De skytiska goterna, de sanna israeliska kungarikena som utgör grunden för all europeisk adel och rätt att härska

Sprid kärleken

Skyterna kallades alla goter och goter alla kallade skyter, (jag har många citat från Steven Collins bok om detta under deras olika namn Getai / Geats. Visigoths, Ostrogoths, etc). Här är ett urval. Du kan beställa hans fullständiga bok på http://www.stevenmcollins.com/. Beställ också från oss boken "Uncovering the Mysteries of Your Hidden Arv", bara Kontakta oss.

Goths övergripande är nu koncentrerade i namn som Gads stam som använde namnet Goths mest. Men goternas adel är hela Juda precis som det står att Juda skulle vara bland alla stammarna med salvonscepten. Detta betyder inte nödvändigtvis att de alla kommer att vara av den Davidiska grenen av Juda, utan en yngre Juda gren (eller ROOT of Jesse).
Till och med skotten påstår sig vara skyter i Abroath-deklarationen. Jag tycker att det är en viktig länk för att identifiera Israel mellan den skytiska tiden och det senaste årtusendet.
Vi har också LA Waddells historia som kallar oss alla goter och TROY / Mindre Asien hela det forntida landet ODIN (se kartan nedan). Du kan ladda ner hans hela bok här http://christsassembly.com/literature/The-Phoenician-Origin-of-Britons-Scots-Anglo-Saxons-1924-1st-edition - Copy.pdf. Haberman hjälper oss verkligen att vara tydliga på termen "kaukasiska" / Cacasus Mts of Asia, etc i hans bok "Tracing Our Ancestors". Det är tydligt, namnet på vårt folk, det står på våra ID-kort "kaukasiska" eller från CAUCASUS OF ASIA "om du tittar på någon karta du ser är samma gamla plats (nära Israel, och där de tolv stammarna förmodligen försvann ) där de forntida skotten hävdade att de ursprungligen hade fått evangeliet. Du kan också beställa den boken från oss, bara Kontakta oss. Vi har mer än 2000 andra böcker som du kan beställa som bevisar att israeliterna i Bibeln finns som den primära bestånden av de kristna nationerna i förbundet. 
Thor och Odins första ariska nation av goterna

Thor och Odins första ariska nation av goterna

Kung Gaut (Gapt) (även kallad Geata / Greata) "Fader till Gauti" är Kung av trojaner i släktregister för många nationers kungar. Han är mest erkänd som far till goterna. Se hans allmänt bekräftade släktforskning nedan. Inklusive Beowa (Beowulf) och många andra väl bekräftade i många källor.
Dessa länkar är viktiga för våra gotiska stammar. Jag är i kontakt med prästerna och biskoparna i den gotiska antiken, mer info: https://en.wikipedia.org/wiki/Metropolitanate_of_Gothia. De vet att de är israeliter och håller sabbaten. De vet vem som är vem och inte heller är en del av KGB: s ortodoxa kyrka i Ryssland, men kyrkan ordinerade ledare som åkte till katakomberna under de tidiga bolsjevikiska och sovjetiska förföljelserna, känd som den sant ortodoxa kyrkan. Den gotiska staten jobbar på att återupprättas där på Krim. Så vi har ett ganska nätverk som skulle distribuera det över Europa, Ryssland och alla andra som vill komma tillbaka till våra sanna ortodoxa rötter.
De gotiska nationerna 485. Som hämtat från Goths History av Bradley.
Karta över gotiska nationer

Karta över gotiska nationer

Bild bifogad: Belgae var en gotisk stam och talade ett språk som hög- eller lågnederländska.
Belgae en gotisk stam

Belgae en gotisk stam

De moderna flamingarna, etc. är antingen ättlingarna till Belgae, eller så är de inte det. Om de är det, var Belga onekligen en gotisk ras; och om de inte är det, måste en gotisk nation ha kommit till Nederländerna sedan Caesars tid, och så helt besatt landet, att det inte finns ett spår av den keltiska language kvar i det: en sak som inte är mycket trolig, för goterna som invaderade Italien, Frankrike och Normandie planterade inte sitt språk där; Inte heller utdrev saxarna helt walesarna och gälerna från de brittiska öarna. - Barnes - Historisk krönika. (Karta över Frankrike eller Gallien i antiken (1657) - av Jan Jansson))

Mer kompletta Migrations of the Goths Map-affisch: 

Omfattande karta över gotiska nationer. Goternas migration.

