Salomons fartyg seglade till Amerika och till Storbritannien

Sprid kärleken

Nedan bilder av de äldsta 10 buden som finns här: https://godssecret.wordpress.com/2009/06/14/oldest-known-10-commandments-is-in-america-in-ancient-hebrew-script-from-time-of-king-solomon/

Det är beviset att vid kung Salomos helgedomar grundades i Amerika (komplett med den äldsta kopian av de 10 buden, den äldsta kända kopian i världen).

Salomons fartyg var bättre bättre än Mayflower! Några furstar av Persien släppte enligt uppgift kung Salomons skepp till Josef av Arimathea (enligt en historia). Partian Empire var där många israeliter levde enligt många böcker om ämnet av Steven M. Collins, se: http://stevenmcollins.com.

Historien berättar att Pontius Pilatus hjälpte Josephf från Arimathea att säkra fartygen och komma ut därifrån.

Det finns "I handlingarna i Pilatus eller Nikodemus evangelium" Innehållet finns hans brev och interaktioner med den brittiska kungafamiljen och Joseph av Arimathea. Hans långa umgänge med Josef av Arimathea sträckte sig tillbaka till när Josef var i den romerska armén i sju år, varav han uppnådde rang "de curio".

St. Joseph, aposteln i Storbritannien, fick tolv hudar av Glastonbury från kung Avarigus (kusin till Caractacus). Efter döden av Aristobulus (biskop av Storbritannien) AD58, återvigdes St Joseph av Arimathea av St. Philip, nu med titeln "överstepräst i Storbritannien". St. Paul gick med i St. Joseph i Storbritannien, med början år 60AD. Första århundradets walesiska, judiska, persiska, egyptiska, spanska och romerska uppgifter beskriver hans bedrifter som befallde den nazareneriska galileiska och esseniska ”blå tunika armén”, eller Culdee prästadömet. Hans vapen bildar St. George Cross i Storbritannien. Morgan historia sade att efter att ha förvisats till Gallien med Lazarus och Mary Magdelene, förenades han med ytterligare fyrtio från Jerusalem innan han seglade till Storbritannien. Alfwolds historia (verifierad av Vatikanens manuskript av arkiven som hämtats av kejsaren Theodosius vid Pilatus palats i Jerusalem) säger att Joseph kom med sex hundra följeslagare på ett fartyg byggt av kung Salomo tillsammans med hertigen av Mederna, kallad Nacianus, tidigare döpt av Josef i staden Saram, med kungen av den, kallade Mordraius, som tappat dödade en kung i norra Wales, som höll Josef fånge, varefter han och hans följeslagare predikade i området, och fick de tolv hudarna av kung Avarigus. (citat från 130 engelska helgon före Augustine kl http://glastonburyculdee.org)

