Irland ändrar definitionen av äktenskap (förlorar all förmåga att styra)

Sprid kärleken

I DAG IRLAND FALLS .. Idag främjar Irland sexuell avvikelse officiellt av deras "regering" som diskriminerande mot den traditionella äktenskapsform som vår Skapare har gett sin goda skapelse. För att detta ska kallas "styrande" påminner jag er om att detta bara bevisar deras olaglighet, brist på auktoritet och brist på makt. Som det står i Romarboken att de enda krafterna som finns är de som är ordinerade av Gud. (De har ingen makt, bara ett vaccum av att attackera naturen ... vilket alltid har konsekvenser.) Deras nuvarande regering har också tappat all makt att styra, genom att de upplever några av de värsta tiderna med fattigdom enligt alla definitioner, liksom en mycket hög sjukdomsfrekvens. Allt bevis på att det misslyckades och att de inte längre styr. De har återgått till den snabba kredit som de kan få för att sälja ut de sista av sina få friska kristna att bli offer. Banken använder dessa krediter för att betala tillbaka ränteskulden samt se till framtiden att säkra sig i ett lättare att kontrollera mongrel-samhället. - +++ Rev Stephen MK http://ChristsAssembly.com

Lämna ett svar