Antifas ”mordförsök” godkänns av Berkley-områdets domare

Sprid kärleken
This is a call to pray for protection for the Trump supporters against the increased violent attacks. This case only emboldens antifa to carry out even more extreme acts of violence.
Antifa violent activist, positively identified as University “ethics professor” Eric Clanton, was recorded bashing in heads of Trump supporters. At least 7 of the Trump supporters sustained permanent wounds. In each case he used a metal rod (bike lock rod) striking them from behind, which could have killed any of them. His statements before and after the assaults back up the idea that his intent was to kill.
At the conclusion of the court case, he will not receive a jail sentence. He used the case as platform to promote communism and legitimization of brutal assaults on all non-Marxists. His propaganda was played over and over again by the activist group antifa. The video hosted on facebook above shows more detail.
The initial felony charges could have given anyone life in prison. His leftist radical attorney did it on a pro-bono basis with plans to really rack in more clients.
Clanton got off with just 3 years probation, probably because the judge supported his indoctrination efforts as he promoted marxist violence in his position as ethics professor. The story was primarily carried by local news, in areas that will be more supportive of his stances. Diable Valley College has not issued a statement.
https://www.berkeleyside.com/2018/08/08/eric-clanton-takes-3-year-probation-deal-in-berkeley-rally-bike-lock-assault-case

Ordet rasism uppfanns av massmord på kommunister (som dödade 66 miljoner av sitt eget folk). En av de mest onda människorna som någonsin levt, Trotskij, den största massmördaren av Stalin och Lenin, uppfann ordet rasism. RACISM ÄR ETT KOMMUNISTISKT ORD! De skulle inte bara märka dig som rasist utan de skulle döda dig. Precis som idag säger så många vänsterledare i samhället ”Döda alla vita människor”Och de säger att de vill döda den amerikanska presidenten när han aldrig har sagt något rasistiskt. Alla märker inte bara att de attackerar och ofta med dödliga attacker mot dem som de kallar rasistiska, som ligger längst ifrån att vara rasistiska.

Trotsky uppfann ordet rasist, använde det som en motivering för att döda miljontals människor.

Har du det här kommunistiska ordet i ditt ordförråd? Enligt amerikansk lag kan du arresteras och prövas för att stödja kommunismen och deras efterträdande organisationer som ANTIFA. Man kan argumentera för att använda ordet rasism för att störta regeringen kan hamna någon 20 år i fängelse. Vi täckte nyligen de lagar som flera amerikanska borgmästare kan hittas skyldiga till, som för närvarande konspirerar med terroristkommunistorganisationer för att stänga ICE och främja helgedomstäder.

Vänsterna stöder Antifa kommunistgrupper som kräver att mörda presidenten.