WIFI WARNINGS For Women and Children! Simple Solutions!

Sprid kärleken
Tillkännager de bästa 5g-sköldarna på marknaden. http://nature-in-harmony.com/ vi har också mer ekonomiska lösningar. Här är en 10% rabattkupong som du kan använda till vad som helst i butiken. Jag rekommenderar att du får 5g skyddskort, du kan nu köpa två få en gratis! KUPONKOD: BRUNSWICKFIELDS
 
Det finns många artiklar om covid som förstör blodet precis som 5g gör. Här är några artiklar:

Kära vänner,

Vi når ut till de balanserade kristna familjer som har en stark önskan att göra det som är bra. Det finns mycket okunnigt om 4 g och (nu 5 g) elektrosmog. Det är roten till de flesta av de nya superbakterierna. Ett nytt enzym skapat av 4g-strålning kallas NDM-1, vilket skapade en rustning för att alla bakterier skulle bli superbakterier. Denna mikrovågsstrålning som kommer från cellulära och WIFI-enheter får alltid superbakterier att växa och dödar alla typer av normal levande cell (oavsett om det är växt, djur, människa, fauna och flora, etc). Det förutspåddes av forskare som svor under ed inför många regeringsmän för 10 år sedan att denna översvämning med mikrovågsstrålning senare skulle ge upphov till några av de värsta pandemierna. Om du inte väljer att göra det som är bra i dina liv, men som regel söker och väljer det du vet är dåligt, vänligen lämna den här sidan och fortsätt inte läsa vidare. Om du vill korrigera detta begärsproblem från den andliga nivån, kontakta en minister vid ett av våra lokala församlingar.

Det finns flera "officiella EU-resolutioner" (som EU: s resolution 1815) godkänt för att STOPPA och minska WIFI. Alla EU-länder är skyldiga att följa dessa resolutioner. Det finns många andra officiella lagar från nationer som först har grundligt visat sådana resultat som finns i alla följande vetenskapliga studier och information. Om ditt land inte följer EU: s resolutioner om att minska WIFI, sätter de en viss ekonomisk korruption över hälsan och välfärden för din familj. Detta är inget nytt för regeringar, och vi måste förmodligen alltid "kontrollera varningsetiketten" innan vi utsätter oss för ett brett utbud av produkter som släpps till konsumenterna. Så här mildras denna fråga för att skydda branscherna och deras privata korrupta aktieägare.

Det finns mycket om det från forskarna. Här är information från en forskare som varje kvinna borde veta om. Det är samma mängd strålning från EN WIFI-router som skulle vara för ett helt mobiltelefontorn. Så det är detsamma som att ha ett helt mobiltorn som sänder i ditt vardagsrum!

Varje kvinna bör lära sig mer om detta från mikrovågsexperten Barry Trowers som mäter dessa. Titta på den i följande video:

