Holy Land Pilgrimage Crusade Festival, Priory of Salem

Sprid kärleken

HÄNDELSESINBJUDAN

Kom och följ det nationella och personliga budet att delta i Israels heliga pilgrimsfärd i april!

Följ med oss i Jerusalem. Särskilda inbjudna kommer att bli riddare vid dessa evenemang.
 
Stående som våra förfäder för varje kristen nation i världen, våra föräldrar och farföräldrar generation som djärvt och i de vanliga universiteten förkunnade vår identitet, att vi är Guds Sanna Israel. Toppuniversitet som Harvard, Princeton, Union, Yale, lärde att vår kristna nation är Guds västra och moderna Israel. Mer än 4000 böcker har skrivits om detta ämne som bara visar att de kristna länderna är Israel, och judar inte är det! Det är bara de på engelska. Så också vi måste idag föra fram hela vår tros bok (Bibeln) som vår standard (inte bara Nya testamentet, utan hela boken om Guds en och samma brud i både det gamla och det nya testamentet). Denna sanning om vårt arv som Guds moderna Israel har bara blivit utsatt för skjut i denna sista generation. Vi måste avsluta den profetiska kallelsen och utöva biblisk lydnad för att hålla de årliga pilgrimsfärderna för att samla de åldriga männen i vårt folks heliga länder. Vi vid Salem Jerusalems priory utövar våra religiösa församlingsfriheter och av kristen självbestämmande för att ha frihet att lyda Israels Guds befallningar genom att uppnå hans enfödde son Jesus Kristus, och genom den Den Helige Ande för att nå den mer och mer, varje dag av Hans gudomliga liturgier, varje sabbat, varje nymåne och befallde rena och heliga församlingar som de årliga högtiderna och pilgrimsfesterna.
 
Kom och bli en del av vår församling, ta ställning med hela Kristi kropp! (Ingen av oss är 100% lika i alla trosuppfattningar, men vi är förenade i frågor som Apostles Creed och i tillbedjan till Israels Gud vid morgon- och kvällstjänsterna. Se sidwidgeten, tillgänglig för lekmännen att dyrka tillsammans med oss från den engelska liturgin på http://christsassembly.com)

Priory of Salem, Peace Institute

Kallar och välkomnar alla medlemmar och förfrågare från Salem Priory att delta i den Heliga Pilgrimsfärden den 12-19 april 2017 (högtiden för de osyrade bröd). Detta är en av de tre årliga pilgrimsfesterna i vår israelitiska och templära ordning. De medlemmar som inte kan delta minst en gång i fyra år bör skicka en av sina delegater att samlas med oss under hans kors och under Israels och våra faders tecken, eftersom det uttryckligen befallas som "heliga sammankomster" som ska vara " utropade över hela landet i alla våra bostäder, i alla våra generationer för evigt "som" YAHWEHs högtider "och våra" heliga sammankomster "(miqra på hebreiska och ecclesia på grekiska).

Om du inte är registrerad ännu hos oss, vänligen fyll i vårt Uttalande om tro och uppförande och skicka en skannad signerad kopia till marshalofsalem@yahoo.com.

Vi kommer också att vara värd för en delegation från Gothian Imperial Knights Templar (GIKT) i Jerusalem och i Gibeon Israel.


Våra marshaler i Salem och Sion är värdar för pilgrimsfesterna i Jerusalem. Prediken av Salem leder dessa regelbundna pilgrimsfester i Jerusalem Israel och på andra heliga platser i hela kristenheten. För 2017 kommer vi återigen att hålla sammankomst för den årliga pilgrimsfesten för Unleavend Bread i Jerusalem och Gibeon.

Priory of Salem kommer att vara värd för Culdee-påsk-liturgin av Unleavend Bread från lördag 23 april - fredag 29 april 2017 på en gård nära Samuels höga plats, med bakgrunden av Nabi Samuel Park.

Närvaro sker endast på inbjudan. Vänligen kontakta marshalofsalem@yahoo.com Om intresserad.

Argent, en Cross Gules, är det längst etablerade och mest kända riddaremblemet i världen.
Detta kors, även känt som korset Saint George, och familjearmar till Josef av Arimathea, blev senare huvudtecknet för Templarriddarna.
Vårt röda kors på en vit sköld har länge tillskrivits armarna till Josef av Arimathea, vår första Culdee och den första kristna biskopen. Han hade förtjänat detta tecken, som det framgår av Bibeln, att han var den ädla som betalade för och tog bort Kristi kropp från själva korset. De flesta är överens om att han också skulle ha haft det faktiska korset, eftersom han hade varit noggrann med att sänka korset för att ta bort hans kropp.

Ingen automatisk alt-text tillgänglig.

Gotiska kejserliga riddare Mer information om de gotiska kejserriddarna på http://imperialgoths.blogspot.nl/?view=magazine till stöd för projekt för Priory of Salem, Peace Institute . Cta reda på de gotiska templarna på westerngoths@gmail.com för att ta reda på om en lokal Grand Commanderies under väljarstaterna i vårt gotiska imperium.