10 år av Sharia Jihad i Frankrike och Imperial Peace Corps of Europe

Sprid kärleken

10 år av Sharia Jihad i Frankrike och Imperial Peace Corps of Europe 

Som i videon nedan den här veckan med Sean Hannity och Andem Choudary, finns det ett fullständigt genomförande av sharialagen i många stadsdelar i Europa. Mer än 300 byar i Frankrike har speciella ”shariazoner” där polis, sociala och till och med akutmedicinska och brandkårer inte får komma in.
Sharia law requires Muslims to fight in these ways until the host country allows their Sharia state and land to be setup. Anyone who blocks it, they’re allowed to kill. UK Muslim Cleric, Andem Choudary also said such similar language this week on Fox News, [youtube]https://www.youtube.com/watch?v=pwIXBRZi2jE[/youtube][spacer height=”20px”]
Detta är inte begränsat till Frankrike eller Storbritannien. Titta på Ferguson-upploppen. På tal om Ferguson-upploppet sa den muslimska ledaren Louis Farrakhan:
 [distanshöjd = ”20px”]

Vi vill ha en del av den här jorden eller så kommer vi att riva upp det här gudomliga landet! ”

 [distanshöjd = ”20px”]

Muslimer bränner 40 000 bilar i Frankrike varje år sedan muslimska upplopp 2005 startade denna fruktansvärda trend

 Från och med de muslimska upploppen i november-december 2005 deltog mer än 300 franska byar i muslimernas upplopp och bränning av byggnader och bilar. Mer än 30 000 bilar räknades brända under de första veckorna. Inom några månader räknade jag siffrorna till cirka 90 000 bilar, lastbilar och bussar brändes.
  
Den 1 januari 2013 meddelade inrikesminister Manuel Valls att totalt 1193 bilar och lastbilar brändes över Frankrike på nyårsafton. Han sa också att han var "chockad" av en RTL Radio-rapport som uppskattade det mer än 40 000 bilar bränns i Frankrike varje år.
 
Återigen, en stor dag den 1 januari 2015:

Media tycker att alla är för dumma för att veta vad som verkligen händer TOPPKONSERVATIVA NYHETER
 [distanshöjd = ”20px”]
 
Enligt Jean-Paul Gourévitch (fr), det var 7,7 miljoner muslimer (cirka 11 procent av befolkningen) i Frankrike i storstadsregionen 2011.[12][13]
 [distanshöjd = ”20px”]

Bra alternativ till tvångsblandning / integration misslyckad strategi

 Politiker till höger och vänster säger att de måste integrera vårt kristna samhälle för att bli hälften / hälften med det muslimska samhället. Inte bara detta, men de tror fortfarande att de radikala synpunkterna på ateism som till och med strider mot vanlig vetenskap och naturen själv säger att alla kyrkor måste anamma denna nya form av radikal tro som kallas ateism. Detta introducerar ytterligare en "halv" som båda Kristna och muslimer är tänkta att leva underlagt och förslavade under ateismens radikala tro. Tvingad blandning med ateism och islam ska främjas i varje kyrka under smärtsamma lagar mot kristendomen. Dessa handlingar inkluderar skyldigheten att främja extrema hädelse som sodomi. Om vi vägrar att främja denna eller någon annan form av hädelse i våra gudstjänster och böner, riskerar vi att bryta mot dessa tvångsblandningslagar.
 [distanshöjd = ”20px”]

Tvångsblandning fungerar inte [spacer height = ”20px”]

Hittills har denna blandningsstrategi under de senaste 50 åren helt misslyckats. Den absolut tvångskulturella blandningen har orsakat mycket värre problem. Priory of Salem, Peace Institute publicerade följande berättande artikel: "Där höger och vänster konvergerar: Avsluta invandringen av Fed och Hault". Det visar hur långt amerikanerna misslyckas med att förverkliga de liberala vänstervingarna som Tysklands ”Pediga” också protesterar mot invandring nu. Det visar hur farliga saker har blivit. Även en liberal vänstergrupp som Pegida är aktiv, och de protesterar mot alla mer traditionella tyska nationalistgrupper och säger att de inte integrerar med sin syn på den moderna blandningen av kulturerna i en. Så naturligtvis kommer de att ta emot de islamiska grupperna, eftersom islam själv är en separatistisk typ av nationalism.

Frihet och självständighet fungerar

Enligt studien av Priory of Salem Peace Insitute kommer det att vara den mest fredliga lösningen att ge mer frihet att till fullo utöva våra oförfalskade trosuppfattningar.

[spacer height = ”20px”] Separata kristna länder, separata ateistländer och separata muslimska länder där alla kan leva i harmoni.

Priory of Salem välkomnar nu nya medlemmar för att bilda Imperial Peace Corps för montering Ateist mot kristen mot islam Kris i Europa. Harmoni för alla! I full kärlek, ära och tolerans för lagarna, den etniska identiteten och kulturarvet för varje folk, tro och ras. Utan att tvinga någon att ge upp sina friheter för att tala sanningen, tillbe och hedra naturens lagar och naturens Gud.

[spacer height = ”20px”] Fred utan hädelse

Mottoet från Salem Priory, "Fred utan hädelse". Be inte kristna att begå hädelse. Särskilt kräva oss inte att främja hädelse, som nu förväntas i de nya sociala experimenten med tvångsblandning. Dessa experiment har helt misslyckats. De heliga korna i den ateistiska tron kan inte längre tvingas firas inom kristenhetens kyrkor. Det kommer att behöva bli en tolerans för kristendomen än en gång, och inte vara under en gazillion lagar som förbjuder vår läsning av våra bibels bokstavliga ord. De som fruktar att sanningen läses från våra fullständiga King James Version-biblar borde vara de som ifrågasätts, inte ministern eller de troende.

Medlemskap

Om du är intresserad av att gå med i våra "Special Marshals" som genomför fredsuppdrag från vår kejserliga fredskorps, skriv till marshalofsalem@yahoo.com. För närvarande har Salems priori ingen driftsbudget och inga andra uppdrag än vad frivilligt stöd finns för den övergripande Ben Zadok-prästerliga planen att genomföra Moses lag för kungarikets lagstyrning av Jesus Kristus på jorden, någonstans där YAHWEH kommer att skydda landet osv. Som det är i Guds lag, gör vi årliga högtider pilgrimsfärd tre gånger per år till våra heliga platser runt om i världen. Du kan följa med och gå med på http://ChristsAssembly.com. För Salem Priory har vi många lediga befattningar, från Special Marshal, Marshal, Priest, Diakon, Porter, Knight, Porter, Special Officer, eller för att de med långa banrekord ska nomineras till Grand Marshals (eller högre) inom Priory of Salem. Ett fredsinstitut i hans Jerusalem. Kristi församling välkomnar dig.
Hitta oss på Facebook: http://facebook.com/prioryofsalem

Lämna ett svar