar om. Återanvänd ditt liv idag. Kontakta oss per telefon eller boka tid. En av våra ministrar, eller författaren (biskop Stephen Michael) kommer gärna att be med er, eftersom detta först och främst är en andlig strid. Vårt viktigaste vapen är bön i Jesu namn (Yahshua) som kallar på honom som frälsare och Herre. Jag uppmuntrar dig att göra de dagliga bönerna, åtminstone vår far på morgonen och kvällen.

Jag börjar med den allra första artikeln i ”evig förbund”Av den sanna amerikanska regeringen. Detta dokument betraktas också överallt som “Amerikas första konstitution”. Den antogs i Connecticut den 14 januari 1639, senare återupptagen och antagen av alla andra kolonier, definierade och ratificerade permanent vår eviga amerikanska union inför Gud som hans folk under Jesus Kristus. Den här artikeln daterade den engelska dominansen och nämnde ingen världsmakt. Jesus ensam nämndes och hans lagar som vår högsta myndighet. Efteråt, som jag kommer att citera nedan, antog alla andra kolonier artiklarna med texten sammanfattad som ”En evig förbund som har ett och samma mål, främjandet av Jesu Kristi rike och upprätthåller evangeliets renhet.”

Den definitionen av vår fackförening och dess syfte föregick inte bara den engelska dominansen utan den daterade den också. Det varade som than var den enda föreningen i mer än 150 år, utan tvekan att vara under Jesus Kristus, det är förmodligen bara fram till början av den konstitutionella konventionen 1787. Konstitutionen hänvisar emellertid tillbaka till denna nu 400 år gamla PERPETUAL (oavslutande) fackförening. Därigenom erkänna påståendet öppet att den nuvarande legitimiteten i konstitutionen var för ”Att göra unionen perfekt”, den enda sanna unionen som räknade alla människor hela tiden. Vissa gillar att säga att några upproriska 1% eller så av befolkningen gjorde en ny antikristförening. Men det är falskt. De kunde aldrig ha kommit undan med det. I alla fall existerade förbundet med den eviga förbundet under Jesus Kristus och hans kungarike i mer än 150 år obestridd.

som jag citerar från den första konstitutionen (Fundamental Orders of Connecticut), från den 14 januari 1639,

”En ordnad och anständig regering upprättad enligt Gud, att beställa och avyttra folkets angelägenheter vid alla årstider som tillfället kräver; associera därför och förena oss själva till att vara som en offentlig stat eller Commonwealth; och gör för oss själva och våra efterträdare och som sådana som kommer att angränsas till oss när som helst hädanefter (evigt), gå in i kombination och förbund tillsammans för att upprätthålla och bevara friheten och renheten i evangeliet om vår Herre Jesus som vi nu bekänner, liksom också kyrkornas disciplin, som enligt sanningen i nämnda evangelium nu praktiseras bland oss; som också i våra civila ärenden att vägledas och styras enligt sådana lagar, regler, order och förordningar som ska göras, ordnas och förordnas enligt följande,”

Detta är det slutgiltiga beviset för upprättandet av vår gudomliga teokrati som regerar högsta som legitimiteten för vår landslag i dag.

Artiklarna i Confederation of the United Colonies of New England; Den 19 maj 1643 börjar det med följande, ”Artiklarna om förbund mellan plantagerna under regeringen i Massachusetts, plantagerna under regeringen i New Plymouth, plantagerna under regeringen i Connecticut och regeringen i New Haven med Plantagerna i kombination därmed: Medan vi kom alla in i dessa delar av Amerika med ett och samma ändamål och syftar, nämligen att främja vår Herres kungarike Jesus Kristus och att njuta av evangeliets friheter i renhet med fred; och medan vi i vår bosättning (genom en klok försyn av Gud) är mer spridda över havets kuster och floder än vad som först var tänkt, så att vi inte enligt vår önskan enkelt kan kommunicera i en regering och jurisdiktion ... ”

