Elijah Style Dought slutade. Nu Epic FLOODS

Sprid kärleken

Sedan 2013 har Witchita Falls-regionen i Texas varit i en etapp 5 torka (värsta möjliga betyg) och har ansetts vara en naturkatastrof. Detta ligger i närheten av vårt kyrkliga huvudkontor i Texas. Slutligen kallade vi till en konferens för att be om regnet. Detta var för ungefär en månad sedan, och vi bad att detta, den värsta torken i Amerika, skulle upphöra. Från och med det ögonblicket har det varit den kraftigaste och oavbrutna regnskur. I ungefär en solid månad har det varit nonstop regn Haleluja! Och det är nu en av de värsta översvämningarna någonsin. Alla floder som flyter över sina stränder för hela denna region i Texas runt vår kyrka. http://www.wfaa.com/story/weather/2015/05/21/wichita-falls-mandatory-evacuations/27696799/

Uppdaterad: april 19, 2022 - 7:54 f m

Lämna ett svar