Gratis PDF-e-häfte: "Att gå över ape över politisk, akademisk, journalistisk och ekumenisk" Monkeybusiness ": A Swiss Tale - My Tribute to and Prayer for Christendom, Balaicius"

Sprid kärleken

Nedan följer ett häfte av Balaicius, skrivet i linje med Psalmerna sjunger vi alla dagligen tillsammans överens och be om befrielse från de invaderande fiendens vildar. Hans idéer utarbetar några mer köttiga ämnen om hur Gud historiskt har levererat sina förbundsnationer. Vissa kan säga att hans idéer är extrema, men fortfarande är de urvattnade jämfört med Guds rena och absoluta ord. Dessa är inte så extrema när du jämför det med texterna i den dagliga liturgin. Balaicius citerar mestadels Guds ord och så cirkulerar vi det som en förmaning. Vi från den ortodoxa kulden (och de flesta andra ortodoxa) tar oss tid att sjunga varje psalm i sin helhet under en given månad dagligen. 90% av de 150 psalmerna finns kvar på denna nationalistiska kör av nationell krigföring och befrielse. Dessa är sånger som är tillämpliga på våra nationer åtminstone i kristenhetens vanliga liturgier i dag! Hur behöver vi en återupplivning till ortodoxin! Åtminstone våra ledare och ministrar ska göra det. Familjer har förkortat böner som de ber i sina böneskåp, men med en övergripande regel att följa Psalter för att be tillsammans med hela kyrkan samma exakta önskemål till YAHWEH för den dagen. I psalmerna finns fler svar på hans styrning på vägarna till hans seger för sina förbundsnationer. Detta häfte av Balaicius ger verkligen mer brådskande skäl och mer uppmuntran att be tillsammans med oss vid de bibliska bönstiderna (eller åtminstone starta och avsluta din dag med Herrens bön). Följ med oss i de många bönerna och befrielsens sånger, sjungit dagligen i enhet. Som när två eller flera är överens om någonting har han förbundet att göra det. Du har möjlighet att be tillsammans med resten av kristenheten samma räddningsböner som vi följer den dagliga Psalter (the Psalms divided up in sections per day, to go through it TOGETHER AS ONE, singing it in agreement each day, as laid out to cover the whole Psalms in one month. Chanting with us according to the Psalter, BOOK OF COMMON PRAYER, a few chapters per morning and evening Divine service times, according to the “time of incense” and “time of prayer” observed by the First Century church, and all orthodox today, also known as canonical hours). Go into your prayer closet together with us as His one body worldwide! Praying together in agreement the same prayers, carries an extra special covenant from YAHWEH to have our covenent prayers “for this day’s bread” and “this day’s deliverance from evil” to be answered. We are sure ministers like Balaicius agree in not only the few imprecatory prayers, but daily the renewing in the Biblical and Apostolic liturgy preserved for us in the English Liturgy, or Book of Common Prayer. If you don’t have hardcopy of the BCP, you can always check our website at www.celticorthodoxy.com for the daily readings. Also the Psalter can be found in our online böner widget som uppdateras dagligen. Allt detta är inget nytt utan lärs ut som absolut sanning som tusentals lärs ut i varje generation. Det är ljuset som aldrig kan övervinnas av mörkret. När Amerikas nationalsång talar om att trampa ut årgången och trampa ormen under foten, så ber vi också och SÖKER FÖRST ”Hans kungarike kommer på jorden som i himlen”. ETT MÅL med Amerikas PERPETUELLA förbund i 400 år har texten ”för att främja Jesu Kristi kungarike och upprätthålla evangeliets renhet.” Denna text antogs officiellt av kolonierna före den engelska dominansen, och den förblir idag ”unionens fulländning”, det ”enda målet” för den enda “eviga konfederationen / unionen” som finns i Amerika. Se våra kategorier om Confederate America.

Gratis e-häfte:

– Går över ape över politisk, akademisk, journalistisk och ekumenisk “monkeybusiness”: en schweizisk berättelse - min hyllning till och bön för kristenheten, Balaicius, 84pp., 7.00 + P&H. Satirisk novell; exposé och förklaring av tredje världens invasion av kristenheten; och den enda lösningen.

Går över ape över politisk, akademisk, journalistisk och ekumenisk “monkeybusiness”: en schweizisk berättelse - min hyllning till och bön för kristenheten