Hur mycket kräver revisionism (och tar bort nationella symboler) för att "bota rasism" från nationen?

Sprid kärleken

En kommentar av Grand Marshal Rev Stephen MK, 

prioryofsalem

Hur mycket kräver revisionism (och tar bort nationella symboler) för att "bota rasism" från nationen? 

För att bli av med rasism i Amerika kommer de att behöva ta bort alla föreskrifter och symboler från hela nationen. Från och med 1640 skrevs de första konstitutionerna som var rasistiska (som definierade och kallade våra "Evig union" och "evig konfederation"). Vi måste ta bort många av Abraham Lincolns tal där han lovade hela Amerika att återvända afrikaner till Afrika och ALDRIG stoppa slaveri. Ja, vi måste fortsätta genom åldrarna av segregering, den senaste legaliseringen av tredje världens invandring och fortsätta hela vägen fram till jar 2000 (där fortfarande vissa stater hade äktenskap mellan rasen ett brott). Det var först 1968 att högsta domstolen legaliserade äktenskap mellan ras i Amerika. Vid den tiden var det ett mycket opopulärt beslut, och äktenskap mellan ras var en allvarlig brott fortfarande i 28 stater. Ta bort allt i hela landet fram till valet av Obama. Dessa människor som fortsätter att hitta normala saker i samhället och kallar det ”rasistiskt” kommer att förbjuda saker tills kungariket kommer. Sanningens fiender är i en förlorande kamp. 

Oprah sa nyligen att alla gamla människor (före segregeringstiden i slutet av 1960-talet) var mättade i rasism, och att "alla gamla människor behöver dö" för att bota rasism. Åtminstone är någon ärlig. Oprahs plan för att uppnå detta är att använda sina flera miljoner för att döda de äldre. Många miljarder har gjort ännu värre passionerade uttalanden när de har rullat ut sina program som omfattade stora kampanjdonationer.

Inte bara amerikanska och statliga flaggor kommer att behöva förbjudas. Varje flagga i hela världen måste förbjudas. 

Varje enskild flagga i världen var rasistisk förrän för cirka 30 år sedan. Varje stat var efter ras och hade lagar om invandring av andra baserat på ras. Att flyga en flagga flög som en ras och nation. Ja, även under den amerikanska flaggan hade nästan alla stater segregeringsförordningar fram till ganska nyligen i vår nations historia. 

Confederate Battle-flaggan ser helt annorlunda ut än de som flyger över statens huvudstäder. Den stora versionen är den som Ku Klux Klan tog upp över huvudstäderna på 1960-talet. (Jag kan inte ändra historia, men alla lögnare kommer att brinna i helvetet.) Tre sittande amerikanska presidenter förklarades offentligt (och stolta) Klanmedlemmar och minst två blev riddare på det ovala kontoret. Hur många som i hemlighet var medlemmar kanske aldrig blir kända.

Jag är så stolt över mitt konfedererade arv. Det är så otroligt att Gud har välsignat mig så mycket att vara släkt med Dr. Josiah Clark Nott.
Under kriget tjänstgjorde han först som chef för Confederate Army Hospital of Mobile Alabama. Senare i fältet tjänstgjorde han som stabschef och kirurg. Han riskerade också sitt liv som sjukhusinspektör på fiendens territorium och rapporterade den allvarligt dåliga behandlingen av de konfedererade sårade. Han är också känd för sina medicinska artiklar som publicerades för att bevisa att vi ALDRIG ska tillåta äktenskap mellan ras. (Loving vs Virginia var en tyrannisk handling från högsta domstolen för att legalisera interracial äktenskap 1968. När till och med klagandena aldrig ville ändra nationens lagar. De sa att de bara inte ville gå i fängelse för brott mot blandning .) Hela den amerikanska kongressen gick med på och röstade för att göra det obligatoriskt att publicera sin information mot rasblandning på varje sjukhus och medicinsk tidskrift i nationen. De publicerade den och publicerade den många gånger. Hans böcker som "Typer av mänskligheten" går in i historien som klassiker för rasidentifiering. Han hade många utbyten med Darwin om innehållet och visade sin kristna tro starkt genom allt.
Södra stiger. Jade Helm blir en flopp. Nöjdhet och ärlighet är bättre att följa tidigare, snarare än senare (alla lögnare lovas att få eldsjön).
+++ ärkebiskop präst Stephen MK

Kristusförsamlingens vakter | Att förkunna sanningen som alla kristna israeliter är skyldiga

Priory of Salem, Peace Institute

Lämna ett svar