Viktigast av allt förklarar han hur det är rysk roulette på DNA: t och om det förstör DNA förstörs det för alltid för alla dessa kvinnors ättlingar. Han förklarar skadorna på äggstockarna och hur alla skolor ska få bort WIFI omedelbart.
Även på alla säkerhetsinstruktioner du köpte och gick med på att inte hålla telefonföretaget ansvarigt när du läste det och inte klagade. Det står i deras egna säkerhetsinstruktioner som medföljde din telefon eller surfplatta A VARNING att inte röra vid din kropp. De studier som gjorts visade att även om det är en 150KG-man är det fortfarande för mycket strålning. Men hos barn är strålningsskador mycket mer angelägna. Vi vet alla att Apples mobiltelefoner har en varningsetikett att aldrig låta den röra vid kroppen och använda ett separationsklämma om du vill ha det med dig så att det inte rör vid kroppen. Det står när man använder tabletterna för att hålla dem cirka 20 cm borta från kroppen när de används.
SAMSUNG-telefoner har de bästa strålningsresultaten, eftersom de bara sänder från slutet och utåt från kroppen. Men i alla fall är det bäst att följa riktlinjerna som följde med din telefon, att inte låta den röra kroppen och alltid hålla den på avstånd.
FÖR WIFI FINNS EN ENKEL LÖSNING: Stäng bara av WIFI och använd dina GRATIS DATA-planer som medföljer varje telefon. Normalt får du några GB med, vilket är mer än tillräckligt för alla uppgifter.
Tror du inte att det kan hända? Vi vet alla om Guds varningar för slutet. Han sa, "SOM DET VAR PÅ NOAHS DAGAR ...". Familjer måste alltid hitta skydd i de pågående frågorna i varje generation. Men vissa tror att de troende idag inte har fler risker. Varför skulle det finnas mer skydd i de mest syndiga och onda generationerna, när det inte fanns ett sådant skydd de senaste generationerna? Vi måste alltid se upp för våra familjer och kontrollera vad vi gick med på (som telefonvarningarna). Vi måste också lära oss om WIFI, eftersom vi är ytterst ansvariga. Om ett barn är inblandat är det 10 gånger större en dom som Gud kommer att döma. 
Så när du har lärt dig denna information har du en skyldighet att rätta till dina handlingar, bekänna dina synder för Gud och hoppas att han fortfarande kan läka dig innan det är för sent. Inaktivera bara wifi-alternativet och använd en Ethernet-kabel. Det är inte så svårt. Men många saker människor aldrig kan botas från utan mycket "bön och fasta". Säg ”vår faderbön” tre gånger om dagen, reflektera över innebörden av vart och ett av orden och be sedan om hans hjälp genom sin son Yahshua. Då är du på väg att läka genom denna regelbundna dagliga praxis. När Gud säger till oss att vi ska ha dagliga böner och be för "dagens dagliga bröd" samt bekänna och be Gud förlåta oss på samma sätt som vi förlåter andras synder som har överträtt oss. Vi behöver dessa böner varje dag för hans hjälp och läkning. Kristna har alltid bett för detta, och det finns ingen anledning att sluta nu! 
Men om du inte stoppar synderna för att skada barn eller andra med wifi, kommer du inte att förlåtas. Det är också ett bevis, kanske är du inte ens räddad i första hand, för när du väl har konverterat vill du göra det som är bra, inte mindre. Kom ihåg att Guds lag är vetenskaplig, och han hanterar alltid verkliga världslösningar, för "Hans vilja att KOMMA och göras på jorden, som i himlen".
Om du har fastnat i en situation som har för mycket WIFI, be bara varje dag dessa böner och gör allt med kärlek från hjärtat. Sjung och säg Daglig SHAMA-bön(som Kristus kallade det största budet), reciterades på morgonen och kvällen. Huvudtexten vi sjunger i den ortodoxa kyrkan i Culdees är följande:
"Hör (lyssna och lyd) O Israel, YAHWEH vår Gud, YAHWEH är en, och du ska älska YAHWEH din Gud av hela ditt hjärta, hela din själ, hela ditt sinne och all din styrka."
(Detta är så att du kommer ihåg att lyda Gud först och bara. Låt också hans kärlek fylla ditt hjärta, och du kommer att se ett visst mått av skydd genom kärleksskölden, lycka och positivitet. Detta beror på att du har valt att sätta Psaltaren 91 aktiv i ditt liv, att bo på hans hemliga plats. Detta kommer att skydda dig också från WIFI för andra utanför din kontroll. Vi har emellertid fortfarande en plikt att evangelisera för dem och hjälpa alla våra medmänniskor.)
Om du inte är tillräckligt stark för att hantera detta är du inte tillräckligt stark för att vara förälder och bör ge dina barn till någon som är stark nog att inte använda WIFI eller utsätta barn för andra skadliga ämnen. 
 
MER INFORMATION: 
Webbplatsen National Institute of Environmental Health Sciences (NIEHS) har informationom EMF och cancer.

Arbetsmiljöverkets webbplats har information om exponering på arbetsplatsen för ELF-EMF.

US Environmental Protection Agency webbplats har information på kraftledningar och andra EMF-källor.

Europeiska kommissionen har också allmänt information på EMF.

Världshälsoorganisationens webbplats har också information om EMF och folkhälsa.

Valda referenser
 1. Internationella byrån för cancerforskning. Ijoniserande strålning, del 2: Radiofrekventa elektromagnetiska fält. Lyon, Frankrike: IARC; 2013. IARC-monografier om utvärdering av cancerframkallande risker för människor, Volym 102.

 2. Ahlbom A, Green A, Kheifets L, et al. Epidemiologi för hälsoeffekter av exponering för radiofrekvens.Miljöhälsoperspektiv 2004; 112 (17): 1741–1754.

  [PubMed Abstract]

 3. Internationella kommissionen för icke-joniserande strålskydd. Riktlinjer för att begränsa exponeringen för tidsvarierande elektriska och magnetiska fält (1 Hz till 100 kHz)

 4. Hälsofysik 2010; 99 (6): 818-36. doi: 10.1097 / HP.0b013e3181f06c86.

 5. Schüz J, Mann S. En diskussion om potentiella exponeringsmätvärden för användning i epidemiologiska studier om människors exponering för radiovågor från mobiltelefonbasstationer. Journal of Exposure Analysis and Environmental Epidemiology 2000; 10 (6 Pt 1): 600-5.

