Visdom från våra äldste, i 400 år är Amerika en nation under Gud

Sprid kärleken
I den här videon hör vi stor visdom från våra äldste för vår ungdom. Jag vill lyfta fram orden där de sa, "Amerikanska regeringen (under Gud) har arbetat i över 400 år!", Och se min kommentar om hur det var under Kristus som vår "eviga" UN-ENDING union under Gud som är fortfarande i existens idag!
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=8op1VGu-nvY[/youtube]
Sedan 1639 började Amerikas första konstitution definiera vår ”eviga / oavslutande union” som endast under Gud. Det är samma union som det hänvisas till i dagens konstitution, som alltid har varit "under Gud". Detta kopierades till alla statliga valkretsar, såväl som kolonins gemensamma artiklar för konfederation (ursprunglig union under de första flera århundradena av den amerikanska regeringen. (Covenant America). Texten till denna "eviga UN-ENDING-union" lyder: "vår regering är för ett mål, främjandet av Jesu Kristi kungarike och upprätthållande av evangeliets renhet ... och medan vi lever omfattas av människor i flera nationer och konstiga språk som hädanefter kan vara skadliga för oss eller vår efterkommande ... ”Denna text kallas” evig förbund ”, och gjordes enbart för vår mycket separata / heliga efterkommande, gjord i YAHWEHs namn (och hans son Jesus Kristus). Så det är bindande i vår regering idag som en nation under Gud, eftersom det också är skrivet på vår valuta och hur vi skriver datumen i år ("vår Herres år", "AD :, etc). Samma familjer som undertecknade dessa grunddokument (när det inte fanns något avtal med Storbritannien) utbildades vid universiteten som Princeton, Union och Harvard, där de vid dessa universitet undervisade alla studenter Bibeln, och i de vanliga läroböckerna lär det att Amerika är det ”västra och moderna Israel av Gud”. Israels Gud har sagt att han alltid tänker på sitt förbund. Det finns ett återskapat Israel av alla tolv stammarna bara i ett land, USA. Så vi påminns om att YAHWEH alltid kommer ihåg hans förbund och hans sanna Israel av de kristna israelitiska nationerna som har förblivit gift med Gud genom Sonen de senaste 2000 åren. Vi har bevisen för hur Gud välsignar våra nationer framför alla andra nationer på jorden och de många förbunden. Även förbund om att om vi går vilse, straffar han våra nationer som en kärleksfull Fader som kommer att försöka rädda oss från evig fördömelse. Och när våra nationer ångrar sig och kommer tillbaka till honom förlåter han oss, ger våra länder en ny chans att skapa en ny regering etc. Endast i Amerika har en sådan teokratisk lag avbalanserats där alla tolv stammarna hade sann frihet för alla medborgare. Endast jämförbar kanske med Storbritannien under Magna Carta-rättigheterna, som var en förlängning av dansk lag, allt upprätthållet av barons svärd, vilket höll kungarna ansvariga (ungefär som de lagar som beskriver vår andra ändring idag, som för frihet och oberoende av varje stat, etc). När vi gör reformerna skyddar Gud oss och ger oss en ny chans. Jag tror att hans kvarleva äntligen har fått nog av straffen och ångrar sig. OM AMERIKA KOMMER HELIG / SEPARAT IGEN, kommer det att bevisa omvändelsen. Då kommer ordningen att återställas. Trumps mur är en start i den riktningen av ånger. All den förödmjukelse som Trump-anhängare har genomgått kan vara ett bevis på att vi har varit på våra knän omvända. Vi har stått upp för sanningen även om det har förekommit förföljelse. De amerikanska väljarna har gjort detta känt.
Vissa människor försöker gräva citat från slutet av 1700-talet där de tror att några av grundarna inte var så kristna som man skulle tro. Men de glömmer alla att unionen inte grundades vid början av 1800-talet som den nuvarande radikala vänsterpolitiken förespråkar. (Det är inte heller det ännu nyare brittiska företaget, District of Columbia, etc). Unionen har verkat "under Gud" i 400 år. Den eviga föreningen bildades 1639 (utan trohet mot världsmakter) och texten som antogs av alla kolonier var att unionens enda mål var "främjandet av Jesu Kristi rike och upprätthållande av evangeliets renhet". Senare alJag har antagit klausuler om teokrati. Den nuvarande konstitutionen garanterar bara dessa staters rättigheter, och det hänvisar till vår ursprungliga fackförening från 1639 som jag citerade dig, inte för att ta bort den utan för att göra den perfekt. Evig betyder oändlig. Som det står hade våra "Artiklar från den eviga konfederationen" inget annat syfte än kristendomen. Kom ihåg att det är den rättsliga grunden för vår union och regering att existera utanför andra regeringar som brittiska etc. Kom också ihåg att det är evigt.
Gå med i Rikets meddelande idag! Se Talkshow-widgeten på höger sida.
Om du gillade den här artikeln kanske du vill läsa: Att säga "Ingen politik här" är en utmaning och ett skydd av ondskan *väldigt viktigt*

eller

Trump är den mest ödmjuka och goda mannen för Amerika och för mänskligheten

eller

Glastonbury Apostolic See Gav America Independence, Snabb sammanfattning:

eller

Evig union av konfedererade suveräna stater - FINANSERA VÅRA ANNONSER VÄNLIGEN