Upptrappning av spänningar i Syrien mellan USA och Ryssland.

Sprid kärleken

 

 Ryssland utfärdar nya "Engageringsregler" i Syrien: Alla flygplan som hotar den syriska armén kommer att skjutas ner (USA / Turkiet / Israel i hårkorset!)

 

Efter att USA och ”Koalition” -flygplan attackerade Syriens armépositioner “av misstag” - som dödade 62 och sårade över 100 syriska soldater - säger Ryssland att nästa misstag kommer att vara pilotens sista, eftersom nya Engageringsregler nu gäller.

För två dagar sedan, den 17 september, bombade USA-ledda koalitionsstrålar syriska regeringsstyrkers positioner nära den östra staden Deir ez-Zor, dödade 62 trupper och "banade väg" för militära islamiska stater, berättade den syriska arméns generalkommando till statlig tv.

Bombningen ägde rum på al-Tharda-berget i regionen Deir ez-Zor och orsakade olyckor och förstörelse på marken, rapporterade Syriens officiella SANA-nyhetsbyrå på lördag.

Sextiotvå syriska soldater dödades och över 100 skadades i luftangreppet av den USA-ledda koalitionen, sa Rysslands försvarsministeriums talesman, generalmajor Igor Konashenkov, med hänvisning till information från det syriska generalkommandot.

Det ryska försvarsdepartementet sa att flygplanet som utförde bombningarna hade kommit in i det syriska luftrummet från Iraks territorium.

Fyra strejker mot syriska positioner utfördes av två F-16-stridsflygplan och två A-10-stödflygplan, tillade det.

"Om luftangreppet orsakades av fel koordinater för mål än det är en direkt följd av den envisa oviljan från den amerikanska sidan att samordna med Ryssland i sina handlingar mot terroristgrupper i Syrien,"Konashenkov betonade.

Försvarsdepartementet bekräftade också en rapport från SANA att en offensiv för Islamiska staten började direkt efter att Syriens armépositioner drabbades från luften.

”Omedelbart efter koalitionsplanens flygattack inledde militanta Islamiska staten sin offensiv. Häftiga strider med terroristerna pågår för närvarande i flygplatsområdet där humanitärt bistånd för civila under en lång tid fallskärms ut, ” Sa Konashenkov.

Tidpunkten för ISIS-attacken, som kommer inom sju minuter efter USA: s luftangrepp mot den syriska armén, har lett till att vissa har dragit slutsatsen att USA tillhandahåller lufttäckning för ISIS-terrorister!

Det syriska generalkommandot kallade bombningen en ”allvarlig och uppenbar aggression”Mot syriska styrkor och sa att det var”avgörande bevis”Att USA och dess allierade stöder IS-militanter.

Enligt en nyhetssläpp från det amerikanska försvarsdepartementet utförde koalitionens luftfart stridsuppdrag i Deir ez-Zor på lördag.

"Vi är medvetna om rapporterna och kontrollen med Centcom och CJTF (Combined Joint Task Force)," sa Pentagon till RT.

Det amerikanska centralkommandot har senare utfärdat ett uttalande och säger att det inte hade för avsikt att rikta sig till syriska regeringsstyrkor nära Deir ez-Zor.

”Syrien är en komplex situation med olika militära styrkor och milisar i närheten, men [koalitionen skulle inte avsiktligt slå en känd syrisk militär enhet,” uttalandet läst.

CENTCOM lovade att strejken och omständigheterna kring den kommer att ses över "För att se om någon lektion kan dras."

En icke namngiven amerikansk militärtjänsteman sa till Reuters att han var det "ganska säker" att målen som slogs i USA-ledd koalitionsflygattack på lördag hade varit syriska styrkor.

Enligt tjänstemannen utfördes bombningarna i Deir ez-Zor med hjälp av amerikansk underrättelse, som samlades i flera dagar.

USA säger att dess attack stoppades så snart Ryssland meddelade den amerikanska sidan att de hade slagit den syriska militären, tillade han. Men det passar inte fakta.

