Evig union av konfedererade suveräna stater - FINANSERA VÅRA ANNONSER VÄNLIGEN

Sprid kärleken

America’s first constitution declared that our government is a perpetual Divine Theocracy under Jesus Christ the King, joined together for one aim, for the advancement of His Kingdom on earth. In this article I will prove it to you it is still in force as legally binding, and is the legal foundation of our government’s legitimacy today. This document “the Fundamental Orders” is also regarded everywhere as “Amerikas första konstitution”. It was enacted in Connecticut on January 14th, 1639,  later re-enacted and adopted by all other colonies. It did define and permanently ratified our perpetual American Union to be for the Kingdom of His people under Jesus the Christ. This article pre-dated the English dominance and made no mention of any worldly power. Jesus alone was mentioned, and His laws, as our Supreme Authority. Afterward, as I will quote below, all other colonies adopted the articles with the text re-summarized as ”En evig förbund som har ett och samma mål, främjandet av Jesu Kristi rike och upprätthåller evangeliets renhet.”

Amerikas första konstitution (evig) lyder,

”En ordnad och anständig regering upprättad enligt Gud, att beställa och avyttra folkets angelägenheter vid alla årstider som tillfället kräver; associera därför och förena oss själva till att vara som en offentlig stat eller Commonwealth; och gör för oss själva och våra efterträdare och som sådana som kommer att angränsas till oss när som helst hädanefter (evigt), gå in i kombination och förbund tillsammans för att upprätthålla och bevara friheten och renheten i evangeliet om vår Herre Jesus som vi nu bekänner, liksom också kyrkornas disciplin, som enligt sanningen i nämnda evangelium nu praktiseras bland oss; som också i våra civila ärenden att vägledas och styras enligt sådana lagar, regler, order och förordningar som ska göras, ordnas och förordnas enligt följande,”

Detta är det slutgiltiga beviset för upprättandet av vår gudomliga teokrati som regerar högsta som legitimiteten för vår landslag i dag.

You can help us get this information on our Perpetual Union of Confederated Sovereign States to be known via “TARGETED ADS”.

Evig union av konfedererade suveräna staterartiklar-confderation-evig-union

Efter det revolutionära kriget kallades vår "fack" föreningsartiklarna. Den "PERPETUAL CONFEDERATION" som nämns i våra grundläggande konstitutioner betyder att den har pågått sedan början och är utan slut. I ordboken betyder ordet evig att fortsätta från början, även "evig" eller "evig", vilket betyder det som det alltid var och alltid kommer att vara. Den nuvarande konstitutionen för Förenta staterna, som skrevs före något inbördeskrig, hänvisar tillbaka till vår eviga konfederation eller "unionen" (med början 1639). Denna specifika förbund specificeras. Det är både i antagandena 1639 och senare 1643 som förbundet definieras i sin text (text publicerad nedan understruken och i kursiv stil). Alla de ursprungliga kolonierna kallade detta förfäders kristna förbund som det enda existerande unionen i Amerika. Amerikas konstitution hänvisar tillbaka till den "eviga unionen / konfederationen" när den säger "fullborda unionen" i de inledande uttalandena. Bara hundratals år senare har olagliga och okonstitutionella stater uppstått med endast en defacto företagsstatus, inte av folket. ”Att fullkomna denna union” kan bara göras med kunskap om vad den eviga unionen är och var för.

Vår unions syfte och rättsliga grund

Början av denna förbund visas tydligt att den har sitt ursprung i Amerikas första konstitution i Connecticut. Connecticut kallas "konstitutionen" av denna anledning. Den första konstitutionen kallades ”de grundläggande ordningarna”. Texten kopierades och resten av staterna antog den, samt införlivade fraserna som hänvisar till Jesus Kristus, etc. i de efterföljande artiklarna i Förbundet.

Det var också den första konstitutionen någonsin som inte gav någon tro till världsliga makter eller monarkier. All trohet var mot Jesus Kristus suveränitet, liksom i de flesta av grundarstatens konstitutioner (före inbördeskrigets bedrägliga defacto statliga företagsenheter bildades författningsvis). I alla grunddokumenten läste vi (som i de första ”Confederation Articles i början av 1600-talet) att vår Confederation var för Jesus Kristus och hans kungarikets styrning på jorden. Du kan också se de senare versionerna av Confederation Articles som allmänt antog denna terminologi som syftet är "Jesus Kristus".

Den andra stora omgången av "Confederation Articles" bekräftade och publicerade på nytt samma mål som nämns 1639. Så vi ser ännu en gång år 1643 att det inte bara säger att vårt förbund är evigt, utan det säger också att vi erkänner Jesus Kristus som vår regeringsherre. Det börjar med denna viktigaste klausul som visar vårt syfte med unionen: Medan vi alla kom till dessa delar av Amerika med ett och samma ändamål och mål, nämligen att främja vår Herre Jesus Kristus kungarike och att njuta av evangeliets friheter i renhet med fred. och i vår bosättning (genom en klok försyn av Gud) är vi mer utspridda över havets kuster och floder än vad som först var tänkt, så att vi inte enligt vår önskan enkelt kan kommunicera i en regering och jurisdiktion; och medan vi lever med människor i flera nationer och konstiga språk som hädanefter kan visa sig skadliga för oss eller vår efterkommande.”

