Pedagogisk diskurs om krigsjobb (militärindustrikomplex)

Sprid kärleken
En pedagogisk diskurs om det militära industrikomplexet.
Kära vänner,
 
 Befälhavare Bob skickade detta intressanta framåt som jag har lagt till ett svar på. Det finns mycket mer att observera men jag kommer att förlora de flesta av er även med denna begränsade diskurs. Granska noggrant alla bilder (vid länken) och överväga omständighetens verklighet. WOW! 
 
Den 12 juli 2014 kl 20.49 skrev Bob:

 

 För mina civila vänner som berömmer mig för att skicka saker som de vanligtvis inte skulle se är du välkommen. Den här tar kakan, det är ett exempel på vad vårt land gjorde, kan göra och får mig att fråga ”vad gör vi nu”?
Kom ihåg, utan säkra gränser är inget land ett land, se till att dina representanter och dina röstande vänner vet det för kommande november 2014 och 2016.
Denna serie visar amerikansk "big stick" -styrka. Granska det och inse att det bara var hälften av vad vi gjorde, den andra teatern var i Europa.
Tack för Jack framåt.
     jw.
Vi byggde allt det där på mindre än två år! Vad är det med oss nu?
Tad
ULITISKA ATOLEN: SÖDERSPACIFISKA andra världskrigets historia
EXTROADINÄRA BILDER FÖR DEN HÖGSTA HEMLIGA "STAGING" -BASEN FÖR FÖRBEREDELSE AV INVASIONEN AV MAINLAND JAPAN. Ganska ARMADA. OBSERVERA BÄRARNA PÅ ”MORDSRAD”http://www.warbirdinformationexchange.org/phpBB3/viewtopic.php?f=3&t=52966
 
Reinhold svarar
 
Bob och Tad, 
 
Tack. Dessa bilder är ett under! Fortsätt, det finns mycket mer att observera!
 
Denna bild av södra Stilla havet Armada var hemlig före, under och EFTER kriget. Inte för att det skulle äventyra basen. Uppenbarligen var det ingen hemlighet alls! Allmänheten kunde aldrig få se vad som hände. Det var lätt att ljuga om dessa händelser. Kosher Kabal ägde pressen som inte var gratis.   
 
Det var då. Det här är nu.
 
Att se bilderna av den amerikanska södra Stillahavsområdet vid Ulithi Atol objektivt kommer du att se syftet med krig. Den stora depressionen var nödvändig för Kosher Kabal för att återställa kreditklockan. För att få ett monopol på produktionen är det nödvändigt att äga det som produceras. Låntagaren är slav till långivaren. Idag är allthkgs en vägtull. ALLA SAKER ÄR EN TOLVÄG    
 
Se de tyska nazistiska docudramorna från 1940 Den eviga juden ” och  “Jude Suess”  Dessa förklarar Kosher Kabal. 
 
LÄS: ”EN KORT HISTORIA AV BALFOURFÖRKLARINGEN” och HITLER ”S REVOLUTION”    www.barnesreview.org.
 
 
Alla de män som gick fram för att döda och dödas och alla de som byggde armadan i bilderna nedan och de många andra så stora förnödenheterna med vapen massa förstörelsen för kriget tjänade Kosher Kabal från Bogus Bank of Credit Fraud.  
 
Deras uppgift för krig är att FÖNKA TILLGÅNG till att alla andra har tillgång till och producerar rikedomar. För att göra det kommer Kosher Kabal att få andra att antingen ta det eller bryta det.  
 
Sedan kommer Kosher Kabal med massiva lån av BOGUS KREDIT. Dessa falska lån stänger bojorna som binder alla de som tidigare var fria - ÖVERallt.
 
 
 
Dessa bilder av Stillahavsarmadan för invasionen av Japan visar det stora antalet JOBB som framkallades av eterisk ondska. JOBB! JOBB! JOBB! Miljoner dumma som en röv som är stolta över att vara amerikanska Money Morons tillträdde jobben för förstörelse. De hade inget alternativ. 
 
LÅNGIVARE KRÄVER LÅNGÅNGARE som har jobb för att förvärva de intjänade inkomsterna (VÄRDE) som långivarna tar för ingenting annat än falsk kredit.  
 
När folket är upptagen med att döda och dödas är de mindre bekymrade över frihet och välstånd. De tittar istället på Gladiators.
 
Mellan 1929 och 1939 var den amerikanska arbetslösheten i genomsnitt 13,3 procent. Idag är mer än 50 procent av den nuvarande befolkningen beroende av de falska regeringsinstitutionerna för deras livsförsörjning. Arbetslösheten är så stor att den falska regeringen utgör lögner för att dölja fakta. Detta är inte tillgängligt eftersom We The People har Allestädes tillgång till information, kommunikation och handel.    Monopolets bane.   
 
LÅNGIVAREN var tidigare beroende av intjänad förmögenhet för att återbetala den falska kreditskulden.  
 
NU LÅNAR LÅNGIVAREN PÅ BOGUS-KREDITEN ATT BETALA DEN BOGUS-SKULD
 
Det kan INTE tvivla på att denna omständighet inte kan förbli.  
 