  [PubMed Abstract]

 6. Viel JF, Clerc S, Barrera C, et al. Bostadsexponering för radiofrekvensfält från mobiltelefonbasstationer och sändare: En befolkningsbaserad undersökning med personlig mätare. Arbets- och miljömedicin 2009; 66(8):550-6.

  [PubMed Abstract]

 7. Foster KR, Moulder JE. Wi-Fi och hälsa: granskning av aktuell forskning. Hälsofysik 2013; 105(6):561-75.

  [PubMed Abstract]

 8. AGNIR. 2012. Hälsoeffekter från radiofrekventa elektromagnetiska fält. Rapport från den oberoende rådgivande gruppen för icke-joniserande strålning. I dokument från Health Protection Agency R, kemiska och miljömässiga faror. RCE 20, Health Protection Agency, Storbritannien (red.). 

 9. Foster KR, berätta för RA. Radiofrekvensenergiexponering från den Trilliant smarta mätaren. Hälsofysik 2013; 105(2):177-86.

  [PubMed Abstract]

 10. Lagroye I, Percherancier Y, Juutilainen J, De Gannes FP, Veyret B. ELF magnetfält: Djurstudier, verkningsmekanismer. Framsteg inom biofysik och molekylärbiologi 2011; 107(3):369-373.

  [PubMed Abstract]

 11. Boorman GA, McCormick DL, Findlay JC, et al. Kronisk toxicitet / onkogenicitetsbedömning av 60 Hz (effektfrekvens) magnetfält hos F344 / N-råttor. Toxikologisk patologi 1999; 27(3):267-78.

  [PubMed Abstract]

 12. McCormick DL, Boorman GA, Findlay JC, et al. Kronisk toxicitet / onkogenicitetsbedömning av 60 Hz (effektfrekvens) magnetfält i B6C3F1-möss. Toxikologisk patologi 1999;2 7(3):279-85.

  [PubMed Abstract]

 13. Världshälsoorganisationen, International Agency for Research on Cancer. Ijoniserande strålning, del 1: Statiska och extremt lågfrekventa (ELF) elektriska och magnetiska fältAvsluta ansvarsfriskrivningIARC-monografier om utvärdering av cancerframkallande risker för människor 2002; 80:1-395.
 14. Ahlbom IC, Cardis E, Green A, et al. Granskning av den epidemiologiska litteraturen om EMF och hälsa.Miljöhälsoperspektiv 2001; 109 Suppl 6: 911-933.

  [PubMed Abstract]

 15. Schüz J. Exponering för extremt lågfrekventa magnetfält och risken för barncancer: Uppdatering av det epidemiologiska beviset. Framsteg inom biofysik och molekylärbiologi 2011; 107(3):339-342.

  [PubMed Abstract]

 16. Wertheimer N, Leeper E. Elektriska ledningar konfigurationer och barncancer. American Journal of Epidemiology 1979; 109(3):273-284.

  [PubMed Abstract]

 17. Kleinerman RA, Kaune WT, Hatch EE, et al. Bor barn nära högspänningsledningar med ökad risk för akut lymfoblastisk leukemi? American Journal of Epidemiology 2000; 151(5):512-515.

  [PubMed Abstract]

 18. Kroll ME, Swanson J, Vincent TJ, Draper GJ. Barndomscancer och magnetfält från högspänningsledningar i England och Wales: En fallkontrollstudie. British Journal of Cancer 2010; 103(7):1122-1127.

  [PubMed Abstract]

 19. Wünsch-Filho V, Pelissari DM, Barbieri FE, et al. Exponering för magnetfält och akut lymfocytisk leukemi hos barn i São Paulo, Brasilien. Cancerepidemiologi 2011; 35(6):534-539.

  [PubMed Abstract]

 20. Sermage-Faure C, Demoury C, Rudant J, et al. Barndom leukemi nära högspänningsledningar - Geocap-studien, 2002-2007. British Journal of Cancer 2013; 108(9):1899-1906.

  [PubMed Abstract]

 21. Kabuto M, Nitta H, Yamamoto S, et al. Barndom leukemi och magnetfält i Japan: En fallkontrollstudie av barndom leukemi och bostädernas kraftfrekventa magnetfält i Japan. International Journal of Cancer 2006; 119(3):643-650.

  [PubMed Abstract]

 22. Linet MS, Hatch EE, Kleinerman RA, et al. Bostadsexponering för magnetfält och akut lymfoblastisk leukemi hos barn. New England Journal of Medicine 1997; 337(1):1-7.

