Malfeasant borgmästare i Philadelphia

Sprid kärleken

Ett mycket insiktsfullt brev från en läsare som svar på vår artikel

PHILADELPHIA borgmästare samverkar med olagliga kommunistiska terroristgrupper

som finns nedan, komplett med illustrationer som skickades för att ge en barmhärtig varning till borgmästaren att vända om sitt uppförande innan han arresteras och ställs inför rätta i en domstol. Tack vare Gud och för hans tjänare Reinhold för att han skickade svaret och tillrättavisningen av den nuvarande borgmästaren i Philadelphia.

Följ med oss i de dagliga bönerna, be mot ondskan och berömma Guds ära för att segra.
-- Vidarebefordrat meddelande --
Från: Reinhold
Till: SMK
Cc: “James.Kenney@phila.gov”
Skickat: Söndag 5 augusti 2018, 12:30:23 GMT-6
Ämne: Malfeasant borgmästare i Philadelphia
+ Biskop Stephen,
Tack ditt MEDDELANDE som beskriver den kriminella skadan från Malfeasant borgmästare i Philadelphia, JIM KENNY. 
"Regeringens rättvisa befogenheter härrör från de regerades samtycke."  
VÅR kristna lag grundar sig på buden från vår Skapare, Gud den Allsmäktige Fadern. Det är den oföränderliga grunden för vår kristna konstitution. Rättvisa görs oföränderlig endast av folket som är villigt att tillämpa sin lag.  
INGEN LAG INGEN FRED - INGEN FRED INGEN LAG
  Flaying the Corrupt Judge
”Vi folket är det rättmätiga mästare av både kongressen och domstolarna, inte till störta konstitutionen men att störta de män som förvränger konstitutionen. ”
“Tslangfolk som inte kommer att styras av Gud kommer att styras av tyranner. ”   William Penn
Kommentaren som publiceras nedan är mycket lämplig för den korruption som har förstört vår Faders underbara arbete genom Christian Founder of Pennsylvania, William Penn, vars livstidskarriär utgör källan till de lärda kristna föreskrifterna som utgör innehållet i vår konstitution. De kristna föreskrifterna på vilka all styrning för staden som kallas "Philadelphia" grundas.
"Ingen kan tjäna två herrar, för han kommer att älska den ena och hata den andra." 
Jesus från Nasaret 
Jag tillbringade en gång ett år i Philadelphia, jag tror att det var på en söndag. ”  WC-fält
Under den aktuella upproret har Philadelphia (The City of Brotherly Love) misslyckats i alla avseenden. Ett sådant tillstånd är vanligt bland de misslyckade institutionerna för vår styrning i alla städer och alla stater i detta "Amerika blev galet."  
DIN Tyrann lever ett liv av lyx och fritid i herrgårdar som du betalar för omgiven av ligister vapen, kulor och bomber för att skrämma dig så att du förblir övertygad om att DIN Tyrann är oövervinnlig när han INTE är. Det blodblodiga fältet i Lexington och så många andra platser visar sig väl att tyranner bara styr fruktade män. Aldrig intoleranta, modiga och djärva. Ett avväpnat folk är tyrannernas mat.
JIM KENNEY, den feg borgmästaren i det bortkastade Philadelphia, är ingen ”offentlig tjänare” utan bara som någon annan hycklare. Det var en commoner som vi kallar "Jesus från Nasaret" som kallade de falska lärarna i lagen som de i dag. Han förklarade, ”Ve er, hycklare! ... Ni huggormar! ... mördare! ... Hur kan du komma undan att bli dömd till helvetet? Ja, herr Trump, du ingår. Herr, Kenny förstör bara Philadelphia och du har så mycket mer som du gör. Alla FAKE offentliga tjänare ”så mycket mer att du säger och inte gör.
KRISEN

KRISEN I. (DETTA ÄR TIDERNA FÖR ATT PRÖVAR MÄNNAS SJÄLAR)

