Att säga "Ingen politik här" är en utmaning och ett skydd av ondskan

Sprid kärleken
För dem som säger "ingen politik här". Jag håller helt med dig, jag hatar politik. Det största problemet är att folk säger vad som är ont är bra, och vad som är bra är nu ont. Det är inte politik, det är bara ondska egentligen, men nu kallar de det politik. Detta kommer från många håll och fällor. Men fällorna gör just detta för att "undergräva, stjäla, döda och förstöra" mot vanliga kristna familjer.
 
Kristi bön säger att vi dagligen måste be om inte bara brödet för denna dag utan också dagens befrielse från det onda och att hans kungarike LAGAR ska göras mer på jorden, som de görs i himlen. Tills det blir som kung Davids tid. Ber du vår Herres bön? Då sa du alla dessa ord. Kallar du det politik?
 
Jag skulle vilja berätta för dig hur det står att hans lagar kommer att bli mer och mer på jorden. Innan vi gör detta måste vi dock erkänna alla psalmer som vi sjunger dagligen som präster, 150 psalmer per månad, MINSTAL talar alla om att rädda oss från de ondes många fällor (vilket betyder verkliga aktivister av ondska att ta över, blaps och ondska som ingen kristen skulle tänka sig någonsin). Du kommer att få veta att de attackerar troende på alla sidor om du läser ordet och tror på det. Det är vad den nuvarande laglösa politiken är inställd på att göra. för dem som söker synder, de som undervisar om ondska, de som stjäl från människor etc.
 
Om du avskriver ”rättvisa” och ”ordning” och godhet som bara politik, (det har aldrig varit i samma kategori och borde inte vara). Om du bara namnger det står det att alla hånare kommer att kastas i eldsjön. Vi vill inte heller ge allt en titel och avskaffa det. Sådana cop-outs är vårdslöshet. I många länder finns det fortfarande lagar om att om din granne fastnar i leran eller är i fara och du inte hjälpte dem att bringas i säkerhet skulle du bli anklagad för ett brott. Dessa är bra lagar också från Bibeln. Att sitta i viloläge för att inte protestera mot orättfärdighet (orättfärdighet är något som strider mot Guds lagar, vanliga familjer, upphöjer ondska osv.), Så tar du sidan av dem som begår skadestånd och skador snarare än att försvara dem som stöder lagen. Och om du bjuder dem "gud hastighet" även om de gör brott mot Gud och deras hamnar, då är deras blod på dina händer och du är delägare i deras onda gärningar. Du gör dig skyldig till skadorna på alla de som deras "politik" har för avsikt att förstöra etc.
 
Sanna kristna stöder LAGEN särskilt i tider där sådan plundring och laglöshet finns i överflöd, förstör och dödar våra grannar, och när psalmisten upplyser oss ”på alla sidor”. Jag uppmuntrar dig att sjunga de dagliga psalmerna tillsammans med oss, 2 på morgonen, 2 på natten. Följ med i den vanliga keltiska liturgin på http://christsassembly.com.
 
Men "dagens politik" som drivs av mobben, korrupta politiker som Hillary etc som borde sitta i fängelse, är dock en mekanism som främst är till för ateister och kaotiska överträdare som vill gå emot de goda kristna lagarna i landet, naturen. , av naturens Gud. Att ge skydd för fler brott snarare än att skapa möjlighet för gott. Att dra nytta av att förstöra den dominerande kulturen, främja obsceniteter, främja förstörelse av familjer etc. Nu betraktas det som ENDAST politiken. Ingen bör dock förväxla detta! De tror att den enda politiken är att hjälpa till och stödja brott, etc. (som är överflödande just nu). Förtryck av våra rättigheter att göra det som är gott och lagligt genom lögner, förtal och våld. Allt som är opatriotiskt anses nu vara den enda politik som är tillåten. Att älska din kristna nation men de säger är ”förbjudet tal”. Vi måste varna för den nuvarande laglösheten, som den befaller av Gud, att "bevaka" och "varna" för "svärdet på landet" som för närvarande plundrar överallt.
Fred kommer genom lag, inte politik (ateism) som försöker undergräva nationernas lagar.
 
Lagen är tydlig, United States Code, artikel 4 avsnitt 4 gör det mycket tydligt att den agent som skapats av staterna "ska garantera varje stat i unionen en republikansk regeringsform" Vi kan kommentera här. Det sade inte demokrati, det sa en republik. Enligt juridisk definition är det en lagstiftning, inte av män eller av män. Och naturligtvis är det inte en demokrati som är pöbelstyrning.
 