Enligt både ryska och syriska armérapporter fick de amerikanska strålarna upprepade gånger höra att de attackerade fel sida men fortsatte att attackera tills flygplanen "målades" av ryska S-300 luftfartygsmissilsystem. Det var först efter att yt-till-luft-missilen låstes på flygplanet att de avbröt attacken.

 

FN: s SÄKERHETSRÅD MÖTLIGA DEBAKERING

Efter attacken sa USA till Ryssland och Syrien att de skulle undersöka hur detta "misstag" hände och rapportera tillbaka. Ingen rapport kom. SÅ begärde både Ryssland och Syrien - och beviljades - ett nödmöte i FN: s säkerhetsråd i syfte att USA förklarade varför det attackerade den syriska armén.

Mötet sammankallades under helgen, men i stället för att ge en förklaring, stod USA: s ambassadör i FN, Samantha Powers, upp och gick ut ur mötet! Ingen förklaring kom från USA.

Efter detta misslyckande med att förklara sig lämnades ryssarna och syrerna för att dra slutsatsen att USA: s attack var avsiktlig. Moskva citerade strejkerna, som gjorde det möjligt för Islamiska statens krigare att kort överskrida en syrisk arméposition nära Deir al-Zor flygplats, som bevis för att USA hjälpte jihadistmilitanterna.

”Vi når en riktigt skrämmande slutsats för hela världen: Att Vita huset försvarar Islamiska staten. Nu kan det inte finnas några tvivel om det, ”

 

Nyhetsbyrån RIA Novosti citerade ryska utrikesministeriets taleskvinna Maria Zakharova.

Om USA och dess "koalition" faktiskt täcker för ISIS, är slutet för det nära. Ryssland utfärdade nya regler för engagemang idag och instruerade sina flygvapen och yt-till-luft-missilbatterier att de ska skjuta ner alla flygplan som hotar den syriska arméns styrkor.

Så nästa ”misstag” av en amerikansk pilot kommer sannolikt att vara det sista misstaget som piloten gör. När S-300-luftfartygsmissilsystemet "låses fast" på ett flygplan finns det ingen flykt och inget försvar. Systemet kan inte fastna och dess missiler kan inte luras av fläckar eller agnar. En S-300 kommer absolut, positivt, att slå och döda alla flygplan som den skjuter mot.

Detta är också dåliga nyheter för Turkiet, som också har trupper och flygplan som arbetar i Syrien utan tillstånd. Om ett turkiskt flygplan attackerar en syrisk arméenhet kommer det också att skjutas ner.

Israel är också i trubbel med dessa nyhetsregler för engagemang. Israel har skickat det israeliska flygvapnet för att slå till områden på den ockuperade Golanhöjderna - officiellt syrisk territorium. Israelska jets kommer nu att skjutas ner om de attackerar en syrisk arméposition.

 

 

USA: s massmedia är tysta som krigsväv

I två år har de amerikanska massmedierna nästan varit tysta om USA: s aktiviteter i Syrien. Massmedierna har inte förklarat för den amerikanska allmänheten att förekomsten av amerikanska styrkor i Syrien INTE Auktoriseras av den syriska regeringen eller av FN.

På samma sätt har massmedierna inte informerat den amerikanska allmänheten om att USA upprepade gånger har vägrat att samarbeta med syriska och ryska militära ansträngningar för att attackera ISIS-terrorister, även om Obama-administrationen hävdade att USA: s syfte för att vara i Syrien var just det.

Massmedierna misslyckades återigen att rapportera att USA attackerade den syriska militären för två dagar sedan och har inte lyckats rapportera denna nya situation med ryska regler för engagemang i Syrien.

Vad detta betyder är enkelt: Nästa gång USA attackerar den syriska armén kommer det attackerande flygplanet att skjutas ner. När det händer kommer USA att skrika "Vi har attackerats av ryssarna" och använda det för att starta ett krig.

När krig bryter ut kommer det amerikanska folket att vara helt omedvetet om hur eller varför detta hände, och kommer att bli blindsides av den hemska verkligheten att vi i USA startade det - och vi i USA är de som har fel .