Delaware-konstitutionen från 1776 etablerade en gudomlig stat genom att i Art. 22: Varje person som ska väljas till medlem i antingen hus eller utses till något kontor eller förtroendeplats. . . ska. . . göra och prenumerera på följande förklaring, nämligen: ”Jag ________, bekänn tro på Gud Fadern och på Jesus Kristus Hans enda Son, och i den Helige Anden, en Gud, välsignad för alltid; och jag erkänner heliga skrift av det gamla och det nya testamentet som ges genom gudomlig inspiration. ” Delaware Constitution, Art. 22 (antagen 20 september 1776), 1 delkod Ann. 117 (Michie, 1975). Berömt av USA: s högsta domstol i rektor, etc., av Holy Trinity Church v. US, 143 US 457 vid 469-70, 12 S.Ct. 511 vid 516 (1892). Konstitutionerna för alla stater enligt de senaste ändringarna, Lexington: Thomas T. Skillman, 1817, s. 181, citerad i D. Barton, The Myth of Separation, 23 (6: e upplagan, 1992).

Med andra ord, endast Kristi anhängare kunde inneha något offentligt ämbete enligt Delaware-konstitutionen. Delawares ämbetsed kallas en "tested". Det kräver att den som svär ska bekräfta - antingen uttryckligen eller implicit - en viss religiös tro. Detta var fallet i praktiskt taget Allt av staterna, i varierande grad av doktrinär specificitet. Det gjordes för att man förstod att Bibeln krävde det. Lagstiftare brukade infoga bibliska referenser i marginalerna i stadgarna för att bevisa giltigheten av deras lagar (se till exempel John Cotton, ”En sammanfattning av lagarna i New England, som de nu är etablerade, tryckta i London 1641 , ”Collection of the Massachusetts Historical Society (1798); omtryck från 1835 i 2 The Journal of Christian Reconstruction 117, nr 2; Winter, 1975-76,” Symposium on Biblical Law ”).

Pennsylvania Frame of Government, avsnitt 10. Och varje ledamot [av lagstiftaren], innan han tar sin plats, ska avge och teckna följande förklaring, nämligen: ”Jag tror på en Gud, universums skapare och guvernör, belöningen av de goda och de ondes straffare, och jag erkänner det de Skrifterna i Gamla och Nya testamentet som ges genom gudomlig inspiration. ” Källor och dokument som illustrerar den amerikanska revolutionen 1764-1788 och bildandet av den federala konstitutionen, 166 (S. Morison, red., 1923). Citerad i Barton, Myth, s. 23.

1892 tillkännagav USA: s högsta domstol med stolthet att syftet med grundarna av detta land var ”etableringen av Christian religion, ”(rektor, etc., från Holy Trinity Church v. US, 143 US 457 vid 466, 12 S.Ct. 511 vid 514, 36 L.Ed. 226 (1892)) och detta ideal hölls allmänt. Männen som undertecknade konstitutionen förstod de bibliska kraven, och de agerade enligt dem. Regeringar inrättades för att sprida tron.

VIRGINIA CHARTER, 1606: [Utfärdad av King James I] ”Att göra tillvaro. . . och att leda en koloni av olika folk till den del av Amerika som vanligtvis kallas Virginia. . . i förökning av Christian religion till sådana människor, ännu bor i mörker. . . [ta med . . . en bosatt och tyst regering. ” (Historiska samlingar: Bestående av statspapper och andra autentiska dokument: Avsedda som material för en historia av Amerikas förenta stater, Ebenezer Hazard, red. Philadelphia: T. Dobson, 1792, Vol. 1, s. 50-51; citerad i Barton, sidan 84).

VIRGINIA CHARTER, 1609: ”Eftersom den huvudsakliga effekten som vi kan önska eller förvänta oss av handlingen är omvandlingen ... av folket i dessa delar till sann gudstjänst och kristen religion. ” (ibid sidan 85).

NEW ENGLAND CONFEDERATION, 1643: [Sammansatt av Mass., Conn., New Plymouth och New Haven] ”Vi kom alla in i dessa delar av Amerika, med samma ändamål och mål, nämligen för att främja vår Herres kungarike Jesus Kristus. ” (Documentary Source Book of American History, 1606-1889, Wm McDonald, red. NY: Macmillian, 1909, s. 32; citerad i Barton, s. 88).

