Glastonbury Apostolic See Gav America Independence, Snabb sammanfattning:

Sprid kärleken

SAMMANFATTNING om hur Amerika fick sin första självständighet 1639 och de andligt viktiga sanningarna angående suveränitet i förbund: 

Ärkebiskop Parker, den första ärkebiskopen av Canterbury under drottning Elizabeths regering, lovade i sitt brev till Calvin, angående förslaget om en union mellan alla protestanter, och påminde honom om att Englands kyrka skulle ”behålla hennes biskopsrätt; men inte som från påven Gregorius, som skickade munken Augustin hit, utan från Josef av Arimathea. ”

Över ett dussin internationella stadgar bekräftar Glastonbury suveränitet både civilt och kyrkligt över alla de länder som ägs av de härskande prästerna. Dessa länder är juridiskt erkända som de första länderna av de tolv hydrerna som ges till Josef av Arimathea. Genom tiderna stod också Rom mot alla anspråk och enades om att Glastonbury har rätt att aldrig vara under någon biskop. Detta och många andra rättigheter garanterades ständigt för efterföljande munkar och präster i hebreiska traditioner som uppfyller Guds ord. Endast en prästmunk John Nott vägrade att underteckna Henry VIII: s överhöghet och väckte officiell protest till drottning Elizabeth som garanterade arvet de stadgade rättigheterna till hans efterträdare.

I den första generationen därefter upprättade domare John Nott gränserna för landet Glastonbury i Connecticut (som övervakare och kallade dem Glastonburys land) 1653, och han framkallade Glastonburys milis. Detta är allt i officiella register från hans hand. Han var överdomare vid Amerikas äldsta suveräna domstolshus i Wethersfield Connecticut (det äldsta i Hartford-området), där Amerikas första konstitution utarbetades, vilket gav namnet Connecticut "konstitutionstillståndet".

Vid hans domstol utarbetades och förbundet att hans stat och senare alla ytterligare stater antog den (ursprungligen utan någon trosbekännelse för någon monarki) följande definition av vår union: Medan vi alla kom till dessa delar av Amerika med ett och samma ändamål och mål, nämligen att främja vår Herre Jesus Kristus kungarike och att njuta av evangeliets friheter i renhet med fred. och i vår bosättning (genom en klok försyn av Gud) är vi mer utspridda över havets kuster och floder än vad som först var tänkt, så att vi inte enligt vår önskan enkelt kan kommunicera i en regering och jurisdiktion; och medan vi lever med människor i flera nationer och konstiga språk som hädanefter kan visa sig skadliga för oss eller vår efterkommande . ” (Observera att vissa stater använde en förkortad version, men detta är texten i de ursprungliga artiklarna från PERPETUAL Confederation.)

Den enda grundaren av Glastonbury i Amerika var efterträdaren till gamla Glastonbury. Han var domare och militsergeant John Nott. Han besegrade många vilda ndianer när de var mycket mindre än. Han bedömde området i årtionden längre och lämnade sin domstolsposition till sina efterträdare. Familjearvingarna från Nott har framgångsrikt ledt framöver på toppen av den amerikanska försynen mot Guds västra och moderna Israel. Vi ser slutet på Amerika och dess undergång glömmer alla vad det betydde när dagens konstitution säger "det är för att unionen ska fullbordas". Många har glömt vårt kristna arv som kallades "den eviga konfederationen" (eller unionen) enligt ovanstående text med kursiv stil.

Priory of Salem, tillsammans med den ortodoxa kyrkan i Culdees, och Kristi församling över hela världen arbetar nu på gamla Glastonbury i England för att få tillbaka de brittiska israeliska böckerna till en bokhandel på platsen och så småningom tillbaka till det civilt erkända klostret. byggnader. Hundratals böcker på Glastonbury kan finnas i Abbey-biblioteket och bokhandeln, men alla kristna böcker har nyligen tagits ut och ersatts med böcker om trolldom. Förra veckan hjälpte pastor Stephen M våra Glastonbury-präster som dagligen bor och presterar runt platsen och tor för att återupprätta den ursprungliga tron i länderna. Vi tog steg för att säkra den nya bokhandeln för området. Vi tror att den ursprungliga kristna sanningen kommer att sprida allt ont som de gör på platsen. Vi vet att Gud har lovat att det kommer att finnas ett stort vittnesbörd om hans kungarike innan slutet kommer. Dina donationer kommer att gå mot det. Låt oss inte sopa bort minnet av kristendomen på jorden.

Eftersom kristendomen var "ett mål" för unionen (den eviga unionen (oavslutande) som "fulländades" i den senaste konstitutionen och lag om rättigheter) borde vi återfå vår sammanhållning för att fortsätta lagligt och ordnat i den. Detta är den enda stadgan som gav oss rätt att skilja oss från alla världsmakter. Alla som verkar utanför denna eviga kristna union arbetar i en annan regering som inte har något att göra med regeringen som verkar i Amerika.

 

Mer information:

 

Ärftligt ledarskap av stam och kyrka

ortodox-kyrkan-banner-ny

Ärftligt ledarskap i keltiska (Israel nedstammade) nationer Följande text är från sidorna 176 till 180 från “The Celtic Church in Britain” av Hardinge. Bibliografi ingår i följande utdrag. DE ärftliga ledarna Grundaren eller den heliga mannen som det ursprungliga beviljandet av mark hade gjorts till kallades skyddshelgon [...]

DE IRLÄSA PÅKONKARNA FÖRMÅLER BRITANIEN

irländsk-flagga-ie_1798b

DE IRLÄSA PÅKARNA FÖR FRÅN BRITTENSKA HÄRARE (fullständig förhandsvisningstext från boken ”Irish Wisdom Preserved In Bible And Pyramids”) Hela artikeln: ”THE IRISH POPE-KINGS FORMERLY THE RULERS”: EN SKRIVARE I ENCYCLOPAEDIA BRITANNICA, i artikel om Irland, ger en mycket adroit presentation av när och hur skotten (irländare) konverterades till kristendomen. Han verkar […]

”Spread of the Culdean Church” gratis kapitel från “Scottish Nation's History” eller The Celtic Church (The Three Volumes) History: History of Civilization From Pre-historical Times to Medieval Times.

Gratis förhandsgranskning av kapitel: KAPITEL XXVIII SPREAD