Gratis PDF-e-häfte: "Att gå över ape över politisk, akademisk, journalistisk och ekumenisk" Monkeybusiness ": A Swiss Tale - My Tribute to and Prayer for Christendom, Balaicius"

Sprid kärleken

Nedan följer ett häfte av Balaicius, skrivet i linje med Psalmerna sjunger vi alla dagligen tillsammans överens och be om befrielse från de invaderande fiendens vildar. Hans idéer utarbetar några mer köttiga ämnen om hur Gud historiskt har levererat sina förbundsnationer. Vissa kan säga att hans idéer är extrema, men fortfarande är de urvattnade jämfört med Guds rena och absoluta ord. Dessa är inte så extrema när du jämför det med texterna i den dagliga liturgin. Balaicius citerar mestadels Guds ord och så cirkulerar vi det som en förmaning. Vi från den ortodoxa kulden (och de flesta andra ortodoxa) tar oss tid att sjunga varje psalm i sin helhet under en given månad dagligen. 90% av de 150 psalmerna finns kvar på denna nationalistiska kör av nationell krigföring och befrielse. Dessa är sånger som är tillämpliga på våra nationer åtminstone i kristenhetens vanliga liturgier i dag! Hur behöver vi en återupplivning till ortodoxin! Åtminstone våra ledare och ministrar ska göra det. Familjer har förkortat böner som de ber i sina böneskåp, men med en övergripande regel att följa Psalter för att be tillsammans med hela kyrkan samma exakta önskemål till YAHWEH för den dagen. I psalmerna finns fler svar på hans styrning på vägarna till hans seger för sina förbundsnationer. Detta häfte av Balaicius ger verkligen mer brådskande skäl och mer uppmuntran att be tillsammans med oss vid de bibliska bönstiderna (eller åtminstone starta och avsluta din dag med Herrens bön). Följ med oss i de många bönerna och befrielsens sånger, sjungit dagligen i enhet. Som när två eller flera är överens om någonting har han förbundet att göra det. Du har möjlighet att be tillsammans med resten av kristenheten samma räddningsböner som vi följer den dagliga Psalter (Psaltarna delades upp i sektioner per dag, för att gå igenom den TILLSAMMA SOM EN, och sjunga den i överensstämmelse varje dag, så som den är täckt för att täcka hela psalmerna på en månad. Sjunga med oss enligt Psalter, BOK AV GEMENSAMT BÖN, några kapitel per morgon och kväll gudomliga gudstjänster, enligt ”rökelsens tid” och ”bönens tid” som kyrkan under det första århundradet iakttog, och alla ortodoxa i dag, även kända som kanoniska timmar). Gå in i din bönskåp tillsammans med oss som hans enda kropp över hela världen! Be tillsammans i överensstämmelse samma böner, bär ett extra speciellt förbund från YAHWEH för att besvara våra förbundsböner ”för dagens bröd” och ”dagens befrielse från ondska”. Vi är säkra på att ministrar som Balaicius håller med inte bara i de få oförskämda bönerna utan också dagligen förnyelsen i den bibliska och apostoliska liturgin som bevarats för oss i den engelska liturgin, eller Book of Common Prayer. Om du inte har papperskopia av BCP kan du alltid kolla vår webbplats på www.orthodoxchurch.nl för de dagliga avläsningarna. Även Psalter finns i vår online böner widget som uppdateras dagligen. Allt detta är inget nytt utan lärs ut som absolut sanning som tusentals lärs ut i varje generation. Det är ljuset som aldrig kan övervinnas av mörkret. När Amerikas nationalsång talar om att trampa ut årgången och trampa ormen under foten, så ber vi också och SÖKER FÖRST ”Hans kungarike kommer på jorden som i himlen”. ETT MÅL med Amerikas PERPETUELLA förbund i 400 år har texten ”för att främja Jesu Kristi kungarike och upprätthålla evangeliets renhet.” Denna text antogs officiellt av kolonierna före den engelska dominansen, och den förblir idag ”unionens fulländning”, det ”enda målet” för den enda “eviga konfederationen / unionen” som finns i Amerika. Se våra kategorier om Confederate America.

Gratis e-häfte:

– Går över ape över politisk, akademisk, journalistisk och ekumenisk “monkeybusiness”: en schweizisk berättelse - min hyllning till och bön för kristenheten, Balaicius, 84pp., 7.00 + P&H. Satirisk novell; exposé och förklaring av tredje världens invasion av kristenheten; och den enda lösningen.

Går över ape över politisk, akademisk, journalistisk och ekumenisk “monkeybusiness”: en schweizisk berättelse - min hyllning till och bön för kristenheten