WILLIAM BRADFORD, 1647: [Med hänvisning till de ursprungliga pilgrimsåtgärderna] ”[A] stort hopp och inre iver, de hade att lägga någon bra grund, eller åtminstone att göra något därtill, för att ni förökar & främja er evangelium om ert rike Kristus i de avlägsna delarna av er värld. ” (Wm Bradford, History of Plymouth Plantation, Boston: Little, Brown och Co., 1856, s. 24; citerad i Barton, s. 86).

”Försyn har gett vårt folk valet av deras härskare, och det är vår plikt såväl som vårt privilegium och intresse Kristen nation ska välja och föredra kristna för sina härskare. ” (John Jay, första överdomare vid USA: s högsta domstol).

Strax efter bosättningen började puritanerna bygga stora universitet för att utbilda unga män som skulle sprida evangeliet; universitet som Harvard. Universitetsstudenter var skyldiga att göra följande:

HARVARD STUDENT PAMPHLET, (Regler för studenter, fastställda av universitetsförvaltningen) c. 1635:

“2. Låt varje elev bli tydligt instruerad och uppriktigt pressad för att ta hänsyn till slutet på hans liv och studier är att känna Gud och Jesus Kristus vilket är evigt liv, Joh.17.3, och därför lägga Kristus i botten, som den enda grunden för all sund kunskap och lärande. Och när han såg Herren bara ge vishet, låt var och en allvarligt sätta sig själv genom bön i hemlighet för att söka efter honom. Prov 2,3. 3. Var och en ska utöva sig själv i att läsa Skrifterna två gånger om dagen, så att han är redo att ge en sådan redogörelse för sin skicklighet i dem. ” (Peter Mode, Sourcebook and Bibliographical Guide for American Church History, Menasha, WI: George Banta Pub. Co., 1921, s. 74-75; citerad i Barton, s. 91. År 1796, enligt David Barton, någon Harvard student som tvivlade på att inspiration från Skriften skulle utvisas).

Exemplet med New England är slående. Regeringens stadgar har antecknats med bibliska referenser för att visa att statens lagar överensstämmer med Guds lagar. (John Cotton, "En sammanfattning av lagarna i New England, som de nu är etablerade, tryckta i London 1641, Collection of the Massachusetts Historical Society (1798); omtryck 1835 i 2 The" Journal of Christian Reconstruction 117, nr 2; Vinter, 1975-76, ”Symposium om biblisk lag”).

NEW HAVEN COLONY LAW, 1644: “Guds rättsliga lagar när de överlämnades av Moses ... [ska] det vara en regel för alla domstolar i denna jurisdiktion. ” (Russ Walton, Biblical Principles of Importance to Godly Christian, NH: Plymouth Rock Foundation, 1984, s. 356; Barton, s. 88).

NORDCAROLINA CHARTER, 1662 (QUAKER): ”Upphetsad med ett prisvärt och fromt iver för förökning av kristen tro . . . i de delar av Amerika som ännu inte odlats eller planterats, och endast bebodda av. . . människor som inte har någon kunskap om allsmäktige Gud. ” (North Carolina History, Hugh Talmage Lefler, red., Chapel Hill: Univ. Of NC Press, 1934, 1956, s. 16; citerad i Barton, s. 86).

RHODE ISLAND CHARTER, 1663: [Beviljas av kung Charles II] ”Att de strävar efter med frid och lojala sinnen, deras nykter, seriösa och religiösa avsikter. . . i helig kristen tro . . . en mest blomstrande civilstat kan stå och bäst bibehållas grundad på evangeliets principer. ” (David Barton, Myth of Separation, s. 87).

Den bibliska visionen för samhället förstås inte i vår tid eftersom människor i vår tid är helt okända med denna passionerade önskan att upprätta alla människors handlingar - inklusive regeringar - på "evangeliets principer". Idag finns det en uppfattning - så genomgripande som det är kättare - att ”evangeliet” inte har något att göra med gudomligt, laglydigt beteende.