Ohio Decalogue Stone och Keystone

I november 1860 hittade David Wyrick från Newark, Ohio en inskriven sten i en gravhög cirka 15 mil söder om Newark. Stenen är inskriven på alla sidor med en kondenserad version av de tio budorden eller dekalogen, i en märklig form av fyrkantiga hebreiska bokstäver efter exil. Den klädda och skäggiga figuren på framsidan identifieras som Moses i bokstäver som fläktar över hans huvud.
YHWH keystone skriven på forntida block Hebreiska hittades i Newark, OH Indian Mounds.
DISSA BILDERNA ÄR FRÅN
(webbplats offline)
MYCKET MER DÄR
NU ÄR DE 10 TILLBUDEN
hebreiska grottan
tencom
scan0005
heb2
yhvh
Det står på berget
יהו”ה אלהינו
vid porten
Välkommen till platsen för de äldsta kända TIO Bud, den enda platsen på jorden där GUDs namn hittas har skrivits in i ett stenaltare tillägnad Honom, och den första platsen för tillbedjan etablerad för den bibliska GUDEN i Amerika!
Söder om Albuquerque och väster om Los Lunas, New Mexico, huggades en forntida inskription i ansiktet på en stenblock för århundraden sedan. Det är texten i de tio budorden, skriven i Hebreiska!Av särskilt intresse är det faktum att typav hebreisk skrift som användes var Paleo-hebreiska, som är den form av hebreisk skrift som användes under ungefär en tusenårsperiod, slut omkring 500 f.Kr. Detta betyder att vi ganska kan dra slutsatsen att inskriptionen av de tio budorden var graverad på en stenblock i New Mexico, Nordamerika, någon gång tidigare till 500 f.Kr. Israels heliga ledde kolonier av rättfärdiga israeliter till Amerika, innan Jerusalem förstördes och den babyloniska spridningen som inträffade omkring 587 f.Kr. Harvard-forskare Robert Pfeiffer. Pfeiffer, en expert på semitiska språk, drog slutsatsen att den mystiska inskriptionen var skriven i form av paleo-hebreiska och omformulerade de tio budorden.
Jag är HERREN din Gud som förde dig ut ur landet, ”började Pfeiffer's översättning. "Det ska inte finnas andra gudar framför mig." Hebreiska forskare, som Cyrus Gordon vid Brandeis University nära Boston, har utfäst sig för dess
äkthet. Historikern Steven M. Collins påpekar att inskriften ”Las Lunas Stone” på arkaisk hebreisk skrevs i hebreiska bokstäver i Moab-stenens stil, daterad till cirka 1000 f.Kr. Detta skulle placera skriften på stenen till tiden för kungariket i det forntida Israel under dess mest välmående och mäktiga kung, Salomo, som regerade från 1014 f.Kr. till 974 f.Kr. var havsresor runt om i världen ganska
vanligt under tiden för kung Salomo, Davids son, under Israels ”guldålder”. Salomons otroliga rikedom pekar också starkt på att Las Lunas steninskrift var huggen under hans regeringstid. Finansiering av upptäcktsresor och maritim handel är ingen liten bedrift. Stora belopp och investeringar krävs. Salomo var den rikaste kungen som någonsin levt och hade utan tvekan resurser för att finansiera så långtgående och farliga resor. Under sin regeringstid stod Israel också i förbindelse med de andra stora världsmakterna, inklusive Tyrus och fenicierna, och Egypten.
Det är 'Hidden Mountain' (5507 ') i New Mexico som har den lokala "Mystery Stone" som den fortfarande kallas av staten, nu kallad "Fönikisk inskriptionsrock" på de officiella kartorna eller "Mystery Rock" i deras "område attraktionslistor.
Webbplatsen ligger 35 flygmiljoner på grund av SV om Albuquerque på Hwy 6 (historisk 'Route 66') vid mm18 S för I-40 eller 16 miles V för I-25 vid Los Lunas (där det också har blivit känt som "Los Lunas Decalogue ”).
