Offentliga ledare citerade ordstäv: ”Döda alla vita människor”, mäktiga människor som kräver folkmord och förintelse (studie från Salem Priory, Peace Institute)

Sprid kärleken

"Kill All White People" Topprubriker i Mainstream News.

Som många offentliga ledare krävde (omvända regerings- och samhällsagenter).

Läs vidare för att se rubrikerna av 96 fall av

Övervägande inflytelserika gemenskapsledare som kräver massmord på vita

The Priory of Salem, Peace Institute, beställde denna rapport över de senaste citaten från inflytelserika regerings- och samhällsmedlemmar som har efterlyst ”etnisk förintelse”, först efter att vice president Joe Biden förklarade 2017 att ”vita människor officiellt är en minoritet i Förenta staterna".

Som ett fredsinstitut för respekten för varje etnicitet och bakgrund i världen är denna studie bara ett naturligt steg. Det har varit oroväckande uppmaningar från stora offentliga personer att attackera och "döda" den här etniska gruppen. Det här är inte människor bara i sina garderober, utan högt rankade universitetsprofessorer i (historiskt) de mest prestigefyllda skolorna och olika välkända ledare i samhället och regeringen.

Analysen av offerten är fortfarande en studie i och för sig. Dessa citat är inte för missbruk, utan för korrekt analys av situationen som inte bara lärs ut i skolor utan avanceras av stora samhällsledare som leder tiotals miljoner (eller fler) individers ideologiska världsbild.

Det har inte förekommit någon verklig allmän fördömande av de senaste tre hela generationerna av att prioritera icke-vita för bostäder, utbildning, sysselsättning, politik och invandring. Därför tror vi att detta klimat av icke-vitt privilegium borde vara en säker hamn för att bara bedöma dessa citat i en akademisk miljö (Priory of Salem, Peace Institute) för att helt enkelt läsa vad dessa mycket inflytelserika ledare i väst säger om att göra en ny förintelse .

SPLC har sagt att organisationen "Black Lives Matter" inte är en hatgrupp och erbjuder dem juridisk hjälp i fördömande diskriminerande handlingar med avsikt att skada och skada alla medlemmar i en etnisk grupp som kallas kaukasier. Citat från deras grundare berättar en mycket mörk historia. Det är välkänt att medlemmar i BLM har genomfört massakrer av polisen och har fångats på nytt för att inte bara främja massakrerna utan också genomföra dem.

Flera av dem citeras härifrån, vissa filmläsare kan tycka att de är störande, tittarens diskretion rekommenderas.

RASISTEN “BLACK LIVES MATTER” GRUNDSTÄLLAR SINGLAR UTAN VITER, RINGAR VIT ”SUBMÄNNISKOR SOM BÖR DÖDAS”:

Black Lives Matter Co-Founder: White People are Sub-Human

13 februari 2017 Daniel Greenfield Oväntat är medgrundaren av en rasistisk hatgrupp rasist. Media har berömt och marknadsfört Black Lives Matter. Vänster…
FRONTPAGEMAG.COM
Bilden kan innehålla: text

Ingen klassificering som hat, bara beröm för att "stå upp" eller "skina ett ljus" som Obama kallade det. Många av dessa bjöds in i Obamas Vita hus även mitt i blodbadet på en av deras inspirerade polismassakrer. Dessa har bara varit Se mer

Man dödar 3 på Fresno street, säger till polisen att han 'hatar vita människor'

DAILYNEWS.COM
Statistiken är tusentals per månad dödad kallblodigt. Bara en stad i Chicago dödar vanligtvis över 700 per år med vapen. Bara vapenmorden ... det finns många andra sätt att dö ... inklusive dagar efter att ha kastats över huvudet eller billigt. Mest med denna hatideologi, där denna vita offergrupp är en minoritet.

