Romanovarnas sista dagar: Från den 15 mars 1917— 100-årsjubileumsminnesutgåvan

Sprid kärleken

Idag (17 juli) är minnesdagen för den romerska kejsar- och kungafamiljen som martrades av bolsjevisterna. Det är en dag att komma ihåg dessa kristna heliga. Vi i Kristi församling över hela världen är alltid glada att komma ihåg trofastheten hos de kristna romanovarna som så hänsynslöst martyrdöds tillsammans med 66 miljoner andra kristna som slaktats av den ateistiska bolsjevikiska regeringen.

Vi har blivit medvetna om en ny bok tillgänglig från Sacred Truth Ministries om detta ämne.

Boken:“Romanovarnas sista dagar: Från den 15 mars 1917— 100-årsjubileumsminnesupplagan”

(ursprungligen publicerad 1920)

Del I - Berättelsen av Robert Wilton (Special Correspondent of the Times in Petrograd) och Del II - The Depositions of the Eye-Witnesses av Nikolai Sokolov (översatt av George Gustav Telberg) och del III; med många extra tillagda illustrationer av hela kungafamiljen ... och bibelverser under varje uppmaning till Guds rättfärdiga hämnd ... och ytterligare information, väldigt rörande presentation ... foto och kort biografi av författaren, och Förord och slutliga tankar av modern förläggare / RAB / STP; 405pp. total pb., 22.00 + P&H författare pekade tydligt fingret på judarna och noterade att det inte var ryssarna bakom bolsjevismen, revolutionen eller morden. och hur en hel megasupermakt stal, beställ detta.