Rekommenderad teologibok om den bibliska treenigheten

Sprid kärleken

Treenigheten av Bickersteth. Skriftlig studie av treenigheten. $14.00

 Från vår bokhandelÄven om ordet treenighet inte finns i Bibeln, är det grundläggande för den kristna tron. Svårt att förklara och ännu svårare att försvara, har treenigheten varit föremål för spekulation och debatt genom tiderna. Edward Bickersteths klassiker klargör treenighetens sanna natur och förklarar vad det är, och lika viktigt, vad det inte är. Genom bibliska bevis för han teorin till hjärtat och livet, där det kan göra skillnad. Vi ser fader, son och helig ande i förhållande till varandra och i förhållande till oss själva - och älskar dem på nytt.

 

Edward Henry Bickersteth, 25 januari 1825, Islington - 16 maj 1906 var biskop i Church of England.
Edward Henry Bickersteth var son till Edward Bickersteth, rektor i Watton, Hertfordshire. Han utbildades vid Trinity College, Cambridge, där han tog sin BA 1847 och tilldelades kanslerens guldmedalj för poesi 1844, 1845 och 1846

 

Läs några insiktsfulla recensioner på amazon.com: Recensioner