Det var en gång en israelitisk vildmarkstältplats för ungefär 2500 år eller mer, med sin höga plats Altarinskrift till 'Herren, vår Gud' i Bibeln, och 80 ton stenblock "Budsten" Mezuzah "vid porten" -datering från "Gamla testamentets" period av det paleo-hebreiska "moderskriptet". Det är de enda '' 10 buden '' som hittills hittats i de antika skrifterna. Historiskt kallades berget Cerro Los Moqujino (klippan av de konstiga skrifterna) av indianerna och uppgav att det fanns förekomsten av sina förfäder till området.
Det har sagts att det finns cirka 2000 siffror kring Hidden Mtn. för en radie på cirka 6 miles.
Den näst viktigaste platsen hebreiska är inte långt borta (i Purgatoire River Valley söder om La Junta Colorado), där de äldsta skrivna inskriptionerna i USA är (ca 1250 f.Kr. konservativt), från den tidigaste ligaturfasen av ord- bildning genom att "sammanfoga bokstäver till en bild". De har också YaH-inskriptioner som kan identifieras med Exodus-folket.
Den faktiska massiva klippan som ser ut som ett litet fartyg med rensad köl (kanske vad som lockade hans uppmärksamhet på den) av vulkanbasalt från den övre tertiärhyllan är en kvarleva av geologisk förhistoria som föll 2/3 av vägen nerför berget till bli det som nu har stått fast 2500+ år som en massiv "Mezuzah" (biblisk manus som finns vid varje judisk dörröppning). Ställ in en rät vinkel till vänster om huvudingången före en naturlig port till denna forntida plats med Altar som har samma skrift men i exakt motsatt vinkel åt vänster till vetter mot floden där den flyter i en sundlinje perfekt vinkelrätt mot den.
Att vara den största av endast tre '10 bud 'stenar som finns någonstans i världen (de andra är "Ohio Decalogue", ett mycket mindre exempel i en unik typ av det judiska fyrkantiga manuskriptet efter exil och en annan av "Michigan-artefakterna" som hittades skrivna i en kilskriftstil med hebreisk grafik!) och därför mest värda att kopiera, dessa är gjorda med hjälp av det fullständiga alfabetet, det bästa exemplet på utskriften närmast skrivningen av originaltavlorna, eftersom Paleo är den enda hebreiska som har lika mycket storleken tecken bokstäver som plottning på båda sidor av två tabletter enligt räkenskaperna skulle ha krävt. Dessa omarbetningar av det är korrekta ända till den vinkel det sätter på, men utan de gamla skriftlärares misstag att se bort en del efteråt realiserad och införd (med ett diakritiskt märke ^), med rättad stavning av ett par ord och tillägg av ännu ett par gick han igenom för en exakt till Exodus 20 läsbar förkortning av hela dekalogen (som nedan präglat)
Det finns ett överraskande antal bevis och bekräftelser som har förekommit Israeliterbesöker och bor på de amerikanska kontinenterna för tusentals år.
Andra inskriptioner, även skrivna på paleo-hebreiska, har upptäckts i delstaterna Iowa, Ohio och Tennessee samt i Brasilien. I Newark, Ohio, upptäcktes en huggen sten av nyfiken hantverk som också innehåller en graverad inskription av de tio budorden i förbundet - på paleo-hebreiska. På en plats som kallas Bat Creek-grottan i Tennessee har man hittat en forntida hebreisk inskription som nämner den israelitiska stammen Juda!
En annan fascinerande arkeologisk upptäckt i Amerika är en gammal artefakt med en gammal hebreisk inskription av de tio budorden som grävdes upp i Ohio 1860. Tavlan innehåller också en scen av en individ - Moses - huggen in i tablettens framsida i betydande detalj och håller tabletter av de tio budorden. Denna artefakt upptäcktes i en gammal gravhög.
Utan tvekan fastställer dessa olika inskriptioner det faktum att Israeliterna var i Amerika långt före européernas ankomst!
.