Kosher Kabal of the Bogus bank of credit fraud har misslyckats.  
 
Vi står här och tittar nu på Kosher Kadaver. Vi måste bränna det snabbt!
 
 
   DU är DOM SOM ÄR STOLT ATT VARA AMERIKANSK PENGMORON
 

Köpa krigsobligationer

Andra världskriget - den enskilt största samordnade insatsen i amerikansk historia - skulle så småningom kosta USA $304 miljarder dollar, motsvarande mer än tre biljoner dollar i dagens termer. Skatter ensam kunde aldrig betala för allt. Det krävde en serie årliga War Bond-enheter. Hela landet engagerade sig. En fjärdedel av obligationerna köptes av individer; resten av företag och finansinstitut.

 
Falsk kredit redovisas som FÖRETJÄNDA INKOMSTER och OTJÄNDA INKOMSTER. Ju större mängd intjänad inkomst (kredit) desto mindre kan varje kreditenhet köpa. Således är amerikaner vana vid den inneboende karaktären av Bogus Credit: "utspätt värde". Dumma människor kallar den resulterande prisökningen ”inflation”, medan fenomenen i själva verket är en minskning av uppfattat värde för de falska kreditenheterna dumma människor kallar ”dollar”. (Inte verkligt värde).
Genom att dra tillbaka “Tillgång på pengar”  (Falska kreditenheter) från producenter av välstånd inducerar "omvänd inflation" eller "deflation." Detta är ett försök att återställa multiplikatorn som kallas "ränta" för att tämja den rasande inflationen som förstör all trovärdighet hos Kosher Kabal från Bogus Bank of Credit Bedrägeri som vi känner till, "Federal Reserve System of Credit Fraud." Dumma människor tror att systemet är LAG. Men det är inte lag utan vanligt och enkelt bedrägeri.
 
Eftersom varje monopol kräver bedrägeri och bedrägeri nekad tillgång till "Information, kommunikation och handel"  Kosher Kabal måste kontrollera sådan tillgång. Detta har fungerat bra i årtusenden. Men det är över nu, precis som många kopior gjorda i Gutenbergs Press of Martin Luther's Translation of the Holy Bible översvämmade världen med tillgång till sanningen, har Internet utestängt ALLA MONOPOLER. Detta har stört Kosher Kabal. De försöker förgäves att väcka krig medan Folket säger Nyet! Folket ville någonsin ha krig. Det är Tyranternas affär. Det är krig som Kosher Kabal kräver att döda producenterna av välstånd och förvärva all rikedom som helst. Den processen har avslutats.
 
Det summerar det ganska bra.
 
Under andra världskriget planterade amerikanerna "segerträdgårdar" där de odlade sin egen mat som ett alternativ till ransoneringen. År 1945 var cirka 20 miljoner sådana trädgårdar i bruk och stod för cirka 40 procent av alla grönsaker som konsumerades i USA. I dag tänker Kosjer Kabal t undertrycka all oberoende produktion av rikedom som MAT, KLÄDER, SKYLT. För att göra detta har Kosher Kabal blivit nödvändigt att försöka förstöra den kristna läran och förordningen. De ska misslyckas.
 
Eftersom de kristna nationalisterna (nazisterna) från det tyska tredje riket utvisade Kosher Kabal från Bogus Bank of Credit Fraud, var den stora depressionen över i Tyskland 1938 där det inte fanns någon skuld och full sysselsättning Frihet, fred och välstånd. Detta är naturligtvis oacceptabelt för Kosher Kabal. Tyskland måste krossas. Samma för Japan som förklarar varför Harry Truman, trots sin invändning mot ”de grymma och giriga judarna” gjorde vad judarna sade till honom att göra och utförde världens första och andra kärnkraftsattack på övergivna och förfallna Japan för att delta i ett oändligt världskrig. Japan planades ut liksom Tyskland. De måste låna för att återställa allt. Nu ägs all produktion i världen av Kosher Kabal från Bogus Bank of Credit Fraud (nästan). Den likviderade långivaren kan inte utestängas.
 
 
 
Den stora depressionen fortsatte i Amerika fram till omkring 1948 då en gradvis återställning misslyckades med att ge individuellt välstånd men mer skuldslaveri.   Medan 16 miljoner män och kvinnor marscherade till krig, 24 miljoner fler flyttade på jakt efter försvarsjobb, ofta för mer lön än de någonsin hade tjänat. Åtta miljoner kvinnor gick in i arbetskraften och etniska grupper som Afroamerikaner och latinamerikaner hittade jobbmöjligheter som aldrig förr.. 
 
 Denna graf berättar historien.
 
     USA: s befolkning 1939 130 miljoner människor USA Tillverkningsjobb 1939: 10 miljoner jobb    
 
     USA: s befolkning 2014 313 miljoner människor USA Tillverkningsjobb 2014 12 miljoner jobb
 
 
 
 
JÄMFÖRELIGA DEPRESSIONER (AKA ”RECESSION”) 1948-2007
Uppdaterad: juli 13, 2014 - 1:39 e m

Lämna ett svar