En mirakulös händelse inträffade: invigningsdagen för ärkebiskop Stephen Michael ++ den 7 februari 2015

Sprid kärleken

hands-off-our-church-concsecration-rtv-utrecht7 februari invigning sida 1

Som vidarebefordrat från Hans Eminence Abp. Stephen Michael ++

På dagen för min invigning i Berlin i AOCC. (kolla datumen), Samma dag som jag invigdes i Berlin, av Guds nåd, möttes det med ett mycket episkt svar. Detta är något som jag tror aldrig har hänt tidigare med en för närvarande styrande ärkebiskop.

Medlemmar i tre hundra nederländska katolska kyrkor undertecknade en framställning och hade samlats utanför slottet för den dåvarande ärkebiskopen i Utrecht. Den här dagen (jag bifogar bilder av deras demonstration med plackkort), det fullbordades i deras sinnen att den gamla ärkebiskopen har kastats bort som deras auktoritet. Detta undertecknades av 12 000 av deras kolleger och skickades till påven. Radiovärdar meddelades (och officiella präster i Holland firade att den tidigare ärkebiskopen i Utrecht har avskedats). Av Guds nåd inträffade det PÅ MIN HÄGSLINGSDAG.

RTV-foto-handen-af-onze-kerk

Foto: RTV Utrecht den 7 februari 2015
“Handen af van onze kerk” Engelska “Hands off of our church”
Hans (den tidigare ärkebiskopen) är Nederländerna högsta säte under den längsta tiden. Det var ett prins ärkebiskopsråd som formellt erkändes som säte för förhandlingar om många fredsavtal i världen genom tiderna. Det var över nyheter, tv och radio att han är ute! Detta var ett tecken från himlen som av Guds nåd sammanföll samma dag som min invigning i Berlin. Präster som intervjuades på radio och TV sa att de aktivt söker en yngre ortodox katolik som kan arbeta bra med protestanter för att fylla hans inlägg. De sa att påven har gått för långsamt och att ärkebiskopen inte längre är deras kristna ledare för Nederländerna. De söker en passionerad ledare med förhoppningar om att han kan rädda cirka 200 av kyrkorna från att stängas för alltid. Som du kan läsa i den undertecknade framställningen till påven och tydligt läsa på affischerna skilde folket sig officiellt från honom, från det dag framåt (av Guds nåd dagen för min invigning är han inte längre deras ärkebiskop). På radiointervjuerna (som också spelas in) kan du höra representanter för kyrkan säga att han är ute och alla programföretag håller med om folkets vilja. Jag ordinerades som en FUNKTIONELL / icke-titulär biskop i apostolisk följd under tillsyn av tre ortodoxa ärkebiskopar och genom handuppläggning från ärkebiskopen i Tyskland i Berlin. Jag utför de dagliga gudstjänsterna för hela Benelux med huvudkontor i Rotterdam. Vi hade en förutsättning för sabbats- och dietlagar att erkännas (som publicerats i mina böcker) för att vara helt överens med ortodoxin. Dessa undertecknades och förseglades av ärkebiskoparna med de apostoliska arvscertifieringsuttalandena och nattvardsavtalen som föregick. Dessa bifogas också dokumenten som nämnts. Sidan 1 av invigningen ingår bara så att du kan se officiellt datum för ceremonin när den utfördes på en speciell plats bredvid utrikesministeriet. Sidan 2 från den lokala TV-stationen, RTL TV, sidan 3 apostolisk arv.
Smörjningsceremonin utfördes av ärkebiskopen i Berlin samma dag av detta evenemang. Vi följde inte vad som hände i den rivaliserande kyrkan eller vid deras ärkebispedom i Utrecht. Allt detta hände bara av andlig gudomlig försyn som en bekräftelse. De assisterande ortodoxa ärkebiskoparna gav också sina certifieringar till assistenterna vid invigningen.
Alla tre ärkebiskoparna erkände mina kejserliga rättigheter och titel i deras certifiering av ceremonin. Smörjningen innehöll orden ”Emperor Elect”. Tecknen och resultaten har visat att det verkade på de andliga religiösa och på de legala fysiska områdena att jag fungerar som en sann suverän prinsbiskop som mina förfäder har, i Brunswicks hus.
För kungariket Yahshua (Israels kung) på jorden som i himlen,
Hans höghet Prins ärkebiskop Dr Stephen Michael Nott d'Este-Guelph ++
arvtagare till Piast-dynastin    gotens arvtagare   Arvingen till House d'Este-Guelph Brunswick
KOMMER SNART ARTIKEL 2 och förklarar varför detta hände. Kommer också att demonstreras hur det hände, (med smörjelsen). Stegen kommer också att läggas ut under åren fram till det, och visa vad varje troende ska göra och be (direkt från ordet). 

Lämna ett svar