Hälsningar till AOCC Holy Synod

Sprid kärleken
Brev levererat och läst vid biskopens råd (Holy Synod) i den amerikanska ortodoxa katolska kyrkan, Western Rite Metropolia.
Hälsningar till alla som har samlats för AOCC Holy Synode den 14 oktober 2016. Jag ber att de gemensamma målen kan vara som vår kung hade sagt till oss "sök först hans kungarike och rättfärdighet" och som han bad oss att be för sitt kungarike att komma och göras på jorden. Jag ber YAHWEH göra våra kolleger till heliga genom förnyelsen i gudomliga tjänster. Må AOCC vara ett förnyat fartyg den här säsongen för att utmätta smörjningen mer i alla våra inflytningsregioner. Om jag kunde ha varit där personligen skulle jag vilja presentera eller lägga fram ett ärende för lekarna att delta mer i de dagliga tjänsterna. Som för närvarande uppmuntrar den anglikanska kyrkan (även om den inte är så konservativ som den en gång var) alla medlemmar att sjunga morgon- och kvällsalmerna i hemmet eller i kyrkan varje dag (som en del av gudstjänsten). Vi har integrerat några av dessa resurser i vår app. Som Western Rite AOCC förstår den engelska liturgin (1549 bok av vanlig bön) är en ättling till Sarum Missal enligt kriterierna som fastställdes av Rysslands heliga synod 1907. Denna liturgi har kompletterats med material från Sarum Missal, Gothic Missal, York-ritual och 1718 skotsk icke-jurymedlemskap. En epikels från den gotiska missalen ingår. 
Jag menar inte att uppmärksamma min partiskhet för den engelska liturgin, utan att leta efter en yta för mer för att skörda andligt av att sätta sina dagar och kvällar rätt i de dagliga bönerna. Detta går från antiken. Det finns naturligtvis också komplikationerna i de äldre versionerna av denna liturgi. Detta tycker jag också borde vara vid rätta dagliga tider. Morgon (middag valfritt) och solnedgång. Vi har också appar som vi kan kombinera alla för praktisk användning för prästerna och lekarna. Tillsammans med alla delar, Psalm, Dagens samlingar, lektionerna, etc.
 
Denna liturgi är inte heller begränsad till den anglikanska, den amerikanska ortodoxa västra ritualen, den enade reformerade kyrkan, presbyterianerna och de nederländska reformerade. Till och med den mest separatistiska "Kongregationalist Church" har hållit denna ritual från 1645 till idag (nyligen under "Congregational Federation" som har försökt återupprätta den mer ortodoxa versionen av valören). Flera av de viktigaste universiteten i Amerika grundades som Congregationalist Bible Colleges. Denna ordning för tillbedjan visas slutgiltigt som det mest amerikanska och kristna sättet. För detaljerad information om sådan användning, få boken ”Frihet eller ordning ?, Eukaristisk liturgi på engelska kongregationalism 1645-1980”.
Jag kommer att publicera mer om detta område för att nå och uppmuntra andra i praktisk användning och många fördelar med de gudomliga tjänsterna. Huvudmorgon- och kvällstjänsten kan göras i hemmet, minus Absolution och Eukaristin. Jag ber om dina böner i denna uppgift för att uppmuntra fler hem att delta i den dagliga tjänsten. Naturligtvis måste många få råd om att vara balanserade på detta område och inte ta på sig för mycket än de kan hantera. Åtminstone Herrens bön vid hans tider (morgon, kväll och middag) för att börja och arbeta sig uppåt. 
Jag uppmuntrar alla vid AOCC Holy Synod att fortsätta i tron och veta att YAHWEH är en belöning för dem som flitigt söker honom. 
Må YAHWEH välsigna er alla
+ Abp Stephen Michael K.
Ortodox kyrkans kyrka, AOCC - WRM