Modersmål och tull

Det finns 
mångaIndianer med indianer som bekräftar faktumet att de har sitt hebreiska ursprung. Mångaav dessa seder och språkliga bevis märktes och registrerades av de första européerna som hade kontakt med de olika indiska stammarna. Kongressledamot]; En syn på hebreerna, av Ethan Smith; ochAmerikanska antikviteter, av Josiah Priest.
De gamla sederna för det amerikanska indianfolket inkluderade mångaritualer som var desamma, eller delvis modifierade, från motsvarande hebreiska iakttagelser av mosaiklagen. Varje indianstam visasvissa seder eller traditioner som definitivt har hebreisk karaktär. Exempel är: omskärelse i vissa stammar; rituell rening efter beröring av en död kropp lagar om orena kött [många indiska stammar följde kostlagarna]; tillflyktsstäder [till vilka en person som av misstaghade begått ett brott kunde fly för säkerhet från vedergällning]; levirera äktenskap [skyldighet för en bror att "höja upp säd" till en avliden bror som lämnade en barnlös änka]; lagar av niddah[separation] för menstruerande kvinnor; rituell rening som förberedelse för krigföring; äktenskap, skilsmässa och bestraffning för äktenskapsbrott; deras månbaserade kalender; djuroffer; och många andra.
Ett starkt exempel på det hebreiska ursprunget för vissa amerikanska indianbefolkningar är att man håller årliga heliga dagar, som motsvarar de bestämda högtiderna i Bibeln. Till exempel firade många indianerstammar en vårhelgdag, allmänt känd som ”grön majsfest”, som observerades vid fullmånen tidigt på våren. I enlighet med detta finner vi att i den hebreiska kalendern var namnet på den månad då påsken inträffade ursprungligen känd som Abib, som kan översättas som ”grönt öra [av korn]”. Liksom "grön majsfest" observerades påsken vid fullmånens tid. Indiska legender, inklusive den av
Yuchierna och uppgav att de hade migrerat till området Florida och Georgia från regionen
Bahamas. Enligt deras legender sjönk ön under havet och de flydde för deras
liv.
Samma Yuchis migrerade senare till Oklahoma-territoriet, där de så småningom
slagit sig ned. Otroligt nog visar de starka bevis för att de hade kontakt med den gamla världen under historisk tid. De har en sed som är unik bland de amerikanska indianerna. De skiljer sig från ras och språk från sina grannar. Varje år på den femtonde dagen i den heliga skördmånaden, på hösten, pilgrerar de. I åtta dagar bor de i ”bås” med tak öppna mot himlen, täckta med grenar och löv och lövverk. Under denna festival dansar de runt den heliga elden och kallar på Guds namn. De forntida israeliterna hade praktiskt taget identisk sed, i många avseenden. Under skördesäsongen på hösten, på den 15: e dagen i den heliga skördmånaden (den sjunde månaden), bröder de ”båsfesten” i åtta dagar. Under denna tid bodde de i tillfälliga bås, täckta med grenar, löv, blad. Denna festival går tillbaka till tiden för Mose och utflykten från forntida Egypten (3 Mos 23). Dr Cyrus Gordon, vid Brandeis University i Boston, hade förmånen att sitta på en av höstskördefestivalerna för Yuchi-indianerna och lyssnade på deras sånger, sånger och heliga ceremonier. En expert på hebreiska, minoiska och många Mellanöstern-språk, han var otrogen. När han lyssnade utropade han till sin följeslagare: ”Herregud! De talar de hebreiska namnen på Gud! ”
Några av de bäst utbildade européerna som först kontaktade amerikanska indianer i östra Nordamerika märkte att det på många stammars språk fanns många ord somlät samma, och hade samma menandesom hebreiska ord! Bland de som kom fram till denna slutsats fanns anmärkningsvärda tidiga invandrare till Nordamerika, som William Penn, Roger Williams och Jonathan Edwards. Ord som har samma ljud och betydelser på hebreiska som de gör på indiska språk inkluderar ord för: man, hustru, himlen, bön, vinter samt många verb och fraser. Bland orden som var nästan identiska med hebreiska var Yo-he-wah[motsvarande Yahweh] och ha-le-lu eller ha-le-lu-yah. På mitten av 1600-talet kom rapporter om hebreisktalande indianer i Sydamerika först till européernas uppmärksamhet. Precis som i Nordamerika upptäckte inte bara européerna många starka likheter mellan taladspråk för indianerna och det hebreiska språket rapporterade de också att de såg inskriptioner skrivna på hebreiska och en mycket stark likhet mellan indiska seder och israelitiska metoder.
Israelierna kom till Amerika tusentals år före européerna eftersom det fanns sjömän från Zebulons stam och de åkte över hela världen och lämnade det märke. De lämnade från staden Eilat också det registreras i Gamla testamentet att Salomo skickade sin flotta överallt för att ta med sig koppar och silver och guld och tenn och mineraler som turkos till templet han skulle bygga. Även namnet och kontinenten nämns i böckerna av Talmud och Mishna som skrevs tusentals år sedan. Israel visste att världen var rund. Vatikanen accepterade att världen var runt efter att människan steg på månen och då och först då bad de om ursäkt för att de ville bränna Galileo på bålet för att de uppgav att världen är rund.
Scannad bild
 

Lämna ett svar