NEW JERSEY SEAL, 1665: ”Rättfärdighet upphöjer en nation.” - Prov. 14:34

PENNSYLVANIA REGERING, 1682: ”. . . Skapa och upprätta sådana lagar som bäst ska bevara sanna Christian och medborgerlig frihet, i all opposition mot alla okristna. . . praxis. ” (Peter Mode, Sourcebook and Bibliographical Guide for American Church History, Menasha, WI: George Banta Pub. Co., 1921, s. 163; citerad i Barton, s. 89).

PENNSYLVANIA FÖRSTA LAGSTIFTNINGSLAGEN, 1682: ”While den Allsmäktige Guds ära och mänsklighetens bästa är orsaken och slutet för regeringen, och därför är regeringen i sig en vördnadsfull Guds förordning, därför är det syftet med den civila regeringen att upprätta sådana lagar som bäst ska bevara sanna Christian och medborgerlig frihet, i motsats till all okristlig, otillbörlig och orättvis praxis (varigenom Gud kan ha sin rätt och kejsaren till sin rätt och folket till sin rätt), från tyranni och förtryck. . . . ” (Stadga till William Penn och Duke of Yorke's Book of Laws (Harrisburg, PA: 1879). Inledningen och kapitel I i den stora lagen finns i, kom ihåg William Penn: 1644-1944; (Harrisburg, PA: The William Penn Tercentenary Committee, 1944), s. 85-86; citerad i America's Christian History: The Untold Story, av Gary DeMar (Atlanta, GA. American Vision 1995), s. 77).

Grundarna av denna nation försökte hugga ut en evangelieträdgård ur en hednisk vildmark. Tvåhundra år av blomstrande välgörenhet, utbildning, jordbruk, vetenskap och evangelieförkunnelse skulle stiga upp och fullständigt fördöma uppfattningen att regeringen ska vara neutral eller sekulär.

KONTINENTALKONGRESS, 1776: [16 maj, förutse fullskaligt krig med Storbritannien] ”Kongressen. . . Önskad. . . att ha människor i alla led och grader behörigt imponerade av en högtidlig känsla för Guds överordnade försyn, och av deras plikt, fromma att förlita sig. . . på hans hjälp och vägledning. . . Rekommendera på allvar. . . en dag av förödmjukelse, fasta och bön; så att vi med förenade hjärtan kan bekänna och beklaga våra mångfaldiga synder och överträdelser och genom uppriktigt ånger och förändring av livet. . . och, genom meriter och medling av Jesus Kristus, få hans benådning och förlåtelse. ” (Journals of the Continental Congress i Vol 2, 1775, s. 192; citerad i Barton, s. 103).

KONTINENTALKONGRESS, 1777: [Uppmanar till en tacksägelsedag och bön för segern i Saratoga] ”För såväl som det är alla människors oumbärliga plikt att älska den övervakande försynen allsmäktige Gud; att med tacksamhet erkänna sin skyldighet gentemot honom för förmåner som erhållits. . . [att erbjuda] ödmjuk och allvarlig bön att den kan behaga Gud genom förtjänsterna av Jesus Kristus, barmhärtigt att förlåta och utplåna [våra synder] i minnet. . . och att lyckas med religionens medel för att främja och utvidga det kungariket som består 'i rättfärdighet, fred och glädje i den Helige Anden.' "(Journals of the Continental Congress i Vol 18, s. 950; citerad i Barton, s. 105).

KONTINENTALKONGRESS, 1780: [Beträffande upptäckten av Benedict Arnold som en förrädare] ”Det rekommenderas därför till flera stater. . . en dag med allmän tacksägelse och bön. . . att erbjuda våra brinnande bön till Gud av nåd . . . att orsaka kunskapen om Kristendomen att sprida sig över hela jorden. ” (Journals of the Continental Congress i Vol.18, s. 950-951; citerad i Barton, s. 106).

JOHN HANCOCK, 1783: [Massachusetts guvernör, proklamerar en tacksägelsedag för krigets slut] ”Jag utser genom och med rådets råd [11 december 1783] att religiöst hållas som en dag av tacksägelse och bön, att då kan allt folket samlas för att fira. . . att han har varit nöjd med att fortsätta för oss ljuset från välsignat evangelium; . . . Att vi också erbjuder uppbrända bön. . . att få ren religion och dygd att blomstra. . . och att fylla världen med sin ära. ” (Proklamation av John Hancock från Boston, 8 november 1783, från ett original i Evans-samlingen, #18025, av American Antiquarian Soc., Citerad i Barton, s. 107).

GEORGE WASHINGTON, 1783: [Krigets slut, till alla statsguvernörer] ”Jag gör det nu till min uppriktiga bön att Gud skulle ha dig och den stat som du presiderar över i hans heliga skydd. . . att han nådigast skulle vilja förfoga oss alla för att göra rättvisa, att älska barmhärtighet och att förnedra oss med den välgörenhet, ödmjukhet och stilla sinnesstämning, som var kännetecknen för Gudomlig författare av vår välsignade religion och utan en ödmjuk efterlikning av vems exempel i dessa saker kan vi aldrig hoppas på att bli en lycklig nation. ” (George Washington, The Writings of Washington, Jared Sparks, red. Boston: American Stationers 'Co., 1838, Vol 18, s. 452, citerad i Barton, s. 99).

USA: s högsta domstol 1892: ”Våra lagar och våra institutioner måste nödvändigtvis baseras på och förkroppsligar lärorna från mänsklighetens återlösare. Det är omöjligt att det skulle vara annorlunda. I denna mening och i denna utsträckning är våra civilisationer och våra institutioner med eftertryck Christian. ” (Holy Trinity Church v. US, 143 US 457 (1892); citerad av Barton, America's Godly Heritage, s. 10-11).

DELAWARE-KONSTITUTION:
1776 Artikel XXII: Varje person som ska väljas till medlem i antingen hus eller utnämnas till något kontor eller förtroendeplats ... ska ... göra och teckna följande förklaring, nämligen: "Jag, ____________, bekänner tron på Gud Fadern och på Jesus Kristus, hans enda son, och på den Helige Anden, en Gud, välsignad för alltid; Jag erkänner de heliga skrifterna i Gamla och Nya testamentet som ges av gudomlig inspiration.

MASSACHUSETTS FÖRVALTNING: 1780 Uttalade: ”Vi, därför, folket i Massachusetts, erkänner med tacksamma hjärtan godheten i den stora lagstiftaren i universum, genom att ge oss, under hans försyn, en möjlighet att bilda en kompakt;…. Och hängiven bönfaller hans ledning i så intressant design,…. Upprätta denna konstitution.

Guvernören ska väljas årligen; och ingen person ska vara berättigad till detta ämne, såvida inte vid tidpunkten för hans val ... Han ska förklara sig vara en kristen religion.”

Kapitel VI, artikel I, ”Alla personer som väljs till statskontor eller till lagstiftaren måste avge och teckna följande förklaring, dvs. "Jag, ____________, förklarar att jag tror på den kristna religionen och har en fast övertygelse om dess sanning."

NEW HAMPSHIRE PROKLAMATION: 1786, guvernör John Langdon gjorde denna officiella proklamation till staten,

”Ett tillkännagivande för en dag med fasta och bön i hela denna stat: Förgäves är erkännandet av A Universums högsta härskare, om inte sådana bekräftelser påverkar vår praxis och kallar fram de uttryck för hyllning och tillbedjan som beror på hans karaktär och försynta regering, behagligt mot naturens ljus, upprätthålls av uppenbarelse, och motverkas av praxis av civiliserade nationer i ödmjuk och ivrig ansökan till tronen för en nödvändig barmhärtighet och tacksamhet för mottagna favoriter.

Det har varit den lovvärda praxisen för denna stat vid vårens öppning att avsätta en dag för ett sådant valör, att samlas på samma dag, på sina respektive platser för allmän dyrkan; att than medborgare i denna stat kan med ett hjärta och röst, bättringsfullt erkänna sina mångfaldiga synder och överträdelser, och innerligt uppmana den gudomliga välsignelsen att en sann ande av omvändelse och förödmjukelse kan hällas ut på alla människors ordningar och grader, och en tävling och universell reformering äger rum …… ..