Trump ser och förstår också att vi måste bli av med sådana motlagliga politiker och komma tillbaka till att bara följa lagen. Ron Paul, med slutet av Fed-rörelsen, "följ konstitutionen" och "frihet löser allt" får regeringen ur våra liv! Då kommer vi inte bara knappt att överleva utan kommer också att ha dagar av välstånd. Vi har haft många år av att våra rättigheter trampas på och samhället förstörs av ett ondt system som har gått emot de grundläggande artiklarna i nationen, Amerikas första konstitution och de första 300 åren (innan Storbritannien hävdade allt) sa att vi gjorde en "evig union" Den unionen är dagens samma union. Det var konstitutionen för varje stat, och under hela den tiden, med texten att vår PERPETUELLA förening var för ”främjandet av Jesu Kristi kungarike och upprätthållande av evangeliets renhet”. Eftersom detta skrevs i Connecticut, som den första staten och "Confederation Articles" där, fick Connecticut namnet "Constitution State". Det blev lag och rättslig grund för Amerika att en dag förklara oberoende utan att underkasta sig någon världsmakt.
Som varje lag har svurit att ”skydda och försvara konstitutionen”, lagen och våra konstitutionella rättigheter. De som bryter mot lagen ska ställas inför rätta. Dagens politiker är emot den rättvisa som ska sökas när skador och brott har begåtts. Men med politik straffar de dem som inte har gjort något fel. De attackerar och såras med stora skador, de vanliga kristna familjerna som "SVARNAR ALLEGIANS, SOM EN NATION UNDER GUD". Det är i ett nötskal dagens politik. Det straffar dem som har goda avsikter och bara följer de grundläggande lagarna i landet som alla hålls ansvariga för att följa. Saker som ”ljuger inte, stjäl inte, död inte, etc”. Om de gör dessa brott, har du vittnen att fånga dem i handling och ställa dem inför rätta etc. Pastorer arresteras, skolor stängs av för att inte undervisa transgenderism för 5-åringar och människor övertalas för att ha god avsikt att följa sina Kristna och andliga övertygelser för att hjälpa sin nästa. Även i extrema fall som när en sådan granne skadades är det fortfarande en omvänd anklagelse oavsett hur bra personen var. Nu är det bara enföljande förföljelse mot kristendomen i första hand. Ska de bli förlåtna? Ja naturligtvis, EFTER att överträdarna har erkänt att de bryter mot lagen (Guds lag är den högsta lagen i landet), bör de visa barmhärtighet. Men vad dagens politik gör är att bara skydda brott mot religiös förföljelse. Detta är dock inget nytt. I många generationer har folket varit tvungen att dagligen be för hans befrielse. Må Kristus rädda oss och hjälpa oss! Vi har seger genom alla förföljelser, till dem som kommer att vara kloka som ormar och milda som duvor. Religiös förföljelse tolereras inte i vår kyrka. Mer om denna skadliga diskriminering riktad mot kristna och ytterligare artiklar nedan: Tro - Kristusförsamlingens väktare

Du kanske också vill läsa om “True Shame and True Honor definierad av Gud ”, i vår artikel och mp3-predikanPath of Restoring Honor

”Den som därför ska skämmas för mig och för mina ord i denna äktliga och syndiga generation; av honom skall också Människosonen skämmas, när han kommer i sin Faders härlighet med de heliga änglarna. ” (Markus 8:38)

Dagens sabbatsbibelstudie handlade om ”Återställa ära” och Guds stora väg som alltid har fungerat.

Att samlas på de hedervärdiga platserna vid de tre pilgrimsfesterna är ett grundläggande krav från Gud.

YAHWEH Israels Gud skrev med sitt eget finger budet att återställa ära åt din far och mamma, i en tid av vanära. Det enda budet som kommer med ett löfte om välsignelse att leva länge på jorden.

Vi måste följa den modell som Gud lade fram för att be för återställandet av äran på landet. Vi med otroliga andra församlingar associerade och oassocierade samlas vid dessa tre pilgrimsfester under Israels Ensign och Banners. Också under symbolerna och heraldiska emblem i vår fars hus som YAHWEH befallde de sanna israeliterna (observera att inga judar har någon heraldik, bara de sanna israeliterna har detta bibliska bevis på sin sanna identitet).

klicka här för att lyssna på mp3 “Path of Restoring Honor” *