Sabbath Lectionary Sermon on Mp3 “Ska vi välja att synda”?

Sprid kärleken

Nedan följer den veckovisa lektionsprekenen av His Eminence ++ ärkebiskop Dr Stephen Michael. Som brakas varje vecka klockan 15.00 CET: Den ortodoxa kyrkans kyrkans (keltiska) facebook-sida. Det är alltid öppet för kommentarer, även för gemenskap LIVE i chattrummet etc.

Här är lektion för sabbat:

[Rom 6: 15-23 SV] 15 ”Vad då? ska vi synda för att vi inte är under lagen utan under nåd? Gud förbjude. 16 Vet inte, att du vem ni överlämnar tjänare till att lyda, hans tjänare är ni som ni lyder; om synden till döden eller lydnad mot rättfärdighet? 17 Men tack vare Gud, att ni var syndens tjänare, men ni har lydt från hjärtat den form av läran som överlämnades er. 18 Då du blev befriad från synd blev du rättfärdighetens tjänare. 19 Jag talar enligt människors sätt på grund av ditt kötts svaghet; ty som ni har gett era medlemmar tjänare till orenhet och orättfärdighet till orättfärdighet; ändå ge nu dina medlemmar tjänare till rättfärdighet till helighet. 20 Ty när ni var syndens tjänare, var ni fria från rättfärdighet. 21 Vilken frukt hade ni då av de saker som ni nu skäms över? ty slutet på dessa saker är döden. 22 Men nu, då ni befrias från synden och blir tjänare för Gud, har ni er frukt till helighet och till slutet för evigt liv. 23 Ty syndens lön är döden; men Guds gåva är evigt liv genom Jesus Kristus, vår Herre. ”

Du kan alltid kontrollera i förväg vad som kommer att bli för Daily Services med detta verktyg: DAGLIGA BÖNN som inkluderar Psalter för dagen, Canticles and Collects for the Morning och Evensong. Du kan alltid gå till det verktyget för att kontrollera temat och tjänsten dagen innan.
Längst ner till höger på www.OrthodoxChurch.nl kan du alltid se Daily Services:
Dagens morgontjänst (sjungit / läst / sjungit från soluppgången)

Dagens kvällstjänst(sjungit / läst / sjungit från precis före solnedgången)

Malaki 1:11 ”För från soluppgången till dess nedgång kommer mitt namn att vara stort bland hedningarna; och på alla ställen skall rökelse till mitt namn framgå och ett rent offer: ty mitt namn skall vara stort bland stammarna, säger HERREN Sebaot. ”

Sabbatsmeddelandets titel var "Ska vi välja att synda"?

På grund av tekniska problem tillhandahåller vi också endast ljudversionen. Förbättring av positionering och belysning bör ske nästa vecka. Vi kommer också att ha en bättre mikrofon som har mycket bättre ljud. Du kan ladda ner och höra meddelandet från vår talkshoekanal på följande URL http://recordings.talkshoe.com/TC-73940/TS-1186407.mp3 ** ladda ner mp3 **

RECORDINGS.TALKSHOE.COM

Varje lördag sabbat sänder vi en del av våra tjänster. Efter pausen från gudomliga tjänster och eukaristin sände vi vår levande predikan om lektion för dagen. Skicka eventuella bönförfrågningar eller kommentarer i förväg så försöker vi inkludera det. Du är välkommen att delta med oss i gemenskap via chattfönstret.

Registrera dig för NÄSTA VECKA JUNI24: e 
Lör 15.00 · Ortodoxa kyrkan
Stefan, Josh och 3 vänner intresserade