Särskild möjlighet och välsignelse att ge och tionde

Sprid kärleken

Särskild möjlighet och välsignelse att ge och tionde

Kära vänner,

Jag vill berätta om denna välsignelse, möjlighet och behovet av att ge. Vi har aldrig bett om pengar, men detta är en kritisk möjlighet för sanna troende att vara en del av vårt framsteg Keltisk ortodox religion. Vårt ärkebiskop för Benelux har haft ett budgetunderskott på 1200 euro per månad de senaste tre månaderna. Det närmar sig nu att vi kunde se vår huvudbyggnad i Holland (och delanläggningarna vid citadellet) vara stängda. Saker måste förändras snabbt, annars får vi regelbundna tiondelar och givare om vi inte är deto fortsätt. Om 12 personer kan lova 100 euro per månad, är det bra att hålla och driva detsamma. En normal tionde är 10% av vår inkomst (med vissa undantag) så förhoppningsvis kommer det inte att vara ett problem. Annars har vi ganska stora förändringar. Jag har aldrig haft ett bakslag men alltid fler bra saker har öppnats. (Förändring är också bra). Men för vissa i vårt nätverk kan det vara ”förlorade möjligheter” både i Polen och Nederländerna. Dessa medel går direkt för att betala dessa kostnader för att hålla öppna och det kommer att bli en riktig tionde för Gud. Tänk på vad du kan göra och inse att det är hur Gud arbetar för att välsigna oss när vi ger honom. Han gav också löften om du ger, då öppnar han himmelens fönster för att ge det mesta du kan behöva. Detta är en MÖJLIGHET för dig. Mer information om tiondealternativ och till och med användning av Paypal finns här. För att främja vår ortodoxa keltiska tro. Som du också kan se finns det många saker vi gör som uppfyller definitionerna av att ge till Gud och föra dina tionder till ”förvaringshuset”.
[Mal 3:10 KJV] 10 ”För in alla tiondlarna i förrådshuset, så att det kan finnas kött i mitt hus, och bevisa mig nu härmed, säger HERREN Sebaot, om jag inte öppnar himlens fönster, och häll ut dig en välsignelse, så att [det] inte kommer att vara [tillräckligt] för att ta emot det. ”

Många har helt enkelt inte hittat en kyrka värt att tionde till. Jag ber dig läsa mer om oss på www.OrthodoxChurch.nl eller www.ChristsAssembly.com.

Donationer
Gör donationer, kärleksgåvor och tionder via Paypal (vänligen observera vad du vill att detta ska gå mot, annars behandlas det som ett heligt offer till YAHWEH vid de gudomliga tjänsterna):

Eller begär en e-postadress för betalning (* eller banköverföring).