GOTENS MIGRATIONER Om någon är intresserad av att få denna grafik i större format kontakta oss. Det är 12 × 18 ″ på tjockt affischpapper.

 

Läs mer om Migrations of the Goths and Celts

 

GOTHIAN JUDAH LINE: (Observera att det bara är en JUNIOR, icke-Davidisk linje, medan de högre linjerna är i Irland och Skottland, med Davidiskt blod, se för de andra linjerna listade i ordning efter Primogeniture förstfödda från vänster till höger i åldern på den förstfödde Judas avlidna, som styr över de viktigaste stammarna över hela världen): http://www3.telus.net/hallshome/royalty/pedadam.htm
Här är den främsta gotiska linjen:
*** TROJANSTAT ***

GOTS KONGE
Dara (Darda, Dardaius AKA Jupiter * också far till Hercules, Spartans. 1Kungaboken 4:31)
Erichthonius Illium King of Acadia
Ilos (Ilus, Illes) King of Troy
Laomendon (Iaomedon) King of Troy, * ackrediterad som en spartansk ledare
Kung Tithonus av Troja
Mennon King of Trojans [King of Troy]
Thor (Tror) kung av trojaner
Vingener (Loridi) kung av trojaner
Hloritha kung av trojaner
Einrida King of Trojans
Vingethorr kung av trojaner
Vingener King of Trojans
Modi King of Trojans
Magi (Mage) kung av trojaner
Seskef (Sechif) kung av trojaner
Bedwig kung av trojaner
Hwala (Hivala) kung av trojaner
Athra (Atbra) kung av trojaner
Itrmann kung av trojaner
Heremoed kung av trojaner
Sceaf (Skjoeld) Trojans kung
Bjaed King of Trojans
Scealdea (Sceaf) Trojans kung
Beowa (Beowulf) kung av trojaner
Tecti King of Trojans (hälsade troligen St. Paul vid Troas)
Greata King of Trojans (även kallad Gaut, Gapt, Geata / Greata “Gautis fader”)
Kung Godwulf av trojaner
King Flocwald (född 110 AD Asgard - Östeuropa)
King Finn (född 160AD Asgard - Östeuropa)
Freothalaf (Fredulph) född 190AD Asgard - Östeuropa)

*** SVENSKA GOTH STATE ***
King Sigge (Odin) Fridulfsson (född 210 Asgard)
Kung Njord I av Sverige
Kung Fjolnir Yngvi-Freysson Sverige
Kung Svegdi Fjolnnarsson Sverige
Kung Vanlandi Svegdasson Sverige
Visbur Vanlandasson King i Sverige
Domaldi Visbursson kung i Sverige
Dyggvi Domarsson King i Sverige
Kung Dag Dyggvasson
Angi Dagsson King i Sverige
Alrek Agnasson King I Sverige
Jorund Yngvasson kung av Uppsala
King Aunsson “The Aged” “Ani”
Kung Egil Aunsson
Kung Ottar “Vendilkraka” Egilsson
Kung Adils av Uppsala
Kung Eystein av Sverige
Kung Ingvar den höga
Kung Skira Ingvarsson

*** DANSK-SVENSKA-KIEV RYSKA ENGELSKA EMPIRE ***
King Radbard Skirasson King of Garderikke (Ryssland)
Kung Randver Radbardsson
Kung Sigurd Ranversson = Aldhild, Gandolfdotter
Kung Ragnar “Lodbrok” Sigurdsson
King Sigurd “Snake-Eye” Ragnarsson
Knud Hardeknut från Northumbria Sigurdsson
Gorm Geva Knudsson, kung av Danmark
Harald Bluetooth Gormson, kung av Danmark
King Sven Forkbeard
Knut den store, kung av England och Danmark

Harold Harefoot, kung av England (den sista gamla ortodoxa kungen av England, nya brittiska ortodoxa och kyrkan i Culdees segrade därefter, men ofta under förföljelse.) Fler referenser på linjen http://houseofnott.blogspot.nl
För mer information om deras prästerliga och ädla efterträdare, och hur de grundade Amerika, sök vår webbplats på de ursprungliga artiklarna från Confederation från 1639.