Planerat föräldraskap ger sexförändringar till barn under åldern

Sprid kärleken

Inte en han, inte hon, utan UNGRA BARN blir stympade till att bli ett ”det” av den planerade föräldraskapsfinansierade organisationen. Jag är inte säker på vem som nu löper större risk för bestraffning av Europa eller Amerika, eftersom Amerika nu ger barn könsförändringar med skattebetalarens pengar. Det är en fruktansvärd sak att hamna i den levande Guden. Men faktiskt fortfarande kan straffet bli värre med Europa om det blir färre som hävdar Kristi barmhärtighet där, men vi får se. För närvarande har du bara människor som Bart van Gucht ber om Kristi barmhärtighet mot Europa, som inte är lika stor som en förespråkare som Kristus.

Så vi måste se om Gud fortfarande älskar dem och kommer att korrigera dem som alla kärleksfulla far skulle göra:

[Hebr 12: 6-8 KJV] “För vilken Herren älskar, tuggar han och skarvar varje son som han tar emot. Om ni uthärdar straff, handlar Gud med er som med söner; för vilken son är han som fadern inte tuktar? Men om ni står utan tuktan, varav alla har del, så är ni jävelar och inte söner. ”

I slutet av 1990-talet minskade kristendomen till endast 90% av Västeuropas befolkning. Under de senaste tio åren såg vi att det tappade 20-30% mer! Nu om YAHWEH är Gud och älskar dessa människor, så tror jag att vi måste titta på stora torka krisen i Europaoch kanske till och med för en Zombieapokalyps om det inte redan har startat. Med rekordtorka enligt alla kända register planerade de aldrig för en sådan kris. Det kan vara vid denna tid nästa år att holländarna kommer att vara kannibaler som en riktig apokalyps skulle ha.

Dela hela artikeln om de planerade föräldraskap kastrationer / barnmissbruk och stympningar som nu ingår i deras befolkningskontroll, gröna krigsförbrytelser, affärer (enligt nedan) med den här länken: http://orthodoxchurch.nl/2018/08/planned-parenthood-provides-sex-changes-to-under-age-children/ Din i Kristus, biskop Stephen Michael

 

Planerat föräldraskap ger könsförändringar till minderåriga

Så här har vi ännu en gång ett bevis som ytterligare underbyggar den stora arbetsordningen, som främst vill ta bort våra kristna friheter. De konspirerar för att undertrycka våra rättigheter, vilket är ett brott enligt lagen. De har tagit fler och fler steg för att ta bort vår frihet att följa vår religion. Det visas mer och mer och mer på många skalor; det här är bara en. Att undervisa mot dessa synder är nu riskabelt, men det är en väsentlig del av att ta nattvarden ”för att analysera oss själva” och be VÅRA synder är förlåtna, och VÅRT dagliga bröd tillhandahålls, och VÅR befrielse från ondskan etc, liksom den dagliga bönen av kristenheten. Det mest grundläggande sakramentet i den heliga nattvarden kräver att vi bekänner alla synder eller att vi inte kan delta. Gör regeringar det nu till ett brott för att ta kommunionen? Vi måste be för urskiljning och be att Gud hjälper oss alla att vara fria att återigen utöva vår religion.

Det finns många alternativ än att betala till försäkringsprogram som betalar för abort och könsförändringar för barn. Det finns många kristna grupper som erbjuder medicinsk typ försäkring, tack och lov. Kontakta oss i den ortodoxa kyrkan, den sanna Christian Defense League om du behöver mer information. Vissa kan hävda att vi är i Babylon så oroa dig inte att du betalar för dessa saker. Andra finns någonstans i mitten, och vi tror som Gud sa att vi bör sträva efter att ha rättfärdiga härskare. När vi gör vår dagliga krönhetens bön och söker hans lagstyrning Kom och görs på jorden, ber vi också att vi inte ska ha hedningar över oss. Det finns många förbannelser som kommer över ett folk ju mer och mer de överlämnar den kristna segern för den kristna friheten. Den skattebetalande finansierade organisationen "Planned Parenthood" gör nu sexförändringar för minderåriga, enligt en rapport från Life Site News:

I takt med att den amerikanska abortfrekvensen fortsätter att minska och reglerna stramar åt, planerar föräldraskapet mot en ny inkomstkälla - hormonbehandling "könsförändring" för minderåriga på Medicaids bekostnad.

