EU: s flyktingvåldtäkter ökar om inte nationell omvändelse av synd uppstår - den goda lösningen

Sprid kärleken

Kära vänner, På webbadressen nedan hittar du en video som jag gjorde om den goda lösningen på våldtäktskrisen. De regelbundna nyheterna säger bara i en stad i Köln att 1 000 migranter deltog i våldtäkterna. Jag tror på dig att vi kommer att klara av att bevittna hans fiender som hans fotpall och tills varje knä böjer sig och varje tunge bekänner att Jesus Kristus är Herre (på originalspråket "Yahshua är YAHWEH"). Låt oss inte skylla någons tro, det är faktiskt i de nationella konstitutionerna för de flesta islamiska stater som våldtäkt är ok, så länge kvinnan inte har på sig en sjal eller ensamkommande. Det är nationell lag. De får också åtminstone böter efter att ha våldtagits. Dessa nationella lagar är inte bara en ”ideologi”, och det är kontraproduktivt att leka med deras teologi. Håll dig bara med lagarna och vad är de accepterade kulturella normerna för de 10 miljoner som har gått in de senaste åren (och de 40 miljoner som mobiliserats 2015 för att komma in i Europa). +++ Rev Stephen MK

Migrerande EU-flyktingvåldtäkter och den goda lösningen från Gud

Vi bevittnar massökningen av våldtäktsvåldtäkter i hela EU. Flyktingvåldtäkt och våld mot kvinnor som ser europeiskt ut visar sig vara på alarmerande nivåer i de lokala nyheterna om Sverige, Tyskland, Frankrike, Spanien, Italien, Belgien, Nederländerna, Danmark, Norge, Storbritannien och spridning! (för att inte tala om europeiska områden i USA, Australien, Sydamerika och Sydafrika som står inför liknande epidemier). Att dölja de vanliga nyheterna är en synd av oärlighet. Flyktingvåldtäkter är ett gammalt fenomen som bara förstärks ytterligare genom att höja gränserna.

Eliterna har sett till att 3 miljoner flyktingar under de senaste två åren kan stanna olagligt i Tyskland. 1,5 miljoner flyktingar per år har accepterats för att stanna där lagligt. När massvåldtäkterna fortsätter att hända kommer media att fortsätta att lägga de korrupta politikerna i nyheterna som säger "det är bara flickornas fel". Dessa strävar bara efter att hålla fast vid sina positioner och deras kommunistiska "omfördelning av rikedomsprogrammen", där de verkligen har visat sig ficka miljontals euro.

Tusentals våldtäktsförsök har rapporterats över hela Tyskland under nyårsafton. 1000 separata män dokumenterades som deltagande i ”våldtäktsförsök” bara i Köln. Sverige har haft fler våldtäkter per capita än till och med större delen av Sydafrika. Oavsett vad polisen gör eller de föreslagna ”kvinnliga träningsprogrammen” gör, för att undvika våldtäkt, kommer det bara att öka. Guds lag är svaret, och i detta fall behöver vi hans föreskrivna helighet eller separation. 35 miljoner islamister räknas nu ha mobiliserats för att komma in i Europa, och detta räknas inte de icke-islamisterna.

Även med rampljuset på våldtäkterna har detta inte avskräckt de våldsamma våldtäktsmännen. De ser att polisen har fått i uppdrag att stå ner, och de som skyddar tjejerna har arresterats för rasism. Allt detta har haft motsatt effekt. Nu finns det 50-100 miljoner potentiella flyktingar som mobiliserar för att komma in i Europa. De har sett på allt detta som det bästa tänkbara paradiset och "reklam" att de kan komma undan med våldtäkt och gratis sex med tjejer som erbjuder att betala alla sina räkningar. Att kvinnorna nu är "gratis spel" på gatorna. Detta uppmuntrar bara fler flyktingar och migranter att komma snabbare.

LÖSNING:

Helighet befaller Gud. Jesus, Johannes och Paulus sa alla "Omvänd dig (ändra ditt tänkande) eller förgås". Nästan alla psykologiska störningar kommer från en oöppnad och ovillighet att förändras. Vi kristna älskar att förändras. Att främja dessa positiva och goda nyheter är svaret. I ordböckerna på hebreiska, grekiska och engelska står det hela att ordet för helighet är "Separation", "åtskild" eller "åtskild / apartheid" från alla andra nationer. Vi skrev inte Bibeln, och vi kommer inte heller att förneka Bibeln. Det har alltid varit de nationella lagarna tills helt nyligen. Endast i det här senaste flykten från Guds lagar har vi mycket fruktansvärda problem som kommer över de så kallade postkristna nationerna. Vi är fortfarande Guds israeliska kristenhet och han arbetar med oss på grundval av straff, liksom i välsignelserna om vi återvänder till honom. Dessa är mycket gamla nationella förbund. Den säger att "Gud är alltid uppmärksam på sitt förbund", det vill säga till israel-kristenheten "säd av löftet" som det står Abrahams säd som är de välkända kristna folken på jorden. Att bara söka frihet att hålla buden är en skyddad frihet i varje nation i världen. Men vissa försöker döda dem som vågar stå upp för namnet Jesus Kristus och hans bön som han gav oss, att hans kungarikets lagar "kommer" och "görs på jorden".

Nationell omvändningsvideo: Rev Stephen MK i den här videon ger den mest stabila, bra och bestående lösningen på denna kris. Omvändelse från synd och att återvända till Jesus Kristus som nationell kung. I Amerika, från och med 1630-talet, var den första konstitutionen som skrevs i Connecticut, kopierades den till alla kolonierna som "PERPETUAL Union and Articles of Confederation". Det dokumentet definierar unionen, och den eviga unionen är allt vi har idag, där det står i dagens konstitution, "att göra unionen perfekt". Det står under alla de första hundra årens värde av nationella dokument att "den PERPETUELA föreningen" endast är "framsteget av Jesu Kristi kungarike och upprätthållande av evangeliets renhet." 3 Mosebok 26 bekräftar alla typer av ”nationella straff”. Som de flesta av de amerikanska grundarna förstod är vi ”återskapade Israel, Guds västra och moderna Israel”, inte bara Amerika utan alla våra kristna nationer bevittnar dessa specifika straff för att nationellt vända sig bort från Gud.  Mer information om felony hatbrott mot kyrkor, eftersom högsta domstolens tyranniska edik går mot natur och familjer. Detta är grunden till våldtäktsskälen. Eftersom den nya ”statliga etableringen av religionen” eller den radikala extremistiska kommunismens tro förmodligen nu ska främjas under hot om bolsjevikisk förföljelse, beslagtagande av egendom, nedläggning av kyrkor, arrestering och förstörelse av människors försörjning (för att läsa Bibeln i kyrkan eller offentligt ) osv. Ja bolsjevikisk stil, förutom att ställa upp dem mot väggar och skjuta dem. Men massvåldtäkter främjas, inklusive mordet på alla som inte kommer att vara en del av "omfördelningen av rikedomen" till den som är i regeringen (som tillfälligt tjänar hundratals miljoner euro och dollar) för att "omfördela" till sina schweizare. och andra företag. Vi klandrar dem inte, det är våra egna nationer fel för att de väljer det onda snarare än det goda, så de onda härskarna straffar oss mer. Detta kan inte stoppas om vi inte alla bekänner och omvänder oss från synd.

http://celticorthodoxy.com/2013/06/his-ekklesia-will-be-stronger-than-it-has-ever-been/

För de flesta som ber vår Herres bön som han gav oss, bör detta vara tydligt.

Vi ber alla för hans kungarike (lagar om nationell styrning osv.) "Att komma" och "att ske på jorden." Som det står om vi ”först söker hans styrning av kungarikets lag, kommer livets nödvändigheter att läggas till oss.

Lämna ett svar