Läs den fullständiga texten från 1643 artiklar i Confederation på: http://avalon.law.yale.edu/17th_century/art1613.asp

Detta “Ett och samma mål” texten kopierades till alla stater som grund för unionen och den eviga konfederationen. Alla stater erkände och fortsätter att erkänna Gud är grunden för unionen. Alla 50 stater nämner Gud i sina konstitutioner och lagar. Detta har förblivit inte bara sedan dessa första konstitutioner och konfederationsartiklar, utan både före och efteråt. Viktigast av allt var att denna befintliga och eviga union var grunden för alla efterföljande lagar och konstitutioner.

Most encyclopedias say America’s present “union” started with the “Articles of Confederation and perpetual union”(perpetual in the dictionary means “continuing” or “pre-existing”. The “perpetual union” cited therein refers back to the originals adopted by all the said states which said for the first several hundred years that the one and the same aim of the union was, “For the advancement of the Kingdom of Jesus Christ, and for maintaining the purity of the gospel”. Some may argue a new union was established after the revolutionary war. However the word “perpetual” and “articles of confederation” were used again in the post-revolutionary government. Perpetual in the 1848 Webster’s dictionary also means eternal, pre-existing, as well as continuing. That union in Christ was the key, which also pre-dated the settlement in England, Holland, and other countries these Pilgrims came from. I will cite that Connecticut, where this was first written was called the Constitution state, and it makes no mention of Great Britain or any other earthly power. It gives credence only to Jesus Christ and His Kingdom on earth. Since it is called “perpetual” it means it cannot be ended, and remains the foundational basis in law for America’s present sovereignty. When the next government picked back up that very same word “perpetual” it meant continuing that original Christian government and true Confederate structure.

Ingen kan bestrida att "ett och samma mål" var att FRIHETEN öppet skulle lyda buden från Jesus Kristus (den eviga Gud som besökte oss i en köttkropp).

Som du kan läsa vidare i den här originaltexten står det att denna "union" var nödvändig att skriva ner när våra förfäder var en minoritet bland många nationer och konstiga språk som skadade dem. Det verkar som att vi nu är tillbaka i den situation där kristna är minoritet bland fientliga utlänningar.

Fortsättningen av detta "enda mål" i vår "eviga union och konfederation" har behållits som den rättsliga grunden för alla efterföljande konstitutioner. Att ta bort Gud nu ur nationen skulle innebära att ta bort hela den rättsliga grunden för den nuvarande regeringen och alla statliga regeringar.

Som det står i de tidigaste artiklarna i förbundet att unionen är och har varit "evig". Unionen som det hänvisas till i konstitutionen kom inte bara ur luften. Den existerade sedan 1630-talet i den juridiska formen av ”de grundläggande ordningarna” och ”artiklarna i förbundet”. Så nu förstår vi varför det står "att bilda en mer perfekt union", inte att upphäva den tidigare, utan att stärka och göra den perfekt. Föreningen hade redan i 300 år hänvisat till att skydda ”renheten i Jesu Kristi evangelium”. Bill of Rights, dvs. ”församlingsfrihet / föreningsfrihet” och frihet att avskilja sig som i buden, har hjälpt oss att leva som bibliska och konstitutionella suveräner borde.

No other union exists except the fraudulent British corporation registered after the civil war which has usurped the name “United States” and has been admitted by all sides only has jurisdiction to operate in their lands, ie Washington DC.

Texten till Amerikas första konstitution (senare kopierad till alla stater som vår eviga union och konfederation):

Amerikas grundläggande konstitution och rättsliga grund för den eviga unionen av konfedererade suveräna stater.

Amerikas grundläggande konstitution och rättsliga grund för den eviga unionen av konfedererade suveräna stater.

Hjälp oss att annonsera facebooksidan för att lära oss mer om den rättsliga grunden för vår eviga union av konfedererade suveräna stater (för frihet att lyda Jesus Kristus och hans lagstyrning på jorden).

Definition av Confederation:

CON (tillsammans med) Federation (FEALTY-LOYALTY) Det kan inte finnas någon FEDERATION ensam utan genom att gå med i FEALTY. Alla stater var ursprungligen konfedererade enligt artikel 1 avsnitt 1 i USA: s konstitution.

Defacto Bedrägliga stater

I stället för att lämna artikel 1 avsnitt 1 ensam i USA: s konstitution var det många stater som bildades efter inbördeskriget (som Nevada) som strider helt mot det. Som det står i deras nya företagsdefacto-konstitution att "all makt finns i USA: s federala regering". Nevadas konstitution är bedräglig eftersom den har den terminologin, den är olaglig som en regering och existerar som enbart ett företag. Varje närvaro av kontrakt med bedrägeribekämpning. Bundy-ranch följer suveränitetslagen som är garanterade för folket i staten, utöver federala. Det finns många exempel på var dessa har blivit företag som inte längre styr. En varelse de har övergett den eviga unionen, och en annan är att de strider helt mot USA: s konstitution (den verkliga eviga konfedererade unionen för fria suveräna stater).

Som det står i USA: s konstitution artikel 1 avsnitt 1 att "Makten finns i folket som representeras av de oberoende staterna". Läs mer om “Besegra landtyranni”I vårt arkiv.

Läs hur Glastonbury Apostolic See Gav America Independence, Snabb sammanfattning.

Alla de ursprungliga statsrepublikerna kräver sin frihet att återigen gå tillbaka till sin oberoende status så att vi kan tillbe Gud utan inblandning.

Om du vill finansiera våra annonser, gå till vår kontaktsida.

Läs mer om dessa artiklar:

 

Lämna ett svar