Abortjätten har utdelat ”hormonterapi” -droger till könsförvirrade vuxna sedan 2016 - utdelat transgenderhormoner till 250 könsdysforor i Sarasota-området ensam förra året. Väktaren rapporterar att "Planerat föräldraskap är en av de största källorna i USA för transgendervård."

Nationens största och mest lukrativa abortkonglomerat har nu "beslutat att det var dags för oss att utvidga vården som vi tillhandahöll till minderåriga", sade vice president för medicinska frågor Suzie Prabhakaran till Sun Coast.

Att resonera att könsförvirrad ungdom kan ha svårt att få ”byta” hormoner för sex eftersom ”många läkare kan vara dömande”, säger Prabhakaran att det är viktigt att ge barn ”mediciner som påverkar förändringarna de letar efter.”

Sådan hormonell "könsförändringsbehandling" betalas av skattekronor när det är "medicinskt nödvändigt", National Center for Transgender Equality stater.

Planned Parenthoods webbplats förklarar att vissa ungdomar känner att deras kön "inte matchar ... det kön som de känner att de är inuti." I motsats till många yrkesverksamma inom mentalvården lär abort- och könshormonbranschen att ”skillnaden mellan en persons kropp och könsidentitet inte i sig är en psykisk sjukdom.”

Medan andra kliniker för transgenderhormonutdelning kräver ett terapeutiskt brev för att ge ut kroppsförändrande läkemedel, gör inte Planned Parenthood det. Organisationens policy är att helt enkelt underrätta könsdysforisk ungdom av riskerna med behandling. När patienten erkänner att han fått veta riskerna börjar behandlingen.

Mindreåriga ungdomar måste få föräldrarnas godkännande innan de ges motsatta könshormoner.

Planerat föräldraskap anges i dess Årsredovisning 2016-17 att det nu erbjuder transgender "hormonbehandling" i sjutton stater.

Rapporten visar Planerade föräldraskap begick 321 384 aborter enbart förra året och fick $543,7 miljoner i skattedollar.

En live action undersökning förra året avslöjade planerade föräldraskapsanläggningar över hela landet regelbundet avvisar kvinnor som söker prenatal tjänster. Endast tre av de 68Planerade föräldraskapscentra som besökts av Live Action-utredare kunde förse kvinnor med ultraljud för ett annat ändamål än abort.

PS I Amerika blir det också ganska dåligt som folk gör

”200 GÅNGER Sannolikt att få hiv” om de är inblandade i sodomi, ändå främjar regeringarna det med extrem fördom mot alla religioner.

USA "förbjuder fri utövande av religion", sodomi som förbjuds att kallas synd, men måste berömmas / TILLBEDRAS som bra, annars kastar kongressen dig i fängelse eller värre!

 

Denna rapport visar fler skäl till varför Gud hade rätt att vi alla måste bekänna och omvända oss från alla synder innan vi får delta i nattvarden. Först efter att ha tvättats och rengjorts, och även med bevis på dop och bekännelse, får någon delta i nattvarden, en väsentlig del av vår tillbedjan. Omvändelse från alla synder är ett grundläggande grundläggande krav för gudstjänster i alla delar av kristendomen världen över. Om synd krävs av statlig politik är det dyrkan som attackeras. Kongressen har gjort försvunna okonstitutionella lagar (stuntpolitik) som förbjuder fri utövande av religion (att erkänna sodomi är en synd, vilket är grundläggande i vår religion). 

SPRIDA MEDVETENHET ** När regeringens lagar tvingar barn till nakna homosexuella parader som en del av statens obligatoriska kurser för "säkerhetsutbildning" och "mänskliga rättigheter". Dessa är föreskrivna i statliga lagar som tolkas av Obamas Safe School Czars tolkning av pedofili

Att tillhandahålla denna information kommer inte gratis utan kräver investeringar från ministrar. Överväg att skicka en donation till oss för att det kan finnas "kött i hans hus".

En större donation kan göras med instruktioner för att använda den för att marknadsföra och sprida denna information till fler människor. För varje $1 som doneras kan vi nå i genomsnitt 100 personer: