Tillkännagivande för Rikets meddelandesändning

Sprid kärleken

Artikel redigerad 2015-08-08

Cirka 300 mycket uppbyggande Mp3-filer finns i vårt samtalsskoarkiv “Rikets budskap”(Du måste bläddra igenom). Du kan också gå hit för uppdateringar om kungarikets meddelande

Från och med juni 2015 spelas de flesta av våra sabbatstjänster inte in på mp3. Ofta är det två eller tre möten som våra äldste deltar i per sabbat. Om du vill att dessa ska spelas in varje vecka då Skriv till oss. Medan Talkshoe-widgeten ibland visar att det inte finns några schemalagda avsnitt, gör vi fortfarande regelbundna sabbatsändningar och ger också hela sabbaten flöden / liveströmmar till våra vänner i Kristus för att delta med oss. Om du vill vara en del av vårt närmare församlingssamarbete, skriv till minister@ChristsAssembly.com. Följ med oss i böner, nattvarden och sabbatsgudstjänster var du än befinner dig i världen. 

 

Gå med tillsammans med likasinnade från alla jordens hörn!

Vi ber om att omorganisera Rikets budskap och dina tankar räknas. Så låt oss veta om du vill höra mer inspelade.

Lämna ett svar