Vår äldres passering + Lesley Boyle på pingsten 2018

Sprid kärleken

Lesleys passering på PENTECOST, 24 juni 2018.

Vetenskap enligt + Biskop Dr Stephen Michael, OCC

Du kan också lämna dina kommentarer på Facebook-sidan för www.OrthodoxChurch.nl eller på https://www.tributes.com/obituary/show/Lesley-Curtis-Boyle-106208658

En stor minnestradition startas nu när vår huvudbiskop Dr. Lesley Boyle ThD har gått med i YAHWEH på denna stora höghelgdag i pingsten. I år landade pingstens festdag (på den hebreiska kalendern) den 24 juni, se www.BiblicalCalendar.org. Detta är kalendern för den ursprungliga sanna ortodoxa kyrkan.

I år firade också mycket av kyrkans värld, anglikanska, keltiska och andra olika kristna, katolska och östra ortodoxa, alla födelsedagen till Johannes döparen samma dag. Vi vet att han kom i Elias ande och att Elias kyrka kommer att regera högsta med vår absoluta kung Yahshua, snart någon dag. Varje knä kommer att böja sig och varje tunga kommer att erkänna hans suveränitet och att han är YAHWEH Gud. Ser:

På den höga heliga pingstdagen (hebreisk kalender per dagjämning / halvmåne och som finns i de kristna ortodoxa Didascalia-konstitutionerna för apostlarna) har vår vän, äldste och pastor Lesley Boyle gått för att träffa sin skapare.

Det var en dag med stor firande av den Helige Ande, eftersom vi årligen befaller att minnas YAHWEHs stora verk och vila. I år tror jag att pastor Les Boyle har gått in i den fulla vilan. Vi tackar YAHWEH för denna tid och ger Yahshua all ära för denna stora nyhet!

Vi tror att det är ytterligare ett tecken och minnesmärke för oss att han har gått med i sin kyrka och att kyrkan alltid är med oss. Vi är omgivna av ett stort moln av vittnen, apostlarna, lärjungarna och änglarna. Ser:

Pingst var dagen då YAHWEH skrev buden med sitt eget finger på stentavlor. Pingst var den dag då eldtungorna kom och manifesterades över de 70 äldste i överrummet. Pingst är också dagen för förstegröden, där den första av dina första grödor du presenterar vid altaret i helgedomen, där den så småningom delas ut till prästerna och de behövande.

Från 2010 till 2018 var pastor Les Boyle medvärd för sändningen av Kingdom Message som hördes varje sabbat på www.ChristsAssembly.com. Många av dessa spelas in och finns fortfarande tillgängliga online i mp3-format på webbplatsen. Innan han flyttade tillbaka till sin barndomshemstad i Texas var han aktiv i ministeriet för återställningsministerier och som kuldeansk präst för södra Kalifornien. Han var en man full av YAHWEHs kärlek.

Han var en stark amerikansk patriot och sann Israel-troende. Full av YAHWEHs nåd, fred och kärlek. Han stod för YAHWEHs absoluta suveränitet och hans ord. Han var aktiv med att sprida de goda nyheterna om kungariket, den ultimata segern för Kristus och hans kyrka, återsamlingen av Israel och det kommande nationella ånger- och frälsningsarbetet som den Helige Ande gör. Vi ser alla fram emot den hela dagen av räkningen när Yahshua kommer att bli vår domare och kung, för att rätta till alla saker. De som älskar det som är bra kommer också att följa med i hans låtar.

Vid varje given sabbat eller annat möte skulle han recitera från minnet, varje given Psalm eller recitera flera kapitel från YAHWEHs ord. Vi kunde ofta välja vilket kapitel eller bok som helst i Bibeln och han läste texten ordligt och vi kunde följa med i våra biblar, kapitel efter kapitel, och han skulle inte sakna ett ord.

Han var chef för moderator och föreläsare för restaureringsstipendium vid OC Kalifornien från 1998 till 2012. Under sina tidigare år var han en stor anhängare och bidragsgivare vid Restoration Ministries. Huvudreservatet i Orange Kalifornien var en kuldeansk ortodox kyrka och seminarium. Via sin förfäderliga och andliga bakgrund var han stolt över sitt kuldeanska arv och ståndpunkter från den sanna hebreiska och keltiska kyrkan. Även om han ofta var mycket blygsam, steg han högt som kuldeansk präst tillsammans med de sanna israeliska lärarna och profeterna (den. Regelbundna gästföreläsaren E Raymond Capt., Sheldon Emry, profeten Leroy Crouch, pastor Dan Gayman och andra). Några av hans direkta proteges har under hans direkta smörjelse nått miljoner människor med budskapet om Riket.

Han blev senior Culdean biskop av den ortodoxa kyrkan med övervakning av flera församlingar i nattvarden, ortodoxa kyrkan i Culdees. Han var i huvudstyrelsen som ledande professor i Salem Priory, Peace Institute.

Eftersom han själv var en ättling till det sanna Davidiska huset i Irland (av Niall av nio gisslan, High Kings) från Boyle-klanen, fick han sina rättigheter bekräftade i Culdees heliga och ortodoxa kyrka. Denna familj var inte bara de främsta höga kungarna i Irland via deras Davidiska anor (Zarah / Pharez union av Jeremiah), men också denna direkta släktlinje (av Boyles) var ofta de största abbotarna i Iona och andra heliga platser i Culdean.

Biskoparna och prästerna i vår kyrka som han smorde och officiellt helgade måste tas med allvar.