Black Leader varnar för Hannity: 'Krig har förklarats för vita'

YOUTUBE.COM
I den här artikeln har mer än fem olika universitetsprofessorer stått vid sina uttalanden att de är stolta över sin inställning till att "utrota vita", med raseri som är allvarligare än Black Panther-ledare och säger "be dina vänner att döda vita människor slumpmässigt", medan andra har hittat ett annat sätt att paketera det och säger bara "vithet bör utrotas". Det är från huvudnyheter.Deras kollektiva ilska har varit obeveklig. Den tydliga officiella regeringsstatistiken för dessa hatar "mord på slumpmässiga vita människor" är också så hög att den också blir begravd och svår att hitta. Jag minns att jag drog ut det för ett decennium sedan och det var svårt att bytaSe mer
LÄS FORTSAT.
NEDAN LÄSER DU FRÅN OFFICIELLA KÄLLOR, SOM HARVARD UNIVERSITY MAGAZINE MÅNGA FLERA PROFESSORER FÖR DENNA VIT ETNISKA EXTERMINATION

Azealia Banks vill döda vita människor med sina medfödda häxkrafter

DAILYCALLER.COM
Som vi ser här pressar så många NUMERISKA LEDARE i detta nuvarande samhälle ungdomarna att "döda vita människor". Och de gör det.
Tack och lov har Amerika Donald Trump som känner till de fredliga lösningarna som att bygga stora och vackra murar.

https://www.youtube.com/watch?v=DtZNDh2mNXQ

MILJARDÄREN OPRAH FÖRKLAR VARFÖR VIT MÄNNISKOR BOR VARA ALLA ...

YOUTUBE.COM
 Denna sanningsuppenbarelse kommer att få slut på SPLC: s hatkampanj. Just nu är de den största gruppen av advokater som främjar och säger "svarta liv är inte en hatgrupp", medan de stämmer och förstör så många sanna kärleksgrupper. Vi måste få fram dessa fakta.
De vill ha lika behandling, verkligen?
Om de är lika ska deras massmord och andra brott liksom deras hot behandlas lika som om det var tvärtom. Svarta liv betyder grundare som säger att vita är subhuman osv. Är inte ens känd av folket 99%.

Will Smith: "Rensa" Trumpsupporter från vårt land

REALCLEARPOLITICS.COM (talas under uppsättning som visar blodiga massakrer från den nya filmen "Suicide Squad".)

Militanta svarta och mexikanska aktivistgrupper samlas för att förenas i ett krig som de kallar "att döda diablo blanco" "att döda de vita djävlarna" https://www.youtube.com/watch?v=cA_DVH_KeWU

Brown Barets: "Ni gamla vita människor, det är er plikt att dö."

YOUTUBE.COM
 https://www.youtube.com/watch?v=nIrKtoHYPsEDessa militanta aktivister under honom finns i tusentals i mer än 50 lokala kapitel.

Grundare av Judies Curiel's Group: Whites Should Go Back to Europe, CA To Be ...

BREITBART.COM
 USA: s absoluta toppdomare vid Högsta domstolen diskriminerar ordstäv från "alla vita män" "Varje vit man bör kastreras tills de inte längre är dominerande i västerländsk kultur" https://lordkalki.wordpress.com/…/sotomayor-castrate…/

"Vi måste börja döda människor": Pro-Black Lives Matter förskolelärare släpper loss ...

THEBLAZE.COM
 Toppmusiker på MTV sjunger alla om att "döda alla vita människor", "skjuta poliserna", "våldta din dotter" osv. Att göra sina led till miljontals militanter, gängen som Bloods and Crips, etc, alla skyddade grupper som dödar 20 gånger så mycket som alla krigszoner världen över. Här är flera av en lång lista: https://www.amren.com/archives/reports/rap-lyrics/

Anti-White Rap Lyrics - American Renaissance

AMREN.COM
USA: s inre stadsmord är mycket långt högre än krigszonerna. Ta till exempel Afghanistan. Amerika har 18 gånger fler våldsbrott än Afghanistan. Vill du ta hänsyn till att Amerika är större? OK, Amerika har 60% fler mord pSe mer

Nigeria vs USA: Fakta och statistik om brott

NATIONMASTER.COM
Våldsamt vapenbrott i Amerika är tre gånger högre än Irak (genomsnitt per 100 invånare rikstäckande). Irak hade bombat ut sitt el- och vattensystem och fick alla vapen och har tre etniska grupper vid varandras hals. Ändå är det inte ens 1/3 mordhastigheterna Amerika har i sitt smältkärl http://www.nationmaster.com/…/Iraq/United-States/Crime

Irak vs USA: Fakta och statistik om brott

NATIONMASTER.COM
Små killar som den här blir också förstorade i media och främjar "skjutning av vita poliser" om och om igen. https://www.opposingviews.com/…/man-orders-people…