DETTA är de tider som prövar mäns själar. Sommarsoldaten och solskenpatriot kommer i denna kris att krympa från deras lands tjänst; men den som klarar det nu förtjänar kärlek och tack för man och kvinna. Tyranni, som helvetet, är inte lätt att erövra; ändå har vi denna tröst med oss, att ju hårdare konflikten är, desto mer härlig triumf. Vad vi får för billigt uppskattar vi för lätt: det är bara kärlek som ger varje sak sitt värde. Himlen vet hur man sätter ett ordentligt pris på sina varor; och det skulle verkligen vara konstigt om en så himmelsk artikel som FRIHET inte skulle få höga betyg. Storbritannien, med en armé för att genomdriva sin tyranni, har förklarat att hon har rätt (inte bara till SKATT) men "att BINDA oss i ALLA FALL ÖVERGÅENDE", och om det inte är slaveri att vara bunden på det sättet, så finns det inte sådant som slaveri på jorden. Även uttrycket är ogudaktigt; för en så obegränsad kraft kan bara tillhöra Gud.
Oavsett om kontinentens oberoende förklarades för tidigt eller försenat för länge kommer jag inte nu att ingå som argument; min egen enkla åsikt är att om det hade gått åtta månader tidigare hade det varit mycket bättre. Vi använde inte ordentligt förra vintern, inte heller kunde vi, medan vi var i ett beroende tillstånd. Felet, om det vore ett, var dock helt vårt eget *; vi har ingen att skylla förutom oss själva. Men det går inte mycket förlorat än. Allt som Howe har gjort under den här månaden är snarare ett härjande än en erövring, som tröjanas anda för ett år sedan snabbt skulle ha stött bort, och vilken tid och en liten upplösning snart kommer att återhämta sig.
     * Den nuvarande vintern är värt en ålder, om den är rätt anställd; men om den går förlorad eller försummas kommer hela kontinenten att ta del av det onda; och det finns inget straff som människan inte förtjänar, vare sig den som, eller vad eller var han vill, som kan vara ett sätt att offra en så värdefull och användbar säsong.
Jag har lika lite vidskepelse i mig som någon man som lever, men min hemliga åsikt har någonsin varit, och är fortfarande, att Gud den Allsmäktige inte kommer att ge upp ett folk till militär förstörelse eller lämna dem utan stöd för att förgås, som har gjort det så uppriktigt upprepade gånger försökte undvika krigets olyckor, med alla anständiga metoder som visdom kunde uppfinna. Inte heller har jag så mycket av den otrogna i mig, att jag antar att han har avstått världens regering och gett oss upp till djävulens vård; och som jag inte gör det kan jag inte se på vilka grunder kungen av Storbritannien kan se upp till himlen för att få hjälp mot oss: en vanlig mördare, en landsväg eller en husbrytare, har en lika god förevändning som han.
 VI MÅSTE Kämpa.  Patrick Henry 1775
Reinhold

Ordet rasism uppfanns av massmord på kommunister (som dödade 66 miljoner av sitt eget folk). En av de mest onda människorna som någonsin levt, Trotskij, den största massmördaren av Stalin och Lenin, uppfann ordet rasism. RACISM ÄR ETT KOMMUNISTISKT ORD! De skulle inte bara märka dig som rasist utan de skulle döda dig. Precis som idag säger så många vänsterledare i samhället ”Döda alla vita människor”Och de säger att de vill döda den amerikanska presidenten när han aldrig har sagt något rasistiskt. Alla märker inte bara att de attackerar och ofta med dödliga attacker mot dem som de kallar rasistiska, som ligger längst ifrån att vara rasistiska.

Trotskij uppfann ordet rasist och använde det som en rättfärdigande efter att ha redan dödat miljoner av sina egna oskyldiga medborgare och stulit deras rikedom.

Etiketten för rasism skapades bara av kommunister för att attackera den som inte vill blanda och förstöra sin kultur. Alla som anklagades för rasism avrättades för förräderi, även om det bara var en misstanke som inte kunde bevisas. Se här Leon Trotsky uppfann ordet rasist, första gången ordet någonsin användes,

av Dustin Stanley Ordet ”rasist” har under lång tid varit det mest effektiva rädslaordet i vänster- och neokonservativa områden ...
PENETRATE.BLOGSPOT.COM
av Dustin Stanley Ordet ”rasist” har under lång tid varit det mest effektiva rädslaordet i vänster- och neokonservativa områden ...

 

Har du det här kommunistiska ordet i ditt ordförråd? Enligt amerikansk lag kan du arresteras och prövas för att stödja kommunismen och deras efterträdande organisationer som ANTIFA. Man kan argumentera för att använda ordet rasism för att störta regeringen kan hamna någon 20 år i fängelse. Vi täckte nyligen de lagar som flera amerikanska borgmästare kan hittas skyldiga till, som för närvarande konspirerar med terroristkommunistorganisationer för att stänga ICE och främja helgedomstäder. Framför allt säger de att de försöker att mörda presidenten medan de förtalar honom med detta kommunistiska ord "rasist".

Hädelse lagar bevisar att Amerika var och fortfarande är lagligt en kristen teokrati Hädelse lagarna gör den slutliga bekräftelsen för att visa oss bortom alla skuggor av tvivel att Amerika lagligen var och fortfarande är en exklusiv kristen teokrati.