Han är inte bara en prästerlig man utan var jordnära, en stor humor, mycket livlig och atletisk. Fram till de senaste åren var han aktiv inom cykling, hängglidning och pistolskytte. Han var väldigt social upp genom de senaste 20-30 åren. Han välsignades med överflöd i sitt yrke inom byggande och var efter jobbet normalt en ivrig filmbesökare och höll sällskap med många helgon i kyrkan för middagar och möten hela veckan. Han var en stor rådgivare och en mest lojal och bästa vän som alla kunde be om. Han levde ett fruktbart och givande liv till de senaste åren när han blev sjuk. Men ändå hade han goda vänner där för att stödja honom igenom. Hans sista meddelanden under det sista året av hans liv bevaras online på www.orthodoxchurch.nl. Han var en man med många talanger, en domare av alla yrken, expert skytt, han var skicklig mer än många advokater eller advokater i domstolen, en sann präst för YAHWEH och en suverän patriot. Han ryckte inte tillbaka när han hade rätt och offrade ofta allt för sanningen. En sann man av YAHWEH som kommer att saknas.

Som ett tecken på YAHWEHs kärlek har vårt Benelux ärkebiskop (huvudkontor) för den ortodoxa kyrkan i Culdees nu gäst. Sedan ungefär en dag efter hans bortgång på pingsten har vi nu en gäst, en varelse som kallas Columbidae (Pidgeon / Dove), och har under flera dagar nu varit en ny familjemedlem.

Från dag ett kom vår Columbidae-gäst precis upp till dörren och krävde inträde till helgedomen, och nu genom hela byggnaden. Han har nu en huvudplats på den bakre uteplatsen han upptar. Han njuter av vila, vatten och mat där.

Duvorna är mycket speciella för den ortodoxa kyrkan i Culdees. Som en av våra största kämpar för vår hebreiska kalender mot alla hot från Rom, stod upp för den ursprungliga bibeltroande keltiska kyrkan (och de traditioner som överlämnades från Saint John genom kyrkan Efesos, välkänd bland de Waldensiska biskoparna i Lyon Frankrike, och att hålla lördag som den enda heliga veckodagen under större delen av tiden vår religion har varit närvarande på de brittiska öarna. Columba och hans efterträdare Columbanus, (och andra efterträdare) är uppkallade efter denna stora ledare med namnet på duvan. Han var välkänd och dokumenterad för sin kärlek, fred och engagemang, efternamnet "Kyrkan duva".

Jag måste säga, när han växte upp med Lesley som en av mina mentorer från slutet av 1980-talet till idag, var han verkligen jordens salt. Han var en stor rådgivare liksom pastor Crouch, som hade kallat mig en son. Lesley var en engagerad man av princip, av öppenhet, av kärlek och vänlighet. Han var en mängd kunskaper om teologi och andra studier som i frågor om suveränitet och gemensam rätt. Han tog sin ställning många gånger i domstol och vann mål. Han kom överens med verkligen alla vi kände. När han flyttade tillbaka till Texas berättade han för mig flera berättelser när han predikade och undervisade i de lokala kyrkorna och försökte vinna dem till YAHWEHs högtider och sabbater (åtminstone som vittne), för att lära sig fler saker för att prisa YAHSHUA som de alla peka på hans arbete, och en dag kommer alla att uppfyllas av honom och hans kyrkliga kropp som Kristus är bokstavlig chef för. Som det står är sabbaterna och högtiderna av Kristi substans och ”det som kommer” inte det som gått.

Vi uppfostrades båda i kyrkan genom profeten YAHWEH, pastor Leroy Crouch. Crouch själv togs upp till himlen 17 gånger och fick bokstavligen Ezekiels bok och fick befallning från YAHWEHs tron att han måste lära Ezekiels bok. Detta lärde sig specifikt från YAHWEH ämnet om härlighetens keruber, tempelkamrarna och om Holies of Holies. Han följde efter och undervisade om detta meddelande direkt från YAHWEH, med 35 års lektioner inspelade på band. Efter hans bortgång 1999 har vårt ministerium prioriterat att få dessa band omformaterade och distribuerade. Vi har också avancerat flera spinoff-läror på keruberna i enlighet med Crouchs ord och läror. Crouch säkerställde också att de lokala församlingarna var ortodoxa keltiska, med olika markeringar av en sann kuldeansk församling. Vi avancerade samma böcker och artiklar i distributionen och höll de äldste som kom regelbundet och undervisade på vägen för vårt folk, den sanna israeliska kristenheten.

Här är mitt senaste foto av Dr. Boyle, från en utflykt nära en av våra högtider, där vi firade Pesach (påsk och osyrade bröd, Kristi apostlarnas fest och hebreiska keltiska kyrkan).

Jag bifogar också några bilder av vår vän Columbidae, som har kommit och gått in i vårt hem precis när han gick bort på dagen för Columbidae (och dagen för Johannes döparen-Elijah), pingstfesten, 2018.

På ankomstdagen låter den här sötaste duvan / pidgeon mig bara omedelbart klappa honom och stannar bara i närheten utan något larm. Bara lugn och stanna nära som en vän, och uppe i allt, koppla av då och då, sprida vingarna och ha en trevlig vila på vår fastighet där vi firade pingst i år. Nu har vi så många bekräftelser denna dag måste också vara en dag för att fira biskop Lesley Boyle.

Kom ihåg att Johannes döparen också fick höra att en duva skulle vara det sanna tecknet på YAHWEH, att Yahshua är den sanna Messias. Det är av YAHWEH att vara som en bebis som ser på saker som nya, och kommer också att vara öppen för den här typen av tecken och bekräftelser på något bra.

Denna duva verkar vara här för att stanna de senaste dagarna. Mycket aktiv men också väldigt avslappnad. Han lämnar normalt inte mer än en halvtimme och återvänder tillbaka.

 

Din i Kristus troget,

Biskop Stephen Michael, OCC i Zuid-Holland