... och framför allt att han skulle regna rättfärdighet på jorden, återuppliva religionen och sprida kunskapen om den sanna GUD, människans Frälsare, över hela världen ... ”

USA: s högsta domstol 1890: ”Uttrycket” religion ”hänvisar till ens syn på sina relationer till sina Skapareoch de skyldigheter de ålägger för vördnad för hans varelse och karaktär och för lydnad mot hans vilja. Det förväxlas ofta med kultus eller form av tillbedjan av en viss sekt, men det kan särskiljas från den senare. . . . Det var aldrig tänkt eller tänkt att den [första] ändringen skulle kunna åberopas som ett skydd mot lagstiftningen för bestraffning av handlingar som är oförenliga med samhällets fred, goda ordning och moral. . . . Hur religiöst man än kan utöva, måste det vara underordnat de straffrättsliga lagarna i landet som antagits med hänvisning till handlingar som enligt allmänt samtycke är korrekt föremål för strafflagstiftning. . . . Förmodligen har det aldrig i detta lands historia hävdats på allvar att hela regeringens straffmakt för handlingar, som erkänns av det allmänna samtycke från Christian världen i modern tid som egentliga frågor för förbjudande lagstiftning måste avbrytas för att principerna för en religiös sekt som uppmuntrar brott kan genomföras utan hinder. ” (Davis v. Beason, 133 US 333, 341-42 (1890); som citerat i John W. Whitehead, The Second American Revolution, David C. Cook Publishing Co., 1982, s. 221-3).

MARYLAND SUPREME COURT, 1799: ”Religion är av allmän och allmän angelägenhet och beror på dess stöd i stor utsträckning av regeringens fred och goda ordning, folkets säkerhet och lycka. Genom vår regeringsform, Christian religion är den etablerade religionen; och alla sekter och valörer av Kristna ställs på samma nivå och har lika rätt till skydd i sin religiösa frihet. ” (Runkel mot Winemiller, 4 Harris och McHenry 276, 288 (Sup. Ct. Md. 1799); citerad i Barton, s. 64).

Puritanerna som grundade detta land försvarade kristen teokrati och etablerade teokratiska (gud-hedrande) regeringssystem. Tanken att regeringar skulle tillåta Gud att styra (teokrati) det mänskliga samhället var allestädes närvarande. Om Gary North har rätt och en sekulär humanistisk konspiration försökte störta detta kristna samförstånd genom artikel VI i konstitutionen, försökte den första ändringen av konstitutionen hindra det från att hända.

HÖGSTE RÄTTSRÄTTIGHETEN JOSEPH STORY om det första ändringsförslaget: ”Vi ska inte tillskriva detta förbud mot en nationell religiös institution en likgiltighet gentemot religion i allmänhet Kristendomen (som ingen kunde hålla i mer vördnad än konstitutionens ramar). . . Förmodligen vid tidpunkten för antagandet av konstitutionen och den första ändringen av den. . . . det allmänna om inte det universella sentimentet i Amerika var det Kristendomen borde få uppmuntran från staten så långt det inte var oförenligt med de privata rättigheterna till samvete och friheten för religiös tillbedjan. Ett försök att jämföra alla religioner och att göra det till en fråga om statlig politik att hålla alla i fullständig likgiltighet, skulle ha skapat universell missnöje, om inte universell indignation. . . Ändringens verkliga syfte var inte att vända mot, ännu mindre att gå framåt, mahometanism eller judendom eller otrohet [sekularism] genom att böja sig Kristendomen; men uteslut all rivalitet bland Christian sekter och för att förhindra varje nationell kyrklig etablering som skulle ge en hierarki den nationella regeringens exklusiva beskydd. ” (Kommentarer till Förenta staternas konstitution, 2: 593-95; citerad i The Second American Revolution, s. 96, John W. Whitehead, 1982, David C. Cook Publishing Co. Också citerad i The Myth of Separation, David Barton, s.32, Wallbuilders: Aledo, TX 76005).

Alla dessa röster sammanfattas i yttrandet från USA: s högsta domstol i fallet Holy Trinity Church v.US (1892). Det finns inget annat legitimt syfte med någon mänsklig handling än främjandet av Guds rike. Patriotism (främja en politisk koalitions intressen) är fel; Humanism (främja dina egna personliga intressen) är fel; Satanism (främjande av demoniska intressen) är fel. Eftersom all handling har något syfte, om syftet inte är att bygga Guds rike, så är det att bygga ett rivaliserande rike. Det finns ingen neutralitet. Staten kan inte vara opartisk och icke-religiös.