Priser på olöst mord per stat

ANEPIGONE.BLOGSPOT.PE
Upptäcks en större identifierad källa bakom allt detta blodsutgjutelse? Låt oss titta på skjutarresterna: 2014 i New York City var en svart 31 gånger mer sannolikt än en vit att arresteras för mord, och en spansktalande var 12,4 gånger mer sannolikt. FörSe mer
Fredlig separation är vad alla parter ber om. Tvingad blandning är roten till alla problem. Alla andra länder bör notera. Lägg märke till den uppåtgående trenden som började på 1960-talet när ”tvångsblandning” av skolorna blev en grundlovsstridig Se mer
Ingen automatisk alt-text tillgänglig.
På 1940- och 50-talet var våldsbrottet mycket lågt. Människor levde i fred och harmoni i våra kristna samhälls goda rasskiljande lagar.
Tidigare riksadvokat som skyddade Hillary efterlyste ”blod på gatorna” http://www.wnd.com/…/loretta-lynch-need-more-marching…/

'Newsweek' författare: Jag hoppas att GOP ser familjemedlemmar dö efter ObamaCare ...

INSIDER.FOXNEWS.COM
Efter att ha tagit bort några fler "vita poliser som skjutits" Black Lives Matter-ledaren säger att det är en "öppen säsong på vita poliser" och "alla poliser" https://www.youtube.com/watch?v=QOYxZDDjrJs

Professor DUBBELAR NEDAN I "Värld utan vithet" -tal

YOUTUBE.COM
Medan 70% av Amerikas mordärenden förblir olösta. Vi upptäckte att rättvisans hjul tog 30-40 år för att äntligen komma ikapp med denna svarta seriemördare. DNA bevisade att han dödade minst 30 personer. http://latimesblogs.latimes.com/…/reputed-serial-killer…
Bilden kan innehålla: 1 person
Hundratals otäcka svart-mot-vita hatbrottshistorier publicerade i boken "White Girl Bleed a Lot", mest täckta av media och polis: http://whitegirlbleedalot.com/white-girl-bleed-lot-meets…/

Liberal arresterade precis för att planera en dödande uppgörelse för att skjuta Trump ...

YOUTUBE.COM
Sidanot Även Hitler skulle aldrig våga säga ”döda judarna”, det finns inte ens ett inspelat exempel. https://www.youtube.com/watch?v=j-1ts3VTeeI
I Storbritannien är de ungefär tio år efter dessa amerikanska samhällsledare. De kräver inte ”KILL ALL WHITE PEOPLE” än. I Storbritannien uppmanar de bara att de förbjuder alla vita kandidater att tjänstgöra i regeringen. De som kräver det får stående ovationer i parlamentet: https://www.facebook.com/OfficialBritishNationalParty/videos/10155888571320070/Hantera

Obama har förklarat öppen säsong på polisen

YOUTUBE.COM
Mycket mer bilder av protestrop om att döda vita och poliser https://www.youtube.com/watch?v=6fPGPTl0ipoHantera
Ganska bra artikel, om att bryta andliga förbannelser som människor förvärvar genom att godta / samtycka till olika synder, till och med nationella synder (genom att bara vara tysta inför dem), och en bön i slutet. Mest av allt uppmuntrar jag naturligtvis till förändring av handlingar med Kristi hjälp. http://www.demonbuster.com/innocen2.htmlHantera

LÖPNINGAR FÖR FÖRSÄLJNING Oskyldig blod

DEMONBUSTER.COM

Trump publicerade precis en bra av en olaglig utomjording som har dömts för denna vita slakt, där han säger att han vill döda många fler. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10160467189520725&id=153080620724Hantera

'Chuck Schumer och demokraterna fortsätter att sätta intressen för illegala invandrare framför amerikanernas! #MAGA #MakeAmericaSafeAgain '

Medverkande Donald J. Trump

00:31

Chuck Schumer och demokraterna fortsätter att sätta illegala invandrares intressen framför amerikanernas!

#MAGA #MakeAmericaSafeAgain

De flesta av dessa faktiska godkännanden av mass-folkmord görs av samhällsledare
som har svängt över tankarna hos minst tio miljoner människor.
Denna typ av vänster supremistisk attityd ledde till att 66 miljoner kristna slaktades i det bolsjevistiska ateistiska Ryssland.
9 av 10 av skolskottningarna har utförts av vänsterfanatiska HBTQ-aktivister (som har visat sig vara en självstympningsstörning i och för sig) som också har en agenda med samma slagord som dessa universitetsprofessorer och andra offentliga ledare.