  [PubMed Abstract]

 23. Kheifets L, Ahlbom A, Crespi CM, et al. En samlad analys av extremt lågfrekventa magnetfält och barndomhjärntumörer. American Journal of Epidemiology 2010; 172(7):752-761.

  [PubMed Abstract]

 24. Mezei G, Gadallah M, Kheifets L. Exponering för magnetfält i bostäder och hjärncancer hos barn: En metaanalys. Epidemiologi 2008; 19(3):424-430.

  [PubMed Abstract]

 25. Har M, Scélo G, Metayer C, et al. Exponering för elektriska kontaktströmmar och risken för leukemi hos barn. Strålningsforskning 2011; 175(3):390-396.

  [PubMed Abstract]

 26. Ahlbom A, dag N, Feychting M, et al. En sammanslagen analys av magnetfält och leukemi hos barn. British Journal of Cancer 2000; 83(5):692-698.

  [PubMed Abstract]

 27. Greenland S, Sheppard AR, Kaune WT, Poole C, Kelsh MA. En poolad analys av magnetfält, trådkoder och barndom leukemi. Childhood Leukemia-EMF Study Group. Epidemiologi 2000; 11(6):624-634.

  [PubMed Abstract]

 28. Kheifets L, Ahlbom A, Crespi CM, et al. Sammanlagd analys av nya studier om magnetfält och leukemi hos barn. British Journal of Cancer 2010; 103(7):1128-1135.

  [PubMed Abstract]

 29. Hatch EE, Linet MS, Kleinerman RA, et al. Förening mellan akut lymfoblastisk leukemi hos barn och användning av elektriska apparater under graviditet och barndom. Epidemiologi 1998; 9(3):234-245.

  [PubMed Abstract]

 30. Findlay RP, Dimbylow PJ. SAR i ett barns voxel fantom från exponering för trådlösa datornätverk (Wi-Fi). Fysik inom medicin och biologi 2010; 55 (15): N405-11.

  [PubMed Abstract]

 31. Peyman A, Khalid M, Calderon C, et al. Bedömning av exponering för elektromagnetiska fält från trådlösa datornätverk (wi-fi) i skolor; resultat av laboratoriemätningar. Hälsofysik 2011; 100(6):594-612.

  [PubMed Abstract]

 32. Folkhälsa England. Trådlösa nätverk (wi-fi): radiovågor och hälsa. Vägledning. Publicerad 1 november 2013. Tillgänglig på https://www.gov.uk/government/publications/wireless-networks-wi-fi-radio-waves-and-health/wi-fi-radio-waves-and-health. (nås 4 mars 2016)

 33. Ha M, Im H, Lee M, et al. Radiofrekvent strålningsexponering från AM-radiosändare och barnleukemi och hjärncancer. American Journal of Epidemiology 2007; 166(3):270-9.

  [PubMed Abstract]

 34. Merzenich H, Schmiedel S, Bennack S, et al. Barndom leukemi i förhållande till radiofrekventa elektromagnetiska fält i närheten av TV- och radiosändare. American Journal of Epidemiology 2008; 168(10):1169-78.

  [PubMed Abstract]

 35. Elliott P, Toledano MB, Bennett J, et al. Mobiltelefonbasstationer och cancer i tidig barndom: fallkontrollstudie. British Medical Journal 2010; 340: c3077. doi: 10.1136 / bmj.c3077.

  [PubMed Abstract]

 36. Infante-Rivard C, Deadman JE. Maternell yrkesmässig exponering för extremt lågfrekventa magnetfält under graviditet och barnleukemi Epidemiologi 2003; 14(4):437-441.

  [PubMed Abstract]

 37. Hug K, Grize L, Seidler A, Kaatsch P, Schüz J. Yrkesmässig exponering för extremt lågfrekventa magnetfält och barncancer: En tysk fallstudie. American Journal of Epidemiology2010; 171(1):27-35.

  [PubMed Abstract]

 38. Svendsen AL, Weihkopf T, Kaatsch P, Schüz J. Exponering för magnetfält och överlevnad efter diagnos av barnleukemi: En tysk kohortstudie. Cancerepidemiologi, biomarkörer och förebyggande 2007; 16(6):1167-1171.

  [PubMed Abstract]

 39. Foliart DE, Pollock BH, Mezei G, et al. Magnetfältsexponering och långvarig överlevnad bland barn med leukemi. British Journal of Cancer 2006; 94(1):161-164.

  [PubMed Abstract]

 40. Foliart DE, Mezei G, Iriye R, et al. Magnetfältsexponering och prognostiska faktorer vid leukemi hos barn.Bioelektromagnetik 2007; 28(1):69-71.