Avslutande kommentarer från biskop Stephen Michael:

Må dessa stiftelser, för en gång för alla, rensa upp alla tvetydigheter i den nuvarande konstitutionen. Upphovsrättsakten hjälper också och för detta, nämligen de många oxy-idioterna som bara kan klargöras i dessa sanningar. Till exempel,

USA "förbjuder fri utövande av religion", sodomi som förbjuds att kallas synd, men måste berömmas / TILLBEDDAS som bra, annars kan kongressen få dig att kastas i fängelse eller värre!

Att förbjuda syndernas bekännelse (som Bibeln kallar synder) förbjuder de grundläggande liturgierna för tillbedjan, som i all kristendom måste du erkänna innan du kan ta den heliga nattvarden, den centrala tillbedjan.

Det första och främsta syftet med regeringen (första ändringsförslaget bekräftar) är att begränsa regeringen från att "förbjuda fri utövande av religion" och garantera varje stats frihet att upprätthålla sina lokala republikanska och kristna nationalistiska lagar (artikel 4, s 4 säger inte republikanska regeringen, inte "demokratier", som är oavbrutet störtning och pöbelstyrning, förstörelse av lag och ordning, ständig hinder för kristen lag. Den säger "den federala regeringen ska garantera varje stat en republikansk regeringsform").

Ytterligare en bekräftelse av denna lokala statliga suveränitetsprincip (kristen lag) läser vi i art. 1, s. 1 i konstitutionen: "makten finns i folket som representeras av de oberoende staterna". Det står inte att makten finns i centralregeringen. Den federala jurisdiktionen går inte utanför sina egna byggnader (som oftast hyrs), än mindre alla olika privata företag som vill undergräva vår konstitution genom utländsk intervention. Vi såg detta när demokraten Harry Reid försökte utvisa Bundy Ranchers så att hans son kunde installera en energifarm. Läs mer om ämnet Nationalist States Rights i vårt arkiv. Se artikeln “Besegra landtyranni”. Bundys vann förresten sitt fall.

Den enda ”amerikanska unionen” på 400 år har behållit den enda definitionen av unionen som "Ett mål: främjandet av Jesu Kristi rike och bibehållande av evangeliets renhet".

Denna fackföreningsklausul för- och efterdaterad den engelska dominansen.

Du kan läsa i detalj om fler av dessa punkter på:

”Ockupera tills jag kommer”, ortodox lektion för idag

"200 GÅNGER SANNLIGARE FÖR ATT FÅ HIV", men regeringar främjar det med extrem fördom mot alla institutioner av religion

”Dags att återuppliva de konstitutionella milisarna”. Priory of Salem, Peace Institute

och många om de tragiska effekterna (diskretion rekommenderas)

Offentliga ledare citerade ordstäv: ”Döda alla vita människor”, mäktiga människor som kräver folkmord och förintelse (studie från Salem Priory, Peace Institute)

Gå med i True Christian Defense League, den ortodoxa kyrkan. Bli aktiv i de dagliga liturgierna! (Engelsk liturgiverktyg på sidofältet) där du kan sjunga de dagliga bönerna med oss för våra personliga och nationella segrar varje dag. Gå med i våra beställningar, Priory of Salem och Gothian Templar, delta i våra pilgrimsfärdståg och andra evenemang. Mest av allt, gå i kyrkan! Lär dig den Sanna freden som bara kommer från Gud och inspirerar oss alla att göra mer gott genom Kristus och den Helige Andens kraft att erövra världen.

Detta är de goda nyheterna om riket. Gud välsigne dig i din strävan efter den ursprungliga och sanna amerikanska väckelsen, och för skydd av Amerikas mest förföljda minoritetsgrupp, kristna.

