Interaktiv uppdaterad karta över islamiska terrorattacker i Europa 2014-2016

Sprid kärleken
Den enda uppdaterade kartan över europeiska islamiska terrorattacker som hittades online!
De Priory of Salem, Peace Institute har skapat den mest uppdaterade kartan över islamistiska terrorattacker i Europa under de senaste två åren. Kartor som dessa finns helt enkelt inte någon annanstans. Detta kommer att uppdateras regelbundet och utökas. För ytterligare attacker som visar sig saknas under det senaste året, skicka dem till marshalofsalem@yahoo.com. Detta kan vara till hjälp för turister och de som är intresserade av säkerhet. Det hjälper också till att tydliggöra den nuvarande situationen och jämföra hur Europas nuvarande strategi har fungerat.

Se den interaktiva versionen här: Islamiska terroristattacker i Europa 2014-2016

Karta över de senaste två åren av islamiska terrorattacker i Europa. Officiellt säger EU att det inte finns någon trend eller samordnat arbete. När soldaterna gör dessa attacker efter att ha publicerat en trohet mot ISIS säger våra så kallade EU-myndigheter att det bara var någon som agerade självständigt utan att vara under ISIS-arméns befälhavare. Detta är den enda uppdaterade kartan över europeiska islamiska terrorattacker du kan hitta online. De falska makterna som försöker ljuga, dölja och täcka över dessa attacker. Bevisen övervinner. http://christsassembly.com/2016/07/interactive-updated-map-of-islamic-terrorist-attacks-2014-2016/
(Detta är bara bombningar och massskott i islams namn. Massvåldtäkter från mer än 100 flickor som i Köln läggs fortfarande inte till på den här kartan). Om ytterligare attacker visar sig saknas under det senaste året, vänligen maila dem till marshalofsalem@yahoo.com. Detta kan vara till hjälp för turister och de som är intresserade av säkerhet. Det hjälper också till att tydliggöra den nuvarande situationen och jämföra hur Europas nuvarande strategi har fungerat. Det finns ett behov av en sådan högnivåvyskarta, så vi har skapat den.
Uppdaterad karta över muslimska terrorattacker i Europa.
GOOGLE.COM