  [PubMed Abstract]

 41. Schüz J, Grell K, Kinsey S, et al. Extremt lågfrekventa magnetfält och överlevnad från akut lymfoblastisk leukemi hos barn: En internationell uppföljningsstudie. Blood Cancer Journal 2012; 2: e98.

  [PubMed Abstract]

 42. Schoenfeld ER, O'Leary ES, Henderson K, et al. Elektromagnetiska fält och bröstcancer på Long Island: En fallkontrollstudie. American Journal of Epidemiology 2003; 158(1):47-58.

  [PubMed Abstract]

 43. London SJ, Pogoda JM, Hwang KL, et al. Residensmagnetfältsexponering och risk för bröstcancer: En kapslad fallkontrollstudie från en multietnisk kohort i Los Angeles County, Kalifornien. American Journal of Epidemiology 2003; 158(10):969-980.

  [PubMed Abstract]

 44. Davis S, Mirick DK, Stevens RG. Bostadsmagnetfält och risken för bröstcancer. American Journal of Epidemiology 2002; 155(5):446-454.

  [PubMed Abstract]

 45. Kabat GC, O'Leary ES, Schoenfeld ER, et al. Elektrisk filtanvändning och bröstcancer på Long Island.Epidemiologi 2003; 14(5):514-520.

  [PubMed Abstract]

 46. Kliukiene J, Tynes T, Andersen A. Bostads- och yrkesmässiga exponeringar för 50-Hz magnetfält och bröstcancer hos kvinnor: En befolkningsbaserad studie. American Journal of Epidemiology 2004; 159(9):852-861.

  [PubMed Abstract]

 47. Tynes T, Haldorsen T. Bostads- och yrkesmässig exponering för 50 Hz magnetfält och hematologiska cancerformer i Norge. Cancer orsaker och kontroll 2003; 14(8):715-720.

  [PubMed Abstract]

 48. Labrèche F, Goldberg MS, Valois MF, et al. Yrkesmässig exponering för extremt lågfrekventa magnetfält och postmenopausal bröstcancer. American Journal of Industrial Medicine 2003; 44(6):643-652.

  [PubMed Abstract]

 49. Willett EV, McKinney PA, Fear NT, Cartwright RA, Roman E. Yrkesmässig exponering för elektromagnetiska fält och akut leukemi: Analys av en fallkontrollstudie. Arbets- och miljömedicin2003; 60(8):577-583.

  [PubMed Abstract]

 50. Coble JB, Dosemeci M, Stewart PA, et al. Yrkesmässig exponering för magnetfält och risken för hjärntumörer. Neuro-onkologi 2009; 11(3):242-249.

  [PubMed Abstract]

 51. Li W, Ray RM, Thomas DB, et al. Yrkesmässig exponering för magnetfält och bröstcancer bland kvinnliga textilarbetare i Shanghai, Kina. American Journal of Epidemiology 2013; 178(7):1038-1045.

  [PubMed Abstract]

 52. Groves FD, Page WF, Gridley G, et al. Kräftan hos koreanska krigstekniker: dödsundersökning efter 40 år. American Journal of Epidemiology 2002; 155(9):810-8.

  [PubMed Abstract]

 53. Grayson JK. Strålningsexponering, socioekonomisk status och hjärntumörrisk i US Air Force: en kapslad fallkontrollstudie. American Journal of Epidemiology 1996; 143(5):480-486.

  [PubMed Abstract]

 54. Thomas TL, Stolley PD, Stemhagen A, et al. Dödsrisk för hjärntumör bland män med el- och elektronikjobb: en fallkontrollstudie. Journal of the National Cancer Institute 1987; 79(2): 233-238.

  [PubMed Abstract]

 55. Armstrong B, Thériault G, Guénel P, et al. Förbindelse mellan exponering för pulserande elektromagnetiska fält och cancer hos elföretag i Quebec, Kanada och Frankrike. American Journal of Epidemiology 1994; 140 (9): 805-820.

  [PubMed Abstract]

 56. Morgan RW, Kelsh MA, Zhao K, et al. Radiofrekvenssexponering och dödlighet från cancer i hjärnan och lymfatiska / hemopoetiska system. Epidemiologi 2000: 11(12):118-127.

  [PubMed Abstract]

 57. SCENIHR. 2015. Vetenskapliga kommittén för nya och nyligen identifierade hälsorisker: Potentiella hälsoeffekter av exponering för elektromagnetiska fält (EMF):http://ec.europa.eu/health/scientific_committees/emerging/docs/scenihr_o_041.pdfAvsluta ansvarsfriskrivning, öppnades 15 augusti 2015.

 • Uppdaterad: 27 maj 2016