Du kan hjälpa oss att få den här informationen om vår eviga union av konfedererade suveräna stater som är kända via “RIKTADE ANNONSER”. Ju mer budget vi har, desto snabbare kan detta nå miljoner. BARA 10 dollar kan nå 500 halvintresserade människor med detta budskap och kan uppmuntra dem att komma tillbaka i rätt ståndpunkt med Gud, personligen och med sikte på vad Gud förordnade nationellt. Använd vår Paypal-knapp till höger på denna sida för att donera nu till "Confederate America Campaign". Vi kommer att publicera artiklar som den här om “Konfedererade Amerika

på https://www.facebook.com/pages/Confederate-America/1604244426520604?fref=ts

där allt kommer att länka igen och marknadsföra ämnen. Mest av allt att få oss att stå rätt med Jesus och att inse vår nationers rättmätiga position att veta att det är rättstående och Gudomligt öde att anpassa sig till. Vi vet åtminstone att Manasse-Israels stam är den starkaste i Amerika än någon annan nation. Det är födelserättstammen, inte Juda. Så vi ser dessa välsignelser koncentrera sig mer i Amerika, framför allt predikan av Guds ord.

Läs Bibelns skrifter i den här artikeln nedan hur vi alla kommer att bli mycket starkare än någonsin, i slutet av dagarna, som Gud lovat och förbundit. Han är inte en lögnare:

Guds utvalda (Ekklesia Holy Church) kommer i slutändan att bli starkare än den någonsin har varit i historien

Ett annat ord om  Evig union av konfedererade suveräna staterartiklar-confderation-evig-union

Efter det revolutionära kriget kallades vår "fack" artiklarna för förbundet. Den "PERPETUAL CONFEDERATION" som nämns i våra grundläggande konstitutioner betyder att den har pågått sedan början och är utan slut. I ordboken betyder ordet evig att fortsätta från början, även "evig" eller "evig", vilket betyder det som det alltid var och alltid kommer att vara. Den nuvarande konstitutionen för Förenta staterna, som skrevs före något inbördeskrig, hänvisar tillbaka till vår eviga förbund eller "union" (från 1639). Denna specifika förbund specificeras. Det är både i antagandena 1639 och senare 1643 som förbundet definieras i sin text (text publicerad nedan understruken och i kursiv stil). Alla de ursprungliga kolonierna kallade detta förfäders kristna förbund som det enda existerande unionen i Amerika. Amerikas konstitution hänvisar tillbaka till den "eviga unionen / konfederationen" när den säger "fullborda unionen" i de inledande uttalandena. Bara hundratals år senare har olagliga och okonstitutionella stater uppstått med endast en defacto företagsstatus, inte av folket. ”Att fullkomna denna union” kan bara göras med kunskap om vad den eviga unionen är och var för.

Ordet rasism uppfanns av massmord på kommunister (som dödade 66 miljoner av sitt eget folk). En av de mest onda människorna som någonsin levt, Trotskij, den största massmördaren av Stalin och Lenin, uppfann ordet rasism. RACISM ÄR ETT KOMMUNISTISKT ORD! De skulle inte bara märka dig som rasist utan de skulle döda dig. Precis som idag säger så många vänsterledare i samhället ”Döda alla vita människor”Och de säger att de vill döda den amerikanska presidenten när han aldrig har sagt något rasistiskt. Alla märker inte bara att de attackerar och ofta med dödliga attacker mot dem som de kallar rasistiska, som ligger längst ifrån att vara rasistiska.

Trotsky uppfann ordet rasist, använde det som en motivering för att döda miljontals människor.

Har du det här kommunistiska ordet i ditt ordförråd? Enligt amerikansk lag kan du arresteras och prövas för att stödja kommunismen och deras efterträdande organisationer som ANTIFA. Man kan argumentera för att använda ordet rasism för att störta regeringen kan hamna någon 20 år i fängelse. Vi täckte nyligen de lagar som flera amerikanska borgmästare kan hittas skyldiga till, som för närvarande konspirerar med terroristkommunistorganisationer för att stänga ICE och främja helgedomstäder.

Hädelse lagar bevisar att Amerika var och fortfarande är lagligt en kristen teokrati Hädelse lagarna gör den slutliga bekräftelsen för att visa oss bortom alla skuggor av tvivel att Amerika lagligen var och fortfarande är